2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O ilacı bende kullandım dün akşam .. Bende de varmış :)
Ben hemen cesaret edemedim netten filan araştırayim diyodum çünkü daha önce fitil verdi kullanmadım korktum ama bu tek seferlik bide ağızdan :) inşallah faydası olur ikimizde de

19 subat 37+2 sezeryan ile doğum yaptım kızlar yakışıklı bir oğlum oldu 3750 gr ama akciğerleri enf var hala yoğun bakimda yatıyor agrilarim hala var gidip gelmekten hastane ev arası ondan sanırım bu arada adı ayaz oldu ağrılar kaç günde azalır kabızlık problemi oldumu ağrı kesici ilaçlar ne kullandınız çok sordum bebis ler inizi koklayin yerime

Gözün aydın canım kuveze falan girmedi dimi hemen yanına verdiler .Ne kadar farketti ultrason olçümleriyle spinal sezeryanla ilgili bir sıkıntı olmadı dimi?

Benim kızımın adı duru ece parka götürdüğümde felan en az bikaç tane duru oluyor.Ben rahatsız edici bulmuyorum isminin kızıma çok yakıştığını düşünüyorum.Adı gibi kendi de duru birde ecesi var.Saf masum pak bir kraliçe benim kızım maşallah.Rabbim cümlenin yavrularıyla korusun esirgesin inşallah

Gunaydin herkeslere geceler iyice kabus oldu yatagimda uyuyamiyorum nefes alamiyorum karnm kasiliyor kalbimde baski oluyor zirt pirt wc ye kalkuyorum...daha cook sayabilirim.. Sizde de durum boyle mi? Son zamanlar cidden zormus

Neden enfeksiyon kapmış canım gecmiş olsun kaka felan mı yapmış suyuna

Geçmiş olsun çekirge kaçırdım ben sanırım
Dikiş yerimde iltihaplanma oldu da

Cekirge bn de dogurdm. yazdm ama sen fark etmdn herhlde rahtszlgndan dolayi. Kizima kavustm bn de. Yarin nufus kagdni cikrck esim. Bugn ismni koyduk Zeynep Erva norml dogum oldgu icin rahat gecti sukur. Darsi butun hamilelrn basina

Aaa bilmiyodum cidden gözün aydın amin inşallah

Şimdi neyse idare ediyorum gündüz o uyuyunca bende uyuyorum ama işe başlayınca ne oluruz bilmem

Kızlar dün konusulmustu temizlik için tüy Dökücü kremler zararlı biliyorum ama soğuk ağda bantları hakkında bilginiz varmı vücudum extra hassas agdaya gitmedim hiç cesaret edemiyorum son çare olarak onu deniycem

Herkese merhaba normalde 1 nisanda dogum yapacaktim ama doktorumuz gelisimimizin iyi oldugunu ve martta dogum yapabilecegimi soyledi..bizi de araniza alir misiniz:) kismetse bir kizim olcak..sabirsizlikla ela prensesin gelmesini bekliyoruz..herkese mutlu gunler

Sen ne koymayi dusunuyorsunerak ettim. Bir de kresteki en yaygin erkek ismi neydi?

erkeklere cınar ve kuzey
kızlara beren ada su
bu ara en cok verilen isimler sanırım

.

oğlum olsaydı

Selim

olsun isterdim anlamı güzel bir isim

Sağlam kusursuz doğru anlamına geliyor

Güvenilir ilim irfan sahibi ve zarif de oluyorlar genelde

ama kız için kararsızım henuz

Subat bebekleri ocakta dogdu,mart bebekleri subatta dogdu nisan bwbeklwri martta dogacak iklimler gibi bebekleede sasirdi hosgwldin aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…