çıktın mı hastaneden canım.Çok sağol. Yarın tekrar iğne,
. Ertesi gün tekrar nst. Bu durumda yakında doğurur muyum acaba. Annem leri de durduk yere hemen çağırmak da istemiyorum.
,Iyi aksamlar taze annisler... Bugun bol dogum olmus masallah herkesi tebrik ediyorum alintilarim gitti telefondan beveremedim kusura bakmayin.
Su son haftamda beni de kayinvalidemler cok kasti sagolsunlar icimi dokeyim size. Bu zamana kadar bebegin hic biseyiyle
ilgilenmediler simdi de kalkmis ismine karisiyolar kayinpeder rest cekti iki isim olmasin sadece Ali olcak diye buyuk buyuk konustu canimi skti. Esim de beni dinlemiyo azizi koymucak herhalde moralim bozuk. Bir de kendi ananem cok hasta oldugu icin annem
dogumdan sonra yanimda kalamiycak. Kayinvalidem ilk basta bizde kalirsiniz demisti simdi de yan ciziyor yok evo temizleyemis yok havalar isiniyomus boyle olursa kalmamiza gerk olmazmis falan konusuyor. 1,5 yasindaki kizim olmasa kendim basedebilirim ama bu haldeyken cok zor. Neyse Allah kimseye muhtac etmesin kendi kendimize buyuyup gideriz insallah.
Bizimde bugün ertelemeli kontrolümuz vardı 2.550 gr olmuş bebis Dr riskli dönemin geçtiğini artık gelse de kuveze gerek kalmayacagini söyledi gelişimi normal
ama burdaki arkadaşların iletilerini okuyunca o kadar da kilolu değil sanırım bide 2500 civarı olan bebeklerin emme refleksi tam gelişmemiş olabiliyor
hedef 2 hafta sonrasında 3kg olmasiymis o yüzden balık halini günde ikiye çıkarmami istedi
bide idrarda bakteri çıkmış tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi suda eritmeli
Iyi aksamlar taze annisler... Bugun bol dogum olmus masallah herkesi tebrik ediyorum alintilarim gitti telefondan beveremedim kusura bakmayin.
Su son haftamda beni de kayinvalidemler cok kasti sagolsunlar icimi dokeyim size. Bu zamana kadar bebegin hic biseyiyle
ilgilenmediler simdi de kalkmis ismine karisiyolar kayinpeder rest cekti iki isim olmasin sadece Ali olcak diye buyuk buyuk konustu canimi skti. Esim de beni dinlemiyo azizi koymucak herhalde moralim bozuk. Bir de kendi ananem cok hasta oldugu icin annem
dogumdan sonra yanimda kalamiycak. Kayinvalidem ilk basta bizde kalirsiniz demisti simdi de yan ciziyor yok evo temizleyemis yok havalar isiniyomus boyle olursa kalmamiza gerk olmazmis falan konusuyor. 1,5 yasindaki kizim olmasa kendim basedebilirim ama bu haldeyken cok zor. Neyse Allah kimseye muhtac etmesin kendi kendimize buyuyup gideriz insallah.
Masallah. Demek ki ise yarıyor serum lar obende yattım 35. haftada gelmeye çalışıyomuş. 4 tane serum yedm 2 gün yatırdı şimdide gelmiyo işte :) usg de görülüyo zorladığı zaten en azından 36yı doldursun dedi şimdi 38 olduk
Çıktım canım Sağol. Yarın tekrar iğne olmaya gidicem. Durur heralde ufaklık Umuyorum. Daha 36 haftalik. Sen de geçen yatmıstıN. Şimdi durumun nedir?çıktın mı hastaneden canım.
,
Allah kolaylık versin. Şimdiden düşünmemeye çalış ki bebeğin etkilenmesin hayırlısıyla bebeğini al kucağına onun güzel şansıyla herşey istediğiniz gibi olur inş.
Ayakta dusun altinda ilik suyla masaj yapmayi denedinmi canim ondan sonra bi sag bakalim ben eve gelip dusaldiktan sonra sagmistim oyle gelmisti ondan once 2 gun sagdim gelmediSelam kizlar nasilsiniz doğum yapanvar mi varsa hayirli omurler versin rabbim bebislere.. yapmayanlara kolay dpgumlar versin.. 10 gunluk hastane macerasindan sonra dun eve geldik bugun temizlik yapiloyor. Bebisim kucuk oldugu icin mememi alamiyor emmedigi icin tas gibi oldu goguslerim agridan duramiyorum mama veriyorum mecburen sagiyorum ama gogusleim sertlestigi icin sutte gelmiyor ne yapmam lazim kizlar cok uzuluyorum
evet yarıyo tabi ilaç katıyolar seruma rahatlatıyo seninde öyle olur muhtemelen. bendede sancı yoktu nstde cıkınca yatrmştıMasallah. Demek ki ise yarıyor serum lar o
igneler. Bak 38 bitmiş. Artık gelse de sorun olmaz
Biz de tedirgin olduk acaba erken doğar mi diye. Ama senin durumunu duyunca rahatladim. Haftasonu annemi cagirdim. Ben de izne çıkıyorum pazartesi zaten. En azından hem bana arkadaş olur hem de yemek yaparevet yarıyo tabi ilaç katıyolar seruma rahatlatıyo seninde öyle olur muhtemelen. bendede sancı yoktu nstde cıkınca yatrmştı
Ay gozu aydin olsunn artik hergun dogumlar oluyor:)Günaydın kızlar @Demetria sabah 6 da sezaryen le doğum yapti
Sana da çok geçmiş olsun benim görünürde bişeyim yok şükür inşallah senin bebis bekler zamaniGeçmiş olsun canım
maşallah kızımıza baya büyümüş.Bugun kontrolumiz vardi cok sukr hersey yolunda sadece biraz sancimiz cikti nst de 2,gun sonra tekrar nst giricem oyuzden
Bebisim 51 cm 3200 kg olmus :)
evde dinlenirsin iyi gelir. ben yatarken sabah akşam nst ye bağladılar. nstde kalp atışı gibi olan çizgiler bebeğin kalp atışları. diğer kenardakide sancıları gösteriyo. kağıda bak anlarsın. sancılar cok olunca çizikler yukarı doğru oluyoBiz de tedirgin olduk acaba erken doğar mi diye. Ama senin durumunu duyunca rahatladim. Haftasonu annemi cagirdim. Ben de izne çıkıyorum pazartesi zaten. En azından hem bana arkadaş olur hem de yemek yapar
Yok yok takıntı yapmamaya çalışıyorum da sadece hep önden gidiyordu güya demek normal yani kilosu filan yoksa bakımı zor olmayacak kadar kilosu olsun yeter doğumu kolay olur :)Gecmis olsun canim, bence senin bebiste gayet normal her bebek ayni olmuyo zaten. Bende bugun gittim benimki de 2460gr olmus nst ye de girdim o da iyi cikti, cok agrim oluyo belim ve kalcam agriyo dedim doktorum bana guldu olacak o kadar sen hamilesin sira doguma geldi dedibanada bu saatte dogsada korkma dedi her bebek ayni olmaz sende bunlari dusunup kizini strese sikma annesi
Canim Allah kolaylik versin, buyuklerin bu tavirlarini anlamak gercekten zor, o isim koyma isi eskidendi artik bunu ogrenmeleri lazim. Benim babamda laf arasinda ne o iki isim oyle diyo ama ben susmuyorum ben oyle seviyorum diyorum sen hangisini istersen onu soyle, tabi kirici olmadan sakayla karisik atisiyoz boyle.
Ikinci cocuk olunca daha zor tabi Rabbim guc kuvvet versin sana, esin yardim ederse hic evinden cikma birak kv ne derse desin
Kağıdı vermedi. Bir dahakine bakayım. DinlenEmeM. 1 hafta daha caliscam çünkü. Öğretmenim ders anlatıyorum. Bugün de yoruldum biraz inşallah atlatırım bu haftayıevde dinlenirsin iyi gelir. ben yatarken sabah akşam nst ye bağladılar. nstde kalp atışı gibi olan çizgiler bebeğin kalp atışları. diğer kenardakide sancıları gösteriyo. kağıda bak anlarsın. sancılar cok olunca çizikler yukarı doğru oluyokaç dakkada yuzde kaç olmş görrsün
O ilacı bende kullandım dün akşam .. Bende de varmış :)Bizimde bugün ertelemeli kontrolümuz vardı 2.550 gr olmuş bebis Dr riskli dönemin geçtiğini artık gelse de kuveze gerek kalmayacagini söyledi gelişimi normal
ama burdaki arkadaşların iletilerini okuyunca o kadar da kilolu değil sanırım bide 2500 civarı olan bebeklerin emme refleksi tam gelişmemiş olabiliyor
hedef 2 hafta sonrasında 3kg olmasiymis o yüzden balık halini günde ikiye çıkarmami istedi
bide idrarda bakteri çıkmış tekrar tek kullanımlık antibiyotik verdi suda eritmeli
Canım iki günde toparladım ilerlemesinden korktum Boğaz acısı vardı ama o bile beni bir gün yatırdı . Terleme parol ilaç aldım iki günde tek öğün .. Şükür iyim şimdi ...Sağol Ya. Evet bol sıvı di mi. Kaç günde iyi oldun?
Serumlar iyi geliyor canim ins sanada iyi gelir ins zamanini bekler bebisin ama beklemeSede korkma haftan iyi stres yapma sakinKizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
Sen nasilsin canim ne var ne yokmaşallah kızımıza baya büyümüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?