Kızlar sadece merakimdan soruyorum neden sezeryan oluyorsunuz?
Çok sağol. Yarın tekrar iğne,Ins gununde dogar canim
Sağol Ya. Evet bol sıvı di mi. Kaç günde iyi oldun?Canım benimde öyleydi Cumartesi kbb Dr a gittim sadece parol ilaç verdi .. Evdeydim o zaman biraz terledim iyi geldi .. Ihlamur içtim ara ara .... ılık süt içine. Bal katarak .. boğazımın Acısını hafifletti .. Şükür geçti .. Baş ağrısıda vardı .. Su iç yudum Yudum boğazın kuru kalmasın .. Burnunun tıkanmasına izin verme o zaman boğazın daha çok etkilenir ...
Selam kızlar uzun zmandır gıremıyordum keyıfler nasıl herkes ıyıdır umarım
Çok sağol. BilmiyoRum ki. Grip olduğumu söyledim, zamanında bekliyorduk ama şimdi işler değişti. Dogum kasilmalari bunlar dedi, bebegi icerde tutalim dedi :) Çarşamba tekrar nst. Bakalım ne dicek.Geçmiş olsun, grip olduğun için olabilir mi? Inşallah etken gelmez bebişin, normal de zamanında mı bekliyordunuz?
Çok sağol. Bu erken doğum riski oluyor demek ki. Halbuki iyi hissediyorum, arada adet ağrısı gibi vuruyor sadecese__vi geçmiş olsun sancında varmış... İyi düşün iyi olsun... Zamanında gelsin yavrun inşallah
Amin insallah. Daha izne bile çıkmadı yaAllah yardimcin olsun canim insallah senin kuzucuk birazcik daha dayanir. Hayirli ve saglikli haberler verirsin insallah
Söylemedi onu. Ben de sormadım. Erken doğmasın önlem alalım dedi. Bakalım. Çarşamba tekrar nst. Ben de tedirginim. Annem leri çağırmak mi cagirmadim mi bilemedim. Ama çok risk olsa alttan bi bakardı diye düşünüyorumaa canm geçmiş olsun kaç dakkada bir sancı cıktı. bişe olmaz inşallah
Geçmiş olsun canımBizimde bugün ertelemeli kontrolümuz vardı 2.550 gr olmuş bebis Dr riskli dönemin geçtiğini artık gelse de kuveze gerek kalmayacagini söyledi gelişimi normal
ama burdaki arkadaşların iletilerini okuyunca o kadar da kilolu değil sanırım bide 2500 civarı olan bebeklerin emme refleksi tam gelişmemiş olabiliyor
hedef 2 hafta sonrasında 3kg olmasiymis o yüzden balık halini günde ikiye çıkarmami istedi
bide idrarda bakteri çıkmış tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi suda eritmeli
Cok tesekkr ederm cnm sagolMerhaba merve hocam kizimda 2 bucuk ay kan emzirdim ben.cok cektim.denemedigim yontem kalmadi.en son garmastan cok iyi geldi.ama benim yara oldugu icin Bir hafta boyunca tek gogsumu sagip icirdim.onu kremleyip iyilestirip sonra digerine ayni bakimi yaptim.sizin daha yeni.ins kurutmayin uçları krem surun birde dogru emzirin.sadece ucunu almasin.cuk.cuk ses gelmesin.allah sifa versin.
Allh yardmcn olsun cnm ins bi an once toprlrsnBen bebislee ilgiilenemiyorum tek basima altini degistiremiyorum zaten emmiyor
Iyi aksamlar taze annisler... Bugun bol dogum olmus masallah herkesi tebrik ediyorum alintilarim gitti telefondan beveremedim kusura bakmayin.
Su son haftamda beni de kayinvalidemler cok kasti sagolsunlar icimi dokeyim size. Bu zamana kadar bebegin hic biseyiyle
ilgilenmediler simdi de kalkmis ismine karisiyolar kayinpeder rest cekti iki isim olmasin sadece Ali olcak diye buyuk buyuk konustu canimi skti. Esim de beni dinlemiyo azizi koymuckatoralim bozuk. Bir de kendi ananem cok hasta oldugu icin annem
dogumdan sonra yanimda kalamiycak. Kayinvalidem ilk basta bizde kalirsiniz demisti simdi de yan ciziyor yok evo temizleyemis yok havalar isiniyomus boyle olursa kalmamiza gerk olmazmis falan konusuyor. 1,5 yasindaki kizim olmasa kendim basedebilirim ama bu haldeyken cok zor. Neyse Allah kimseye muhtac etmesin kendi kendimize buyuyup gideriz insallah.
Allah sifa versin ins.size tavsiyem 6-7 aylik olana kadar kusmalari kafaniza takmayin.ayy ilk cocuk hep tecrube.benim kixima kusmalari artip olecek bile diyen doktor oldu.acil ameliyat diyen oooo neler cektik ondanda.en son bir prof ilacli film cekti.cocugun migdesi ikiye katlanmis.7 aylik olunca vucut buyumesi ile migdedr acildi.adina doktordiyeenlere baksaydim.iki aylikken ameliyat etyirecektim.normal kusmalar.takmayin hocam.benim gibi paranoyak ederler sizide...Cok tesekkr ederm cnm sagolkantaron yagi suriyrm yumsck oluyo. Ama bebek ilk emmeye basldgnda yine acio sonra alisip gidiyrm da ilk alma ani cok kotu ins daha ii olur. Bos emmio allha sukur. Kusuo bazen normldr herhlde
Ooo kayinbaba mi yoksa babami tasimis 9 aydir cocugu.insani atarli yapar bunlar.evet kuzucuklar ikili olunca çok zor .ama madem ki kaynana yan ciziyor.rabbime Sığın. Evinde kal.elbet yardimcin olacaktir.Iyi aksamlar taze annisler... Bugun bol dogum olmus masallah herkesi tebrik ediyorum alintilarim gitti telefondan beveremedim kusura bakmayin.
Su son haftamda beni de kayinvalidemler cok kasti sagolsunlar icimi dokeyim size. Bu zamana kadar bebegin hic biseyiyle
ilgilenmediler simdi de kalkmis ismine karisiyolar kayinpeder rest cekti iki isim olmasin sadece Ali olcak diye buyuk buyuk konustu canimi skti. Esim de beni dinlemiyo azizi koymucak herhalde moralim bozuk. Bir de kendi ananem cok hasta oldugu icin annem
dogumdan sonra yanimda kalamiycak. Kayinvalidem ilk basta bizde kalirsiniz demisti simdi de yan ciziyor yok evo temizleyemis yok havalar isiniyomus boyle olursa kalmamiza gerk olmazmis falan konusuyor. 1,5 yasindaki kizim olmasa kendim basedebilirim ama bu haldeyken cok zor. Neyse Allah kimseye muhtac etmesin kendi kendimize buyuyup gideriz insallah.
bende yattım 35. haftada gelmeye çalışıyomuş. 4 tane serum yedm 2 gün yatırdı şimdide gelmiyo işte :) usg de görülüyo zorladığı zaten en azından 36yı doldursun dedi şimdi 38 oldukSöylemedi onu. Ben de sormadım. Erken doğmasın önlem alalım dedi. Bakalım. Çarşamba tekrar nst. Ben de tedirginim. Annem leri çağırmak mi cagirmadim mi bilemedim. Ama çok risk olsa alttan bi bakardı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?