Subat bebekleri ocakta dogdu,mart bebekleri subatta dogdu nisan bwbeklwri martta dogacak iklimler gibi bebekleede sasirdi hosgwldin aramiza
Canım emdiği sürece gece uykuları hep bölünüyor. Ben bazen yarım saatte bir kalktığım oluyordu. Ama her bebek bir değil kimisi gece sadece 2 kere kalkarken kimisi saat başı. Birde diş çıkma olayı başlayınca kuzucukların uykusu daha bir bölünüyor. Şimdi kırkı çıksın 4. Aya kadar gece rahat edersin.Şimdi neyse idare ediyorum gündüz o uyuyunca bende uyuyorum ama işe başlayınca ne oluruz bilmem
Allah yardımcın olsun canım senin oğlan seni baya zorlayacak inş kızın sakin bir bebek olırIşte en sinir bozucu durum. Benimde sabah oğlum ben namaz için kalktığımda ağlayarak uyandı sabah saat 5.50 idi sonra yatmak bilmedi işim zor benim
Kara kara hep bunu düşünüyorum. Gerçekten işim çok zor oğlumun uykusu çok hafif gece benim dışımda kimseyi kabul etmiyor. Inşallah kızım uslu olur yoksa yandım ki ne yandımAllah yardımcın olsun canım senin oğlan seni baya zorlayacak inş kızın sakin bir bebek olır
ben iyiyim cnm da sancılar iyi çıkmıyor şuan hastanedim serum taktılar yineSen nasilsin canim ne var ne yok
Geçmiş olsun benimde 35. Haftada iken sancılarım çıktı. Ilac la ve istirahat ile bu güne geldik. Dr magnezyum dışında progestanı bıraktırdı. Şimdi iyi görünüyor. Nts girmedim ama artık dogsada sıkıntı olmaz.Be
ben iyiyim cnm da sancılar iyi çıkmıyor şuan hastanedim serum taktılar yine
Sakin ol bir aç değilsin demi. Ben hastanede çok sıkılıyorum öyle olunca sancım daha bir artıyorSerumdan sonra nst çekecekler yine eğer yine sancım çıkarsa p tesiyi beklemem dedi dr kızlar dua edin sancım çıkmasın daha erken biraz daha dursun oğlum
Geçmis olsun canım ya. İnşallah iyi gelir SerumlarSerumdan sonra nst çekecekler yine eğer yine sancım çıkarsa p tesiyi beklemem dedi dr kızlar dua edin sancım çıkmasın daha erken biraz daha dursun oğlum
Kullanmyrm kantrn yagi suruyrm simdiye kadr iiydi. Sutum artmya baslynca gogus uclrm da acidi. Ilk emme ani cok kotu sonra alisiyrmkrem kullamıyo musun peki?
Hadi goznz aydin. Bizmki henuz dusmdi. 5 gunlk oldk bz de.Günaydın annişler :)
gelemiyorum buraya bebişle ilgilenmek bayağı vakit alıcı ve yorucu.
biz bugün 8 günlük oluyoruz ve dün akşam göbek bağımız da düştü
Allh yardmcn olsn. Hamilelkte agrilrdn agirlktn uyunmuo dogurnca da bebis uyutmuyo. Erva nerdyse her gece saat basi uyanio emmk istyo mizildanio. Uykumi hic alamiyrm.Gunaydin herkeslere geceler iyice kabus oldu yatagimda uyuyamiyorum nefes alamiyorum karnm kasiliyor kalbimde baski oluyor zirt pirt wc ye kalkuyorum...daha cook sayabilirim.. Sizde de durum boyle mi? Son zamanlar cidden zormus
bende senin gibi düşündüm tüy dökücü krem aldım. kullanıcaktım ki üzerinde hamileler kullanmasın yazdığını gördüm. uyarmıslarMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum foruma.Bebekleri doğan arkadaş ları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsun.Benimde az kaldı 3 hafta sonra sezeryan olucam tabi bu arada kendiliğinden gelmezse.Kizlar size bişey sorucam . Çoğumuzun sorunu oldugunu dusunuyorum.Genel temizliğinizi nasıl yapıyorsu nuz? Tüy dökücü krem zararlı olur mu?
Aaa yok şekerim,ben çatı muayenesine her hafta yaparlar dedin sanmıştım...ki öyleymiş 37 den itibaren her hafta çatı muayenesi varmış kızlar haberiniz olsunSendede mi gebekik sekeri var? Bebin normalde bu saatte duserd. Icime dogdu bakayım dedin. Uçmuş gitmiş şeker. Inşallah bir zarari olmaz
Bizde daha yeni karar verdik,Berke istiyordum ben,eşimle Ege isminde karar verdik sonundaaaaaa,ama en zoru isimmiş meğermerhaba kizlar herkes iyidir umarim biz iyiyiz cok sukur dun aksam ki isim onerileriniz icin tessekur ederim ama hic biri esimin hosuna gitmedi o basindan berli ARAF olsun diyo ama benim icimede hic bi isim sinmiyo ne yapacagimi sasirdim bende diyorum ARAFin yanina bi isim daha olsun .. bakalim nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?