plesanta previa durumum var benim o yüzden daha fazla bekleyemiyoruzNeden cnm erken olacak bi sorun yok ins ?
plesanta previa durumum var benim o yüzden daha fazla bekleyemiyoruz
Seninle gunlerimiz ayniymis.doktor bana da 2 marta gun verdi sezeryan icin.ama benim suyum az oldugu icin erken alacak riske atmak istemiyor.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.plesanta previa durumum var benim o yüzden daha fazla bekleyemiyoruz
Seninle gunlerimiz ayniymis.doktor bana da 2 marta gun verdi sezeryan icin.ama benim suyum az oldugu icin erken alacak riske atmak istemiyor.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.
Sağol canım. Amin inş. hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucaklarımızaAnladm cnm allh yardmcin olsn hayrlisiyla kucagina al bebegini allah hepimizin yardmcisi olsn
Hayırlısı olsun cnm. Ben,m doktorumda riske atmak istemiyor.Seninle gunlerimiz ayniymis.doktor bana da 2 marta gun verdi sezeryan icin.ama benim suyum az oldugu icin erken alacak riske atmak istemiyor.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.
Aa hosgeldin kız ozlettin kendini umarım hersey iyidir senin için biz daha bebisleri bekliyoruz :)Selam kızlar uzun zmandır gıremıyordum keyıfler nasıl herkes ıyıdır umarım
Ilık bir bezle pansuman yap göğüslerine .. geçen bir arkadaş bana öyle demişti .. aklında bulunsun diye...Selam kizlar nasilsiniz doğum yapanvar mi varsa hayirli omurler versin rabbim bebislere.. yapmayanlara kolay dpgumlar versin.. 10 gunluk hastane macerasindan sonra dun eve geldik bugun temizlik yapiloyor. Bebisim kucuk oldugu icin mememi alamiyor emmedigi icin tas gibi oldu goguslerim agridan duramiyorum mama veriyorum mecburen sagiyorum ama gogusleim sertlestigi icin sutte gelmiyor ne yapmam lazim kizlar cok uzuluyorum
cnm ınternetım yok, bebıs ıyı sukur 26 gnlk oldu bebıs darısı basınıza..Aa hosgeldin kız ozlettin kendini umarım hersey iyidir senin için biz daha bebisleri bekliyoruz :)
Asıl haberler sende..Selam kızlar uzun zmandır gıremıyordum keyıfler nasıl herkes ıyıdır umarım
maşallah size Nasıl gidiyor annelikcnm ınternetım yok, bebıs ıyı sukur 26 gnlk oldu bebıs darısı basınıza..
Amin inşallah canım maşallah bebeğe ve sana sevindim senin adına herseyin yolunda olmasına allahım analı buyursun inşallah yavrunu :)cnm ınternetım yok, bebıs ıyı sukur 26 gnlk oldu bebıs darısı basınıza..
Biz iiz cok sukur sen nasilsin asil :) annelik nasil gidioSelam kızlar uzun zmandır gıremıyordum keyıfler nasıl herkes ıyıdır umarım
Bence zararli olabilir
Guclu bi kimyasal cunku
Ben agdaya gidiyorum
Gozun aydn cnm. Sen de kavustun kizinaSelam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?