2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?

burda bir arkadaşa daha önermiştim ama hamilelikte zararı olur dedi ama ben 1-2 ay önce yapmıştım ve faydasını gördüm.

1 subardağı kaynamış suda 1 kaşık adaçayı bir kaşık ebegümeci demleyip sabah akşam gargara yaptım 2-3 seferde geçti çok şükür ben bardağın yarısını içip yarısını gargara yapıodum sen sadece gargara yapabilirsin :) benden bu kadar uygulayıp uygulamamak sana kalmış çok geçmiş olsun acil şifalar

Cnm sıkma kendini malesef bazı insanlar hala eski kafalı ne karışıyor onlar senin bebeğinin ismine.Zaten bu babalar ne işe yarıyor bende bilmiyorum. Bütün derdi biz çekiyoruz ve hiçbir söz hakkımız olmuyor.Kadin olmak zor.Sabret cnm bebegin için nasıl olsa günü ve zamanı geldiğinde acısını çıkarırsin.

inşallah sağlıkla ve kolaylıkla alırsın kucağına

sıkma canını yaaa nufus cuzdanında görsen değiştirdiğini daha cok üzülürdün şekerlerde görmen iyi oldu belkide. ama yaz bunu kenara acısını cıkar

Allah yardımcın olsun bu aile meseleleri zor işler...

Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Nasıl beslendin hangi vitaminleri kullandin?
Hic saglikli beslenen biri degilimdir arada burayada yazdim yemek yemeyi unuturum, sebzeyi peynuri sutu muzu severim onlar yaradi belkide.vitamin kullanmiyorum

Çocuğunuza koyacağınız isimden aynı jenerasyonda yüzlerce olması hiç rahatsız etmiyor mu?

Geçen gün yeğenimin kresine gittim ve özellikle isimlere bakarken her sınıfta toplanmış tekrar eden isimlere rastladım cokca

Bana hic mi hiç cazip gelmiyor o kadar çok tekrara girmiş bir isim vermek

36+2 de 2950 olduğunu söyledi dr kızımın
Bu ölçümlerin yanılma payı nedir onu merak ediyorum ben de...
bende doğruluk payını çok merak ediyorum ama kimi bebek usg de söylenenden yüksek kiloda doğabiliyo kimi bebekte daha düşük kiloda olabiliyo.sanırım ne kadar doğru olduğunu bebeklerimiz doğunca öğrenebilicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…