Yuh ya nasıl bu kadar yanılmışlar hadi 300 gr mı anladık ta nerdeyse 1 kg yamerhabalar ben subat anneleri gurubundanım dogum hikayemi paylaşmak istedim sizle belki aynı durumda olan biri vardır ve yardımım dokunur her zaman normal dogum istedım ama bebegımın iri bebek oldugu risk olusabilecegi söylendi ve spinal sezeryan gecirdim 4600 gr denilen kızım 3700 dogdu sonrasında yasananlarda cabası agrılar sızılar ikl bi hafta sütüm hiç gelmedi bugun 14 gun oldu ve damla damla siz siz olun her söylenene inanmayın sezeryandan o kadar korkuyodumki basıma geldi kesinlikle ve kesinlikle mecburiyet olmadıgı sürece herseyın en güzeli normal olanı hayırlı gunler
Canım benim geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.kizlar 12 saat dogum sancisi cektim.ama acilma yoktu.planli sezeryanim 28 subatti.fakat sabah 5 te doktorumuzu aradik apar topar geldi.spinal sezeryan oldum.cok basariliydi.bos yere gerilmisim.uykularim kacmis.ikinciyide dogurabilirim:)))benim 2 de miyomuk vardi onlarida aldi doktor bayagi buyuklerdi o yuzden biraz agrim oldu ama yasasin agri kesicilerrrr:)buarada b3begin kordonuda dugum olmus.iyiki zararsiz bisekilde atlattik.tek sorunum gaz ve gelmek bilmeyen sut.sutum gelmiyor bebek agliyorherkese kolay dogumlar dilerim
Maşallah Allah analı babalı büyütsünkizlar 12 saat dogum sancisi cektim.ama acilma yoktu.planli sezeryanim 28 subatti.fakat sabah 5 te doktorumuzu aradik apar topar geldi.spinal sezeryan oldum.cok basariliydi.bos yere gerilmisim.uykularim kacmis.ikinciyide dogurabilirim:)))benim 2 de miyomuk vardi onlarida aldi doktor bayagi buyuklerdi o yuzden biraz agrim oldu ama yasasin agri kesicilerrrr:)buarada b3begin kordonuda dugum olmus.iyiki zararsiz bisekilde atlattik.tek sorunum gaz ve gelmek bilmeyen sut.sutum gelmiyor bebek agliyorherkese kolay dogumlar dilerim
Aktarılmıyor malesef canım bende 3 hafta aktarabilecem bu hafta ile birlikte ara tatil sayılmıyormuş öyle okudum inş öyle değildirArkadaşlar iyigeceler hepinize, bi sorum olacaktı, sömestr tatilindeki iki hafta doğum sonrasına aktarılmıyo diye duydum öyle mi , ben 15 tstilden sonra 1 hafta çalıştım 36 hafta bitince ayrıldım toplamda sömestrdeki iki haftada dahil 4 hafta aktarılacak mı
Amin inşallah darısı bizlere. Bebişini Güzel günlerde büyt inşallah canım. Sıcak bi duş alınmasını tavsiye ediyorlar.Selam kizlar nasilsiniz doğum yapanvar mi varsa hayirli omurler versin rabbim bebislere.. yapmayanlara kolay dpgumlar versin.. 10 gunluk hastane macerasindan sonra dun eve geldik bugun temizlik yapiloyor. Bebisim kucuk oldugu icin mememi alamiyor emmedigi icin tas gibi oldu goguslerim agridan duramiyorum mama veriyorum mecburen sagiyorum ama gogusleim sertlestigi icin sutte gelmiyor ne yapmam lazim kizlar cok uzuluyorum
sagol canim seninde gozun aydin darisi basimiza :) nette gormustum cnm sutun sagabiliyorsan sag yada pompayla cek, ilik bi dusta alabilirsin insallah ise yarar Allah yardimcin olsunSelam kizlar nasilsiniz doğum yapanvar mi varsa hayirli omurler versin rabbim bebislere.. yapmayanlara kolay dpgumlar versin.. 10 gunluk hastane macerasindan sonra dun eve geldik bugun temizlik yapiloyor. Bebisim kucuk oldugu icin mememi alamiyor emmedigi icin tas gibi oldu goguslerim agridan duramiyorum mama veriyorum mecburen sagiyorum ama gogusleim sertlestigi icin sutte gelmiyor ne yapmam lazim kizlar cok uzuluyorum
Canim Allah anali babali buyutsun insallah ne kadar guzel bi duygu Rabbim bizlere de yasatsin.. Miyom dedigin sey nasil biseydi ve nerendeydi? Benim vajinada var seninkinden cok farkli olabilir bilmiyorum ben de mi sezeryanda almayi teklif etsem..?kizlar 12 saat dogum sancisi cektim.ama acilma yoktu.planli sezeryanim 28 subatti.fakat sabah 5 te doktorumuzu aradik apar topar geldi.spinal sezeryan oldum.cok basariliydi.bos yere gerilmisim.uykularim kacmis.ikinciyide dogurabilirim:)))benim 2 de miyomuk vardi onlarida aldi doktor bayagi buyuklerdi o yuzden biraz agrim oldu ama yasasin agri kesicilerrrr:)buarada b3begin kordonuda dugum olmus.iyiki zararsiz bisekilde atlattik.tek sorunum gaz ve gelmek bilmeyen sut.sutum gelmiyor bebek agliyorherkese kolay dogumlar dilerim
hayırlısı olsun . Allah analı babalı büyütsüniyiaksamlar arkadaslar.Bende dun sezeryanla oglumu dunyaya getirdim.darisi isteyen herkesin basina...sabirsiz oglum bi hafta daha bekleyemedii
geçmiş olsun.gunaydin..
Bu gece esim cok hasta ve onun badinda bekledim.cumartedi koye kayinvalideme gitmistik.guya bir hafta oradakalancaktim.onlar kiximla ilgilenecek bende biraz dinlrnecektim.esim dun bizi birakip donecekti.aniden atesi yükseldi. Midyata donduk.kizim koyde kaldi.halasindan ayrilmak istemedi.
Dun serum delan uygulandi.antibiyotik verildi ama
Gece boyu atesini 39.5 ta seyretti.simdi birde ishal eklendi.bu halimle tum gecem cok kotuydu..
Günaydın kızlar..
bir doğdum mujdesiyle daha karşınızdayiz
@demetriaa arkadasimiz oglunu kucağına aldı sag salim..
Gece suyu gelince hastaneye gitti fakat açılmasi ve sancisi yoktu.
suni sanci verip acilmayi beklediler sabaha kadar. Değişen bi sey olmayinca genel anestezi ile sezeryan oldu. oglu 2950 gr masaallah :)
Darisi biz bekleyenlerin basina :)
Selamlari var.. sizi haberdar etmemizi kendisi istedi :)
hayırlısı olsun artık vaktide gelmeye başlamış.günaydın kızlar bugun alt tarafa doğru acayip baskı var birazdan doktora gidicem bu hafta doğurcakmışım gibi geliyo bana
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum foruma.Bebekleri doğan arkadaş ları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsun.Benimde az kaldı 3 hafta sonra sezeryan olucam tabi bu arada kendiliğinden gelmezse.Kizlar size bişey sorucam . Çoğumuzun sorunu oldugunu dusunuyorum.Genel temizliğinizi nasıl yapıyorsu nuz? Tüy dökücü krem zararlı olur mu?
doğuma canım erken olacak normal zamanına göre 2 mart a gün verdi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?