2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben bişey sorcam, bu Çayı muayenesini hani 37. Haftada yapıyolarya,ondan ondaki hafta kontrollerde yapıyolar dimiiii..yani her hafta her hafta bakmaz herhalde diymi

Herkese selam iyi akşamlar

Bugün son kontrolümüz vardı , sancı çıkmadı haftaya salı kısmet ise doğum gerçekleşicek bir haftada 300 gram almış 2 cm de boyu uzamış maşallah paşama

Spinal anesteziyi sordum , doktorum" ben kendi doğumumu öyle yaptım , üç dört saat rahat edersin genel anestezide uyanması uzun , narkozu atmak uzun dedi hem kendinde olursun hemen emzirmeye başlarsın " dedi... Sanrım spinal yaptırıcam . Ama eşim dahil yanancı kimseyi almıyorlar doğuma ...alsaydı daha rahat olurdum.

Böyle işte bizden ... Haftasonu doğum yapan oldumu?

Kızlar sadece merakimdan soruyorum neden sezeryan oluyorsunuz?

İlk cocuğum sezeryandı ( kordon dolandığı için 40. Haftada sezeryana aldı). 2.de mecburen sezeryan oluyor... Normal doğum riskli olduğu için sezeryandan sonra yapmıyorlar...

Sağol Ya. Evet bol sıvı di mi. Kaç günde iyi oldun?

se__vi geçmiş olsun sancında varmış... İyi düşün iyi olsun... Zamanında gelsin yavrun inşallah

Geçmiş olsun, grip olduğun için olabilir mi? Inşallah etken gelmez bebişin, normal de zamanında mı bekliyordunuz?
Çok sağol. BilmiyoRum ki. Grip olduğumu söyledim, zamanında bekliyorduk ama şimdi işler değişti. Dogum kasilmalari bunlar dedi, bebegi icerde tutalim dedi :) Çarşamba tekrar nst. Bakalım ne dicek.

aa canm geçmiş olsun kaç dakkada bir sancı cıktı. bişe olmaz inşallah
Söylemedi onu. Ben de sormadım. Erken doğmasın önlem alalım dedi. Bakalım. Çarşamba tekrar nst. Ben de tedirginim. Annem leri çağırmak mi cagirmadim mi bilemedim. Ama çok risk olsa alttan bi bakardı diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım

Cok tesekkr ederm cnm sagol kantaron yagi suriyrm yumsck oluyo. Ama bebek ilk emmeye basldgnda yine acio sonra alisip gidiyrm da ilk alma ani cok kotu ins daha ii olur. Bos emmio allha sukur. Kusuo bazen normldr herhlde

Iyi aksamlar taze annisler... Bugun bol dogum olmus masallah herkesi tebrik ediyorum alintilarim gitti telefondan beveremedim kusura bakmayin.
Su son haftamda beni de kayinvalidemler cok kasti sagolsunlar icimi dokeyim size. Bu zamana kadar bebegin hic biseyiyle
ilgilenmediler simdi de kalkmis ismine karisiyolar kayinpeder rest cekti iki isim olmasin sadece Ali olcak diye buyuk buyuk konustu canimi skti. Esim de beni dinlemiyo azizi koymucak herhalde moralim bozuk. Bir de kendi ananem cok hasta oldugu icin annem
dogumdan sonra yanimda kalamiycak. Kayinvalidem ilk basta bizde kalirsiniz demisti simdi de yan ciziyor yok evo temizleyemis yok havalar isiniyomus boyle olursa kalmamiza gerk olmazmis falan konusuyor. 1,5 yasindaki kizim olmasa kendim basedebilirim ama bu haldeyken cok zor. Neyse Allah kimseye muhtac etmesin kendi kendimize buyuyup gideriz insallah.

İzne ayrıldım temizlikle falan ugrasiyorum ara ara girip bakıyorum doğum yapan tum arkadaşlarımın yavrularını Allah bagislasin hayırlı ömürler versin inşallah.

Bende hayatımda bugunlere kadar kendıişimi kendım gorurdum, bırıne muhtac olmakcok zoruma gıdıyor. Uc yaşında ıkızlerım var onlara bıle kendımbaktım ama son bı kaç aydır kayınvalıdem bızımle ve bebek doguncada bızımle kalacak keşke ona hıc ıhtıyacım olmasa ama cocuklarım cok kuçuk ilgı gostermem lazım, ıkızler babaanneyı sevmıyor yanında bıle olmak ıstemıyor, cocuk işte kım ilgilenırse onu sever, umudum yenı dogacak bebege barı bakmamda yardım eder ınsallah, azcık yardımı dokunur belkı dıye katlanıyorum

Cok tesekkr ederm cnm sagol kantaron yagi suriyrm yumsck oluyo. Ama bebek ilk emmeye basldgnda yine acio sonra alisip gidiyrm da ilk alma ani cok kotu ins daha ii olur. Bos emmio allha sukur. Kusuo bazen normldr herhlde
Allah sifa versin ins.size tavsiyem 6-7 aylik olana kadar kusmalari kafaniza takmayin.ayy ilk cocuk hep tecrube.benim kixima kusmalari artip olecek bile diyen doktor oldu.acil ameliyat diyen oooo neler cektik ondanda.en son bir prof ilacli film cekti.cocugun migdesi ikiye katlanmis.7 aylik olunca vucut buyumesi ile migdedr acildi.adina doktordiyeenlere baksaydim.iki aylikken ameliyat etyirecektim.normal kusmalar.takmayin hocam.benim gibi paranoyak ederler sizide...

Ooo kayinbaba mi yoksa babami tasimis 9 aydir cocugu.insani atarli yapar bunlar.evet kuzucuklar ikili olunca çok zor .ama madem ki kaynana yan ciziyor.rabbime Sığın. Evinde kal.elbet yardimcin olacaktir.

Ikizlerım dogdugunda onuncu gun yalnız kalmıştım, yapabılıyorsanız ne anne ne kv kımseyı tutmayın yanınnızda, oyle daha guclu daha huzurlu olursunuz bebegınızi istedıgınız gıbı buyutursunuz

bende yattım 35. haftada gelmeye çalışıyomuş. 4 tane serum yedm 2 gün yatırdı şimdide gelmiyo işte :) usg de görülüyo zorladığı zaten en azından 36yı doldursun dedi şimdi 38 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…