2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de derdim kizim zaten yeni dogan oglus biseyden anlaamiycak digerinin daha cok ilgiye ihtiyaci var. Benim kizim annaneye daha cok alisik o bakiyordu cunku. Bakalim hele bir dogum olsun da zaman ne gosterecek

Valla canim hem de oyle zorlukla gecti ki 9 ayim bor ben bir Allah biliyor. Kendimi strese sokmak istemedigimden kavga cikarmiyorum ama esimi zor affederim gibi geliyor.

Amin canim sagolasin insallah. Seninle dogum tarihimiz ayni sanirim 2 mart :)

Kendi babam olsa soylerim de kaynpedere soyliycegim her sozun sonu tartisma olur. Ben sadece boyle buyuk konusmayin beni uzersiniz dedim. Baska biseyler de soyledim ama sinirden titreyerek agzimdan cikan kelimeleri secmeye calisiyodum hic hatirlamiyorum oyuzden. :) keske esim belli saatlerde evde olsa da bana yardimi dokunsa. Kendi dukkani gece gec geliyr sabah da gec kalkip hemen hazirlanip cikiyor yok gibi bisey yani... Off off

Sıkma canini bosver bebeğini düşün eşinle sakin bir şekilde konuşmayı dene.

Kızlar ya nerdeyse bebeğimiz doğacak hala ismini bulamadık erkek ismi onerirmisiniz lütfen
bizde kız ismi konuşuyoduk şimdi. sinir oldm iyice bulamadık hala. ramazanda öğrendim hamile olduğumu anlamı olan bi isim olsun istiyorum ama bulamadım yaaa.erkek ismi göktuğ gökberk barbaros ataberk alp alperen gültekin aklımagelen güzl isimler

Sıkma canini bosver bebeğini düşün eşinle sakin bir şekilde konuşmayı dene.

Esimle simdiye kadar hep sakin konustum gulerek anlattim hatta ama beni degil babasini dinleyecegi aklima gelmezdi. Bugun sekerleri teslim alacakti ustundeki ismi degistirmis... Cok uzdu beni. Neyse stres yapmiycam mide bulantim artiyor olan bana oluyor

gözün aydın Allah ananlı babalı büyütsün darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…