- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Çok geçmiş olsun canımKizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?
Oo masallah o zaman benim kizim 15 gun hortumla gbeslendi midesine hortum salmislardi sutu hortumun ucundan direk midesine gonderiyolardi emme refleksi hic yoktu dogdugunda siringaya sonra gectiler ama tam almiyomus kalanini biberonla vermek zorunda kaldilar bende ecde siringayla verdim ama cok zor aliyodu biberona alismis siringayi verince sonradan ciglik atarak aglamaya basladi hala meme almiyo biberonla veriyorum mecbur seninkine siribgayla veriyolarsa emme refleksi var demekki kilo alsin sana verirler bence en kisa zamanda ins memenide alir biz gunde 2 kez yanina girebiliyoduk emzirme saatleri var benimki meme almiyodu ama ben emzirme saatinde girip meme denemesi yapiyodum almiyodu siringayla besleyip altini falan aliyodum babasi gunde sadece 2 kez giriyodu ama uzme kendini saglikli olsunda alirsin kucagina sutun azalmasin benimki azaldi zaten mamayla sutu ayiriyo sutu puskurtuyo zor iciyo kusuyo ve sutle doynuyo sen kendini uzmeki sutun olsun sadece sut icsin sukret hep ben yogun bakimda ne bebekler gordum sukurle ayakta kalabildim Allah herkesin evladini korusunmalesef yanina almiyolar belirli gunler var o gunlerde goruyorum..sutu sagip veriyorum biberonla beslenmiyo siringayla veriyolarmis bakalim bugun 6.gunumuz ins hersey yolunda giderde bir an once cikar
Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
hayırlı olsunBugn zeynep erva nin nufusunu cikardk
Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Geçmiş olsun canım. Ihlamur, nane limon takviyesi al.Kizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?
Gözün aydın :)Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Gozun aydin saglicakla buyusun bebegin insSelam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun inşallah canımSelam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Kizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
evet masallah hergecen gun daha iyi oluyo ama kuvezde olmasi ben yaninda degilim bi boslukta gibiyimOo masallah o zaman benim kizim 15 gun hortumla gbeslendi midesine hortum salmislardi sutu hortumun ucundan direk midesine gonderiyolardi emme refleksi hic yoktu dogdugunda siringaya sonra gectiler ama tam almiyomus kalanini biberonla vermek zorunda kaldilar bende ecde siringayla verdim ama cok zor aliyodu biberona alismis siringayi verince sonradan ciglik atarak aglamaya basladi hala meme almiyo biberonla veriyorum mecbur seninkine siribgayla veriyolarsa emme refleksi var demekki kilo alsin sana verirler bence en kisa zamanda ins memenide alir biz gunde 2 kez yanina girebiliyoduk emzirme saatleri var benimki meme almiyodu ama ben emzirme saatinde girip meme denemesi yapiyodum almiyodu siringayla besleyip altini falan aliyodum babasi gunde sadece 2 kez giriyodu ama uzme kendini saglikli olsunda alirsin kucagina sutun azalmasin benimki azaldi zaten mamayla sutu ayiriyo sutu puskurtuyo zor iciyo kusuyo ve sutle doynuyo sen kendini uzmeki sutun olsun sadece sut icsin sukret hep ben yogun bakimda ne bebekler gordum sukurle ayakta kalabildim Allah herkesin evladini korusun
Kizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
aa canm geçmiş olsun kaç dakkada bir sancı cıktı. bişe olmaz inşallahKizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?