2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

plesanta previa durumum var benim o yüzden daha fazla bekleyemiyoruz
Seninle gunlerimiz ayniymis.doktor bana da 2 marta gun verdi sezeryan icin.ama benim suyum az oldugu icin erken alacak riske atmak istemiyor.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.

[QUOTE
Seninle gunlerimiz ayniymis.doktor bana da 2 marta gun verdi sezeryan icin.ama benim suyum az oldugu icin erken alacak riske atmak istemiyor.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.

35, post: 39582284, member: 615536"]Seninle gunlerimiz ayniymis.doktor bana da 2 marta gun verdi sezeryan icin.ama benim suyum az oldugu icin erken alacak riske atmak istemiyor.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.[/QUOTE]
Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin de bana da sezaryen yolu gözüktü sanırım catim darmis

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir doğum yapanlar hayırlı ugurlu olsun Güle güle büyütün melek lerinizi doğum yapacaklara Allahım yardım etsin
Bizimde bu sabah kontrolümuz vardı çok şükür hersey iyi ebe alttan muayene etti rahim olgunlaşma ya başlamış ve bir parmak açıklık var dedi bizden böyle hanımlar

Anladm cnm allh yardmcin olsn hayrlisiyla kucagina al bebegini allah hepimizin yardmcisi olsn
Sağol canım. Amin inş. hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza

Hayırlısı olsun cnm. Ben,m doktorumda riske atmak istemiyor.

Ilık bir bezle pansuman yap göğüslerine .. geçen bir arkadaş bana öyle demişti .. aklında bulunsun diye...

Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..

Gozun aydn cnm. Sen de kavustun kizina Kac kilo dogdu bebegn ? Iyisnz dimi ikinz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…