canım geçmiş olsun. İnşallah kızın bekler. Genelde serum ve ilaçlar durduruyor geceyi oradamı geçireceksn. biliyorsun bende 1 gece kalmıştım. üzerinden 15 20 geçtiKizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
kaç kg doğdu .allah analı babalı büyütsünSelam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Canım benimde öyleydi Cumartesi kbb Dr a gittim sadece parol ilaç verdi .. Evdeydim o zaman biraz terledim iyi geldi .. Ihlamur içtim ara ara .... ılık süt içine. Bal katarak .. boğazımın Acısını hafifletti .. Şükür geçti .. Baş ağrısıda vardı .. Su iç yudum Yudum boğazın kuru kalmasın .. Burnunun tıkanmasına izin verme o zaman boğazın daha çok etkilenir ...Kizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?
Ne kadar küçük ? Kaç kg dıOfffff kizlar kucuk bebek ne zormus annem var kaynanamvar yinede cok zorlaniyorum
37 mi oluyorsun o zaman benim 6 Mart gibi de..Slm kızlar Nasılsıniz bakalım.son haftam okulda yoruldum yine.inşallah 2 mart iznim baslicak.
Allh yardmcmz olsn cnm neyde zorlaniysn. Bnm annmle kv de yanmda. ev islerni onlr yapio bn sadce bebkle ilglenyrmOfffff kizlar kucuk bebek ne zormus annem var kaynanamvar yinede cok zorlaniyorum
Tebrikler:)Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Bnm gogus uclrm cok kotu acimya basldi
Ben bebislee ilgiilenemiyorum tek basima altini degistiremiyorum zaten emmiyorAllh yardmcmz olsn cnm neyde zorlaniysn. Bnm annmle kv de yanmda. ev islerni onlr yapio bn sadce bebkle ilglenyrm
2.720 dogdu canimilk gunker ssadece serum verildi 3 gundur besleniyor suan 2500 kilo[/QUOTE]OTE="htc1984, post: 39589235, member: 544613"]Ne kadar küçük ? Kaç kg dı
Zeytin yagini bi deneseydin tavada yak bi sur bwlki faydasi olurBnm gogus uclrm cok kotu acimya basldi
Ins gununde dogar canimKizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
Gozun aydin ablasi nasil karsiladi ondan haber ver senSelam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Yok canım 36+1 oluyor ama 10 gün rapor alicam seminer dönemine geliyor37 mi oluyorsun o zaman benim 6 Mart gibi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?