2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar...

Isim hulyasi var.benim kizimin adi ŞİRİN BEYZA. adi gibi mis kokulum.Oglumun adinida nasip olursa ins İBRAHİM koyacagim. Biz 3 kiz kardesiz iki kiz torundan sonra oglum ailemizin ilk erkegi olacak.onun icin babamın ismini verecegiz ins...

Şimdi neyse idare ediyorum gündüz o uyuyunca bende uyuyorum ama işe başlayınca ne oluruz bilmem
Canım emdiği sürece gece uykuları hep bölünüyor. Ben bazen yarım saatte bir kalktığım oluyordu. Ama her bebek bir değil kimisi gece sadece 2 kere kalkarken kimisi saat başı. Birde diş çıkma olayı başlayınca kuzucukların uykusu daha bir bölünüyor. Şimdi kırkı çıksın 4. Aya kadar gece rahat edersin.
Işe başlayınca zor oluyor ama gecenin yarısı kendi yatağında diğer yarısını seninle yatarsa biraz rahat olursun. Tavsiyem çok küçükken yatağına alma Allah korusun daha kendini kollayamaz nefessiz kalma durumu olur Allah korusun. Ben oğlumu 8. Ayından sonra yanıma aldım.

Işte en sinir bozucu durum. Benimde sabah oğlum ben namaz için kalktığımda ağlayarak uyandı sabah saat 5.50 idi sonra yatmak bilmedi işim zor benim
Allah yardımcın olsun canım senin oğlan seni baya zorlayacak inş kızın sakin bir bebek olır

Allah yardımcın olsun canım senin oğlan seni baya zorlayacak inş kızın sakin bir bebek olır
Kara kara hep bunu düşünüyorum. Gerçekten işim çok zor oğlumun uykusu çok hafif gece benim dışımda kimseyi kabul etmiyor. Inşallah kızım uslu olur yoksa yandım ki ne yandım

Be

ben iyiyim cnm da sancılar iyi çıkmıyor şuan hastanedim serum taktılar yine
Geçmiş olsun benimde 35. Haftada iken sancılarım çıktı. Ilac la ve istirahat ile bu güne geldik. Dr magnezyum dışında progestanı bıraktırdı. Şimdi iyi görünüyor. Nts girmedim ama artık dogsada sıkıntı olmaz.

Serumdan sonra nst çekecekler yine eğer yine sancım çıkarsa p tesiyi beklemem dedi dr kızlar dua edin sancım çıkmasın daha erken biraz daha dursun oğlum
Sakin ol bir aç değilsin demi. Ben hastanede çok sıkılıyorum öyle olunca sancım daha bir artıyor

Gunaydin herkeslere geceler iyice kabus oldu yatagimda uyuyamiyorum nefes alamiyorum karnm kasiliyor kalbimde baski oluyor zirt pirt wc ye kalkuyorum...daha cook sayabilirim.. Sizde de durum boyle mi? Son zamanlar cidden zormus
Allh yardmcn olsn. Hamilelkte agrilrdn agirlktn uyunmuo dogurnca da bebis uyutmuyo. Erva nerdyse her gece saat basi uyanio emmk istyo mizildanio. Uykumi hic alamiyrm.

günaydın kızlar..dün gece sol kasıgımda hiç geçmeyen sancı vardı adet sancısı gibi daha öncede böle oldu fakat gündüz geçiyordu şimdi ara ara gündüzde hala hissediyorum doğum yapan kızlar sizde de mi böleydi

bende senin gibi düşündüm tüy dökücü krem aldım. kullanıcaktım ki üzerinde hamileler kullanmasın yazdığını gördüm. uyarmıslar

kızlar merhaba, bende uzun süredir giremiyorum nst de sancısı çıkan arkadaşlar nasıl bir şey sancı benim nst de bu zamana kadar hiç çıkmadı ama nst dışında sancı ve ağrı hissediyorum ama ilk bebeğim olduğu için acaba doğum sancısımı bilemiyorum, tarif edermisiniz

merhaba kizlar herkes iyidir umarim biz iyiyiz cok sukur dun aksam ki isim onerileriniz icin tessekur ederim ama hic biri esimin hosuna gitmedi o basindan berli ARAF olsun diyo ama benim icimede hic bi isim sinmiyo ne yapacagimi sasirdim bende diyorum ARAFin yanina bi isim daha olsun .. bakalim nasil olacak

Sendede mi gebekik sekeri var? Bebin normalde bu saatte duserd. Icime dogdu bakayım dedin. Uçmuş gitmiş şeker. Inşallah bir zarari olmaz
Aaa yok şekerim,ben çatı muayenesine her hafta yaparlar dedin sanmıştım...ki öyleymiş 37 den itibaren her hafta çatı muayenesi varmış kızlar haberiniz olsun

Bizde daha yeni karar verdik,Berke istiyordum ben,eşimle Ege isminde karar verdik sonundaaaaaa,ama en zoru isimmiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…