2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yuh ya nasıl bu kadar yanılmışlar hadi 300 gr mı anladık ta nerdeyse 1 kg ya

Canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün

Aktarılmıyor malesef canım bende 3 hafta aktarabilecem bu hafta ile birlikte ara tatil sayılmıyormuş öyle okudum inş öyle değildir

Selam kizlar nasilsiniz doğum yapanvar mi varsa hayirli omurler versin rabbim bebislere.. yapmayanlara kolay dpgumlar versin.. 10 gunluk hastane macerasindan sonra dun eve geldik bugun temizlik yapiloyor. Bebisim kucuk oldugu icin mememi alamiyor emmedigi icin tas gibi oldu goguslerim agridan duramiyorum mama veriyorum mecburen sagiyorum ama gogusleim sertlestigi icin sutte gelmiyor ne yapmam lazim kizlar cok uzuluyorum

Amin inşallah darısı bizlere. Bebişini Güzel günlerde büyt inşallah canım. Sıcak bi duş alınmasını tavsiye ediyorlar.

sagol canim seninde gozun aydin darisi basimiza :) nette gormustum cnm sutun sagabiliyorsan sag yada pompayla cek, ilik bi dusta alabilirsin insallah ise yarar Allah yardimcin olsun

Canim Allah anali babali buyutsun insallah ne kadar guzel bi duygu Rabbim bizlere de yasatsin.. Miyom dedigin sey nasil biseydi ve nerendeydi? Benim vajinada var seninkinden cok farkli olabilir bilmiyorum ben de mi sezeryanda almayi teklif etsem..?

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum foruma.Bebekleri doğan arkadaş ları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsun.Benimde az kaldı 3 hafta sonra sezeryan olucam tabi bu arada kendiliğinden gelmezse.Kizlar size bişey sorucam . Çoğumuzun sorunu oldugunu dusunuyorum.Genel temizliğinizi nasıl yapıyorsu nuz? Tüy dökücü krem zararlı olur mu?

geçmiş olsun.

hayırlısı olsun oğluşu. Allah analı babalı büyütsün sende selam söyle.

günaydın kızlar bugun alt tarafa doğru acayip baskı var birazdan doktora gidicem bu hafta doğurcakmışım gibi geliyo bana
hayırlısı olsun artık vaktide gelmeye başlamış.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel bir mutluluktur kim bilir sizin için

Bence zararli olabilir
Guclu bi kimyasal cunku
Ben agdaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…