2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sıkma canını yaaa nufus cuzdanında görsen değiştirdiğini daha cok üzülürdün şekerlerde görmen iyi oldu belkide. ama yaz bunu kenara acısını cıkar

Daha eve gelmedi telefonda soyledi degistirdigini. Ben de hosgeldin oglum yazdir bari dedim. Yazdim bi kenara zaten ama isim hic icime sinmiyor

Sen ne koymayi dusunuyorsunerak ettim. Bir de kresteki en yaygin erkek ismi neydi?

Canim Allah anali babali buyutsun insallah ne kadar guzel bi duygu Rabbim bizlere de yasatsin.. Miyom dedigin sey nasil biseydi ve nerendeydi? Benim vajinada var seninkinden cok farkli olabilir bilmiyorum ben de mi sezeryanda almayi teklif etsem..?

Benimde rahim agzindaydi sanirim.aldiktan sonra gosterdiler sasirdim kucuk yumurta kadar vardi bitanesi.nered saklaniyolarmis sasirdim buyuk geldiler gozume.iki tane alindi benden.sonucta miyom alinmasida bi ameliyat geektiriyo.aradan cikmis oldu .ama agrin biraz daha fazla olabiliyormus bilgine..ben almasini soylememistim .doktor ameliyatta alinabilecek gibi olduklarini gorunce miyomlarida alim dedi.Allah razi olsun.
Allah herkese nasip etsin.evlatla bizi sinamasin...dogum yapan arkadaslara hayirli ugurlu olsun.3.gunu bitirdik.kocaman bi gobegim var hala.

Allah im ne zor geceydi 2 dk uykuya dalmisim bu saat yine uyandim bu hece dogurucam sandim bi ara ya

Günaydın kızlar evde olanlar ne olur uyusun lar yaaa.benim çok uykum var Ama aaaa.

Günaydın herkese erkenciyiz biz sabaha kadar güzel uyudum ama artık uykum kaçtı bugün randevumuz var doktora bakalım ne var ne yok devlet Hastanesine gidiyorum acaba sezeryan için gün verir mi 37+2 yiz

Teşekkür ederim. Adacayi zararlı sma donucta icmiyorsun
36+2 de 2950 olduğunu söyledi dr kızımın
Bu ölçümlerin yanılma payı nedir onu merak ediyorum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…