Hep E harfi :)Eymen , arda , taha , erdem , eren , emir
Biliyor. 1 haftamin kaldığını. Ben de öyle düşündüm ama esim benden cok strese girdi beni de etkilediçok riskli bir durum olsa dr rapor verir istirahat önerirdi. çalıştığını biliyor di mi?
Ben hemen cesaret edemedim netten filan araştırayim diyodum çünkü daha önce fitil verdi kullanmadım korktum ama bu tek seferlik bide ağızdan :) inşallah faydası olur ikimizde deO ilacı bende kullandım dün akşam .. Bende de varmış :)
Gözün aydın canım kuveze falan girmedi dimi hemen yanına verdiler .Ne kadar farketti ultrason olçümleriyle spinal sezeryanla ilgili bir sıkıntı olmadı dimi?Selam kızlar Ada kız doğdu haber vereyim dedim ultrason kilosundan biraz daha zayıf doğduk ama olsun önemli olan sağlıklı olması, spünal sezeryan ile 8.30 da hayata gözlerimizi açtık, diğer annelerin hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inş ..
Benim kızımın adı duru ece parka götürdüğümde felan en az bikaç tane duru oluyor.Ben rahatsız edici bulmuyorum isminin kızıma çok yakıştığını düşünüyorum.Adı gibi kendi de duru birde ecesi var.Saf masum pak bir kraliçe benim kızım maşallah.Rabbim cümlenin yavrularıyla korusun esirgesin inşallahÇocuğunuza koyacağınız isimden aynı jenerasyonda yüzlerce olması hiç rahatsız etmiyor mu?
Geçen gün yeğenimin kresine gittim ve özellikle isimlere bakarken her sınıfta toplanmış tekrar eden isimlere rastladım cokca
Bana hic mi hiç cazip gelmiyor o kadar çok tekrara girmiş bir isim vermek
Neden enfeksiyon kapmış canım gecmiş olsun kaka felan mı yapmış suyuna19 subat 37+2 sezeryan ile doğum yaptım kızlar yakışıklı bir oğlum oldu 3750 gr ama akciğerleri enf var hala yoğun bakimda yatıyor agrilarim hala var gidip gelmekten hastane ev arası ondan sanırım bu arada adı ayaz oldu ağrılar kaç günde azalır kabızlık problemi oldumu ağrı kesici ilaçlar ne kullandınız çok sordum bebis ler inizi koklayin yerime
Dikiş yerimde iltihaplanma oldu daGeçmiş olsun çekirge kaçırdım ben sanırım
Cekirge bn de dogurdm. yazdm ama sen fark etmdn herhlde rahtszlgndan dolayi. Kizima kavustm bn de. Yarin nufus kagdni cikrck esim. Bugn ismni koyduk Zeynep Ervanorml dogum oldgu icin rahat gecti sukur. Darsi butun hamilelrn basina
Senin kokunu duyarak uyumak ister canım. Annelik hem mesakkatli hemde çok güzel bir şey. Benim oğlum gece tuvalete gitsem hissediyor ve uyanıyor. Kızım gelince artık evin içinde huni ile dolaşırimeşim hiç yardımcı değil buna rağmen hamilelik daha zor geliyor. Bizim de sezaryen tarihimiz 6 Mart
Ben de bulamadim emre koyacam anlami da guzel hem de turkceKızlar ya nerdeyse bebeğimiz doğacak hala ismini bulamadık erkek ismi onerirmisiniz lütfen
Sen ne koymayi dusunuyorsunerak ettim. Bir de kresteki en yaygin erkek ismi neydi?
Işte en sinir bozucu durum. Benimde sabah oğlum ben namaz için kalktığımda ağlayarak uyandı sabah saat 5.50 idi sonra yatmak bilmedi işim zor benimGÜNAYDIN kızlar uzun süre vücüt alıstıktan sonra evde de olsam uyuyamıyorum ne yazık kı :S
Maşallah bitterkuzucuk sen büyüttun kizceni biz daha dogurmadikGünaydın annişler :)
gelemiyorum buraya bebişle ilgilenmek bayağı vakit alıcı ve yorucu.
biz bugün 8 günlük oluyoruz ve dün akşam göbek bağımız da düştü
Subat bebekleri ocakta dogdu,mart bebekleri subatta dogdu nisan bwbeklwri martta dogacak iklimler gibi bebekleede sasirdi hosgwldin aramizaHerkese merhaba normalde 1 nisanda dogum yapacaktim ama doktorumuz gelisimimizin iyi oldugunu ve martta dogum yapabilecegimi soyledi..bizi de araniza alir misiniz:) kismetse bir kizim olcak..sabirsizlikla ela prensesin gelmesini bekliyoruz..herkese mutlu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?