TaMAM canım. inşallah benim de geçer hemenCanım iki günde toparladım ilerlemesinden korktum Boğaz acısı vardı ama o bile beni bir gün yatırdı . Terleme parol ilaç aldım iki günde tek öğün .. Şükür iyim şimdi ...
İnşallah öyle olur.Serumlar iyi geliyor canim ins sanada iyi gelir ins zamanini bekler bebisin ama beklemeSede korkma haftan iyi stres yapma sakin
OffffEvet doktoruma mesaj attım. Yapar dedi. Sizin de bilginiz olsun
Bende hayatımda bugunlere kadar kendıişimi kendım gorurdum, bırıne muhtac olmakcok zoruma gıdıyor. Uc
yaşında ıkızlerım var onlara bıle kendımbaktım ama son bı kaç aydır kayınvalıdem bızımle ve bebek doguncada bızımle kalacak keşke ona hıc ıhtıyacım olmasa ama cocuklarım cok kuçuk ilgı gostermem lazım, ıkızler babaanneyı sevmıyor yanında bıle olmak ıstemıyor, cocuk işte kım ilgilenırse onu sever, umudum yenı dogacak bebege barı bakmamda yardım eder ınsallah, azcık yardımı dokunur belkı dıye katlanıyorum
Valla canim hem de oyle zorlukla gecti ki 9 ayim bor ben bir Allah biliyor. Kendimi strese sokmak istemedigimden kavga cikarmiyorum ama esimi zor affederim gibi geliyor.Allah sifa versin ins.size tavsiyem 6-7 aylik olana kadar kusmalari kafaniza takmayin.ayy ilk cocuk hep tecrube.benim kixima kusmalari artip olecek bile diyen doktor oldu.acil ameliyat diyen oooo neler cektik ondanda.en son bir prof ilacli film cekti.cocugun migdesi ikiye katlanmis.7 aylik olunca vucut buyumesi ile migdedr acildi.adina doktordiyeenlere baksaydim.iki aylikken ameliyat etyirecektim.normal kusmalar.takmayin hocam.benim gibi paranoyak ederler sizide...
Ooo kayinbaba mi yoksa babami tasimis 9 aydir cocugu.insani atarli yapar bunlar.evet kuzucuklar ikili olunca çok zor .ama madem ki kaynana yan ciziyor.rabbime Sığın. Evinde kal.elbet yardimcin olacaktir.
çıktın mı hastaneden canım.
,
Allah kolaylık versin. Şimdiden düşünmemeye çalış ki bebeğin etkilenmesin hayırlısıyla bebeğini al kucağına onun güzel şansıyla herşey istediğiniz gibi olur inş.
Gecmis olsun canim, bence senin bebiste gayet normal her bebek ayni olmuyo zaten. Bende bugun gittim benimki de 2460gr olmus nst ye de girdim o da iyi cikti, cok agrim oluyo belim ve kalcam agriyo dedim doktorum bana guldu olacak o kadar sen hamilesin sira doguma geldi dedibanada bu saatte dogsada korkma dedi her bebek ayni olmaz sende bunlari dusunup kizini strese sikma annesi
Canim Allah kolaylik versin, buyuklerin bu tavirlarini anlamak gercekten zor, o isim koyma isi eskidendi artik bunu ogrenmeleri lazim. Benim babamda laf arasinda ne o iki isim oyle diyo ama ben susmuyorum ben oyle seviyorum diyorum sen hangisini istersen onu soyle, tabi kirici olmadan sakayla karisik atisiyoz boyle.
Ikinci cocuk olunca daha zor tabi Rabbim guc kuvvet versin sana, esin yardim ederse hic evinden cikma birak kv ne derse desin
Sıkma canini bosver bebeğini düşün eşinle sakin bir şekilde konuşmayı dene.Benim de derdim kizim zaten yeni dogan oglus biseyden anlaamiycak digerinin daha cok ilgiye ihtiyaci var. Benim kizim annaneye daha cok alisik o bakiyordu cunku. Bakalim hele bir dogum olsun da zaman ne gosterecek
Valla canim hem de oyle zorlukla gecti ki 9 ayim bor ben bir Allah biliyor. Kendimi strese sokmak istemedigimden kavga cikarmiyorum ama esimi zor affederim gibi geliyor.
Amin canim sagolasin insallah. Seninle dogum tarihimiz ayni sanirim 2 mart :)
Kendi babam olsa soylerim de kaynpedere soyliycegim her sozun sonu tartisma olur. Ben sadece boyle buyuk konusmayin beni uzersiniz dedim. Baska biseyler de soyledim ama sinirden titreyerek agzimdan cikan kelimeleri secmeye calisiyodum hic hatirlamiyorum oyuzden. :) keske esim belli saatlerde evde olsa da bana yardimi dokunsa. Kendi dukkani gece gec geliyr sabah da gec kalkip hemen hazirlanip cikiyor yok gibi bisey yani... Off off
cnm ınternetım yok, bebıs ıyı sukur 26 gnlk oldu bebıs darısı basınıza..
Kızlar ya nerdeyse bebeğimiz doğacak hala ismini bulamadık erkek ismi onerirmisiniz lütfen
Sendede mi gebekik sekeri var? Bebin normalde bu saatte duserd. Icime dogdu bakayım dedin. Uçmuş gitmiş şeker. Inşallah bir zarari olmazOffffteşekkür ederimm..
Maşallah seninki nin boyu ve kilosu çok iyi:) Sen normal mi yapacak sın?Bugun kontrolumiz vardi cok sukr hersey yolunda sadece biraz sancimiz cikti nst de 2,gun sonra tekrar nst giricem oyuzden
Bebisim 51 cm 3200 kg olmus :)
nası anlamadım iğne şekerinimi yükseltmişKızlar sekerİm tavan yapmış. Bu ciger geliştirici iğne ye bağlı mi acaba
ya ben şekeri iyice salladım ölçmüyom bileSendede mi gebekik sekeri var? Bebin normalde bu saatte duserd. Icime dogdu bakayım dedin. Uçmuş gitmiş şeker. Inşallah bir zarari olmaz
bizde kız ismi konuşuyoduk şimdi. sinir oldm iyice bulamadık hala. ramazanda öğrendim hamile olduğumu anlamı olan bi isim olsun istiyorum ama bulamadım yaaa.erkek ismi göktuğ gökberk barbaros ataberk alp alperen gültekin aklımagelen güzl isimlerKızlar ya nerdeyse bebeğimiz doğacak hala ismini bulamadık erkek ismi onerirmisiniz lütfen
Bugn zeynep erva nin nufusunu cikardk
Sıkma canini bosver bebeğini düşün eşinle sakin bir şekilde konuşmayı dene.
gözün aydın Allah ananlı babalı büyütsün darısı başımıza :)Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
İns usg yanilmasi degildir.Maşallah seninki nin boyu ve kilosu çok iyi:) Sen normal mi yapacak sın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?