2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

malesef yanina almiyolar belirli gunler var o gunlerde goruyorum..sutu sagip veriyorum biberonla beslenmiyo siringayla veriyolarmis bakalim bugun 6.gunumuz ins hersey yolunda giderde bir an once cikar
Oo masallah o zaman benim kizim 15 gun hortumla gbeslendi midesine hortum salmislardi sutu hortumun ucundan direk midesine gonderiyolardi emme refleksi hic yoktu dogdugunda siringaya sonra gectiler ama tam almiyomus kalanini biberonla vermek zorunda kaldilar bende ecde siringayla verdim ama cok zor aliyodu biberona alismis siringayi verince sonradan ciglik atarak aglamaya basladi hala meme almiyo biberonla veriyorum mecbur seninkine siribgayla veriyolarsa emme refleksi var demekki kilo alsin sana verirler bence en kisa zamanda ins memenide alir biz gunde 2 kez yanina girebiliyoduk emzirme saatleri var benimki meme almiyodu ama ben emzirme saatinde girip meme denemesi yapiyodum almiyodu siringayla besleyip altini falan aliyodum babasi gunde sadece 2 kez giriyodu ama uzme kendini saglikli olsunda alirsin kucagina sutun azalmasin benimki azaldi zaten mamayla sutu ayiriyo sutu puskurtuyo zor iciyo kusuyo ve sutle doynuyo sen kendini uzmeki sutun olsun sadece sut icsin sukret hep ben yogun bakimda ne bebekler gordum sukurle ayakta kalabildim Allah herkesin evladini korusun

gözünaydın canım, güle güle büyüt inşallah..

benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. bebiş 2700 gr olmuş. doktor ne iri ne de zayıf dedi. çok rahat normal doğum yaparsın kemik yapın çok müsait dedi. henüz çatı muayenesi yapmadı ama. bakalım hayırlısı inşaallah..

Bugn zeynep erva nin nufusunu cikardk
hayırlı olsun

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

Kizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?
Geçmiş olsun canım. Ihlamur, nane limon takviyesi al.

Gözün aydın :)

Selam kizlarrrr
Bizde bebisimizi gorduk geldik:) 3000gr olmus:)) hersey yolunda veee gun verdi Allah izin verirse 12 mart sezeryan tarihimiz.. Onumuzdeki carsamba bi kontrol daha var sonra sonra direkt sezeryana gidicekmisiz bu kadar erken mi yaa.. Bitsin bitsin derken simdi kiymete bindi cok erken diyesim geliyo:) ama hersey zamanlica guzel Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnnn

Gozun aydin saglicakla buyusun bebegin ins

Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun inşallah canım

Gozunuzaydin, saglikli, mutlu, huzurlu gunlerde buyusun Insallah kiziniz. Gecmis olsun Sanada :)

Selam kizlar bugun bende kontrole gittim cok sukur kizim iyiydi 2,5 kg olmus nst ye girdim bir problem cikmadi, agrilarimin normal oldugunu soyledi doktor kizimin henuz gelmeye niyeti yokmus, suyu falanda iyiymis. Boyle devam ederse normal dogum olacak insallah. Hakkimizda hayirlisi artik.
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin, darisi basimiza

evet masallah hergecen gun daha iyi oluyo ama kuvezde olmasi ben yaninda degilim bi boslukta gibiyim ins cabucak kilo alir..senin bebeginde ins meme emmeye baslar seninde durumun cok zor Allah yardimcin olsun canim sabirla buyutucez bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…