- 7 Temmuz 2014
- 208
- 145
- 83
Kizlar sanirim grip oldum. Bogazim cok kotu. Halsizim. Hozum yaniyor ve çalışıyorum. Ne onerirsiniz?
Allah kolaylık versin senin ve bebeğin sağlığı yerinde olsun da olcak o kadar artıkOfffff kizlar kucuk bebek ne zormus annem var kaynanamvar yinede cok zorlaniyorum
Cnm sıkma kendini malesef bazı insanlar hala eski kafalı ne karışıyor onlar senin bebeğinin ismine.Zaten bu babalar ne işe yarıyor bende bilmiyorum. Bütün derdi biz çekiyoruz ve hiçbir söz hakkımız olmuyor.Kadin olmak zor.Sabret cnm bebegin için nasıl olsa günü ve zamanı geldiğinde acısını çıkarırsin.Esimle simdiye kadar hep sakin konustum gulerek anlattim hatta ama beni degil babasini dinleyecegi aklima gelmezdi. Bugun sekerleri teslim alacakti ustundeki ismi degistirmis... Cok uzdu beni. Neyse stres yapmiycam mide bulantim artiyor olan bana oluyor
Selam kizlarrrr
Bizde bebisimizi gorduk geldik:) 3000gr olmus:)) hersey yolunda veee gun verdi Allah izin verirse 12 mart sezeryan tarihimiz.. Onumuzdeki carsamba bi kontrol daha var sonra sonra direkt sezeryana gidicekmisiz bu kadar erken mi yaa.. Bitsin bitsin derken simdi kiymete bindi cok erken diyesim geliyo:) ama hersey zamanlica guzel Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinnnn
Kizlar nst sancilarim cikti. Simdi serum bagladilar. Akciger gelistirici igne oldum bir de. Ins erken doğmaz
sıkma canını yaaa nufus cuzdanında görsen değiştirdiğini daha cok üzülürdün şekerlerde görmen iyi oldu belkide. ama yaz bunu kenara acısını cıkarEsimle simdiye kadar hep sakin konustum gulerek anlattim hatta ama beni degil babasini dinleyecegi aklima gelmezdi. Bugun sekerleri teslim alacakti ustundeki ismi degistirmis... Cok uzdu beni. Neyse stres yapmiycam mide bulantim artiyor olan bana oluyor
Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Nasıl beslendin hangi vitaminleri kullandin?İns usg yanilmasi degildir.
Sezeryan yapacagim dogumu
Bnm gogus uclrm cok kotu acimya basldi
Iyi aksamlar taze annisler... Bugun bol dogum olmus masallah herkesi tebrik ediyorum alintilarim gitti telefondan beveremedim kusura bakmayin.
Su son haftamda beni de kayinvalidemler cok kasti sagolsunlar icimi dokeyim size. Bu zamana kadar bebegin hic biseyiyle
ilgilenmediler simdi de kalkmis ismine karisiyolar kayinpeder rest cekti iki isim olmasin sadece Ali olcak diye buyuk buyuk konustu canimi skti. Esim de beni dinlemiyo azizi koymucak herhalde moralim bozuk. Bir de kendi ananem cok hasta oldugu icin annem
dogumdan sonra yanimda kalamiycak. Kayinvalidem ilk basta bizde kalirsiniz demisti simdi de yan ciziyor yok evo temizleyemis yok havalar isiniyomus boyle olursa kalmamiza gerk olmazmis falan konusuyor. 1,5 yasindaki kizim olmasa kendim basedebilirim ama bu haldeyken cok zor. Neyse Allah kimseye muhtac etmesin kendi kendimize buyuyup gideriz insallah.
bende yattım 35. haftada gelmeye çalışıyomuş. 4 tane serum yedm 2 gün yatırdı şimdide gelmiyo işte :) usg de görülüyo zorladığı zaten en azından 36yı doldursun dedi şimdi 38 olduk
Kağıdı vermedi. Bir dahakine bakayım. DinlenEmeM. 1 hafta daha caliscam çünkü. Öğretmenim ders anlatıyorum. Bugün de yoruldum biraz inşallah atlatırım bu haftayı
Ömer Asaf... Çınar...Hemen akilima grlenleri yazayim
Yigit, asaf, çağan, ömer, asim
Hic saglikli beslenen biri degilimdir arada burayada yazdim yemek yemeyi unuturum, sebzeyi peynuri sutu muzu severim onlar yaradi belkide.vitamin kullanmiyorumInşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Nasıl beslendin hangi vitaminleri kullandin?
canım merhaba.benim bebeğim 35+3 te 3kg 80 gr dı boyuu sormayı unuttuk.sezeryan kendi isteğin mi yoksa mecburimi.Mrb kizlar nasilsiniz 36 haftalik olanlar bebisler kac kilo cuma doktor cagirdi sezeryana gun verecek cok heycanliyim
Mrb kizlar nasilsiniz 36 haftalik olanlar bebisler kac kilo cuma doktor cagirdi sezeryana gun verecek cok heycanliyim
ben de mide yanmasindaN
bende doğruluk payını çok merak ediyorum ama kimi bebek usg de söylenenden yüksek kiloda doğabiliyo kimi bebekte daha düşük kiloda olabiliyo.sanırım ne kadar doğru olduğunu bebeklerimiz doğunca öğrenebilicez.36+2 de 2950 olduğunu söyledi dr kızımın
Bu ölçümlerin yanılma payı nedir onu merak ediyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?