2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
canım geçmiş olsun. İnşallah kızın bekler. Genelde serum ve ilaçlar durduruyor geceyi oradamı geçireceksn. biliyorsun bende 1 gece kalmıştım. üzerinden 15 20 geçti

kaç kg doğdu .allah analı babalı büyütsün

Kizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?
Canım benimde öyleydi Cumartesi kbb Dr a gittim sadece parol ilaç verdi .. Evdeydim o zaman biraz terledim iyi geldi .. Ihlamur içtim ara ara .... ılık süt içine. Bal katarak .. boğazımın Acısını hafifletti .. Şükür geçti .. Baş ağrısıda vardı .. Su iç yudum Yudum boğazın kuru kalmasın .. Burnunun tıkanmasına izin verme o zaman boğazın daha çok etkilenir ...

OTE="htc1984, post: 39589235, member: 544613"]Ne kadar küçük ? Kaç kg dı[/QUOTE]
2.720 dogdu canimilk gunker ssadece serum verildi 3 gundur besleniyor suan 2500 kilo

Memeden akmayan sut icin kuru sabunla koltuk altindan baslayip uclara dogru masaj yapmak.ve ince uclu tarak ile ayni islemi yapmak sut kanallarini hizmete gecirip akmalarini sagliyir.

Tebrikler:)

Bnm gogus uclrm cok kotu acimya basldi

Merhaba merve hocam kizimda 2 bucuk ay kan emzirdim ben.cok cektim.denemedigim yontem kalmadi.en son garmastan cok iyi geldi.ama benim yara oldugu icin Bir hafta boyunca tek gogsumu sagip icirdim.onu kremleyip iyilestirip sonra digerine ayni bakimi yaptim.sizin daha yeni.ins kurutmayin uçları krem surun birde dogru emzirin.sadece ucunu almasin.cuk.cuk ses gelmesin.allah sifa versin.

Gozun aydin ablasi nasil karsiladi ondan haber ver sen

Bizimde bugün ertelemeli kontrolümuz vardı 2.550 gr olmuş bebis Dr riskli dönemin geçtiğini artık gelse de kuveze gerek kalmayacagini söyledi gelişimi normal
ama burdaki arkadaşların iletilerini okuyunca o kadar da kilolu değil sanırım bide 2500 civarı olan bebeklerin emme refleksi tam gelişmemiş olabiliyor
hedef 2 hafta sonrasında 3kg olmasiymis o yüzden balık halini günde ikiye çıkarmami istedi
bide idrarda bakteri çıkmış tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi suda eritmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…