sıkma canını yaaa nufus cuzdanında görsen değiştirdiğini daha cok üzülürdün şekerlerde görmen iyi oldu belkide. ama yaz bunu kenara acısını cıkar
Çocuğunuza koyacağınız isimden aynı jenerasyonda yüzlerce olması hiç rahatsız etmiyor mu?
Geçen gün yeğenimin kresine gittim ve özellikle isimlere bakarken her sınıfta toplanmış tekrar eden isimlere rastladım cokca
Bana hic mi hiç cazip gelmiyor o kadar çok tekrara girmiş bir isim vermek
Eymen , arda , taha , erdem , eren , emirKızlar ya nerdeyse bebeğimiz doğacak hala ismini bulamadık erkek ismi onerirmisiniz lütfen
Canim Allah anali babali buyutsun insallah ne kadar guzel bi duygu Rabbim bizlere de yasatsin.. Miyom dedigin sey nasil biseydi ve nerendeydi? Benim vajinada var seninkinden cok farkli olabilir bilmiyorum ben de mi sezeryanda almayi teklif etsem..?
Günaydın kızlar evde olanlar ne olur uyusun lar yaaa.benim çok uykum var Ama aaaa.
GÖZÜNÜZ aydın canım nasıl gidiyor annelik :)Günaydın annişler :)
gelemiyorum buraya bebişle ilgilenmek bayağı vakit alıcı ve yorucu.
biz bugün 8 günlük oluyoruz ve dün akşam göbek bağımız da düştü
Oh masallah ya :)Günaydın annişler :)
gelemiyorum buraya bebişle ilgilenmek bayağı vakit alıcı ve yorucu.
biz bugün 8 günlük oluyoruz ve dün akşam göbek bağımız da düştü
Evet. Malesef. Dr a da sordum. Yapar dedi. Simdi acligi olctum. O da oldukca yuksek cikti. Inşallah zarari yokturnası anlamadım iğne şekerinimi yükseltmiş
Oğuz, yusuf, Selman, ata, Göktuğ, barışKızlar ya nerdeyse bebeğimiz doğacak hala ismini bulamadık erkek ismi onerirmisiniz lütfen
36 haftalik 2700, 49 cmMrb kizlar nasilsiniz 36 haftalik olanlar bebisler kac kilo cuma doktor cagirdi sezeryana gun verecek cok heycanliyim
Teşekkür ederim. Adacayi zararlı sma donucta icmiyorsunburda bir arkadaşa daha önermiştim ama hamilelikte zararı olur dedi ama ben 1-2 ay önce yapmıştım ve faydasını gördüm.
1 subardağı kaynamış suda 1 kaşık adaçayı bir kaşık ebegümeci demleyip sabah akşam gargara yaptım 2-3 seferde geçti çok şükür ben bardağın yarısını içip yarısını gargara yapıodum sen sadece gargara yapabilirsin :) benden bu kadar uygulayıp uygulamamak sana kalmış çok geçmiş olsun acil şifalar
36+2 de 2950 olduğunu söyledi dr kızımın
Bu ölçümlerin yanılma payı nedir onu merak ediyorum ben de...
Her zaman + - 240 gr gibi bir sey diuor ama. Bebek büyüdükçe bu yanilma payi da artti tabi.36+2 de 2950 olduğunu söyledi dr kızımın
Bu ölçümlerin yanılma payı nedir onu merak ediyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?