2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilerleyen aylardakini bilmiyorum ama ilk 3 ay folik asit kullandığımız için güneşlenme folik asiti yakıyormuş diye okudum.
ama ben güneşlenmediğim halde birazcık bronzlaştım.güneş yansılamarından veya suyun içindeyken bilmiyorum.
dikkat etmelisin bence,fazla güneşlenme.

hatırladım seni.çok ama çok üzüldüm
sen öncelikle sağlığına kavuş inşallah sonra bebeğin de gelir.
kemoterapi alcak mısın? bebek durumunu mutlaka konuş doktorlarla,tam bilmiyorum ama dondurulmuş embriyo işlemi yapılıyor ilerisi için.
çok geçmiş olsun

çok üzüldüm canım,inşallah sağlığına kavuşursun bir an önce.bol bol dua et,kendine çok iyi bak

bu arada eskiler derki hamilelikte ağrı sağ kasıktaysa kız,solda ise erkek...bende hiç kasık ağrısı yok...bulantılar olmasa hamile olduğum aklıma gelmez...onu da çok şükür metpamid kullanıyorum,doktor yazdı,iyi geldi,inşallah artmaz dahada..

birde ben çok fena grip oldum arkadaslar,asırı derecede terliyorum,burnum akıyor,o kadarda kendime dikkat ettim ama yinede hasta oldum...böyle durumlarda doktor ilaç yazar mı ki

Canım benim hiç ama hiç umudunu kaybetme senin şimdi o kadar yüksek morale ihtiyacın varki moralini çok yüksek tutman lazım tedavinin en önemli ilacı bu çünkü
... Yaklaşık 2 gün önce haberlerde izledim belki burdan da izleyen denk gelen arkadaşlarım vardır. Yeni evlenen kadın hasta olduğunu öğreniyor ve ilaçlardan dolayı menapoza girmiş tedavisi 4 yıl devam etmiş ve hastalığını yenmiş ilaç tedavisi falan bittikten kısa bir süre sonra kendi kendine regl olmaya başlamış ve doktorları bile şaşırmışlar bu duruma ve hamile kalmış bebeği kucağındaydı en iyi ilAcının moralini yüksek tutması ve eşinin hep yanında olmasıymış...yaradanımız öyle büyük ki hiçbir zaman olumsuz kötü düşünme rAbbimin vardır bir bildiği elbet senin imtihanında böyledir Rabbim böyle sınıyordur seni hep böyle düşün umutsuz olmak yok tek hedefin şuan hastalığını yenmek olmalı eşin ailen yanında olsun yeterki Allah'a emanet ol canım benim dualarımdan aklıma geldikçe eksik etmemeye çalışacağım seni ....

Kizlar, ozellikle de 12. Hafta ve sonrasinda olanlar, bulantilariniz varsa 12. Haftada gecti mi hemen?
Ben 11. Haftadayim ama hic azalmadi sanki, hala kusuyorum
Benim 3. Ay bitiminde gecmeyecek mi acaba?

Kizlar, ozellikle de 12. Hafta ve sonrasinda olanlar, bulantilariniz varsa 12. Haftada gecti mi hemen?

ilk hamileliğimde 4 aya girene dek geçmemişti benim..bunda çabucak gecer inşallah

merhaba arkadaşlar. bugün bizim doktor randevumuz vardı. bugün ilk defa bir bebek şeklinde gördük. ellerini kollarını oynatıp duruyordu. hiç yerinde durmuyordu. ense kalınlığı için çok çok iyi dedi doktorumuz 0,8 dedi. normalde böyle güzel ölçü çıkınca ikili test için kan bile almaya gerek yok dedi. ama alalım diyosan alalım dedi. bende kana da bakılsın dedim. içimiz iyice rahat olsun diye. ayrıca benim bebekte rahimin sağ tarafına yerleşmiş vaziyette. doktordan cinsiyet tahmini istedik . kesin bişey söylemek için çok erken ama kıza benziyor dedi . ayrıca benim bulantılar şiddetli şwkilde devam ediyor. doktor 14.cü hafta kadar devam eder sonra azalır ve geçer dedi. bilginizeee ...

Kiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
AYNEN BENİM DE İSKENDER ÇOK canım çekiyordu, iki kez yedim bi kaç gün arayla ama şimdi ondan da tiksindim. iyi pişmiş istedikten sonra sorun olmaz canım, çiğ köfte pişmemiş et ve süt ürünleri zararlı hamilelikte...

canim Rabbim seni sagligina kavustursun bir an önce sen once sagligina kavus canim Allah in izni ile kisa surede bitecek bu olay Allah yardimcin olsun canim sakin kalnini ikileme sakın umudunu yitirme cok xok sukurki daha buyuk bise degil artik tedavilerde teknolojilerde cok gelisti canim moralini yuksek tut :*

hayirlisi diyelim ozaman :) cok dikat et kendine sende Allah acil sifalar versin

canım öncelikle geçmiş olsun , yaşadığın şeyler gerçekten zor ... allah şifasını daa verir inşallah, dua etmekten başka çaremiz yok. umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve yine hamile kalırsın. moralini yüksek tut, her şeyin başı moral....

Çok geçmiş olsun cnm bebeginin alınmasına üzüldüm ama senin sağlığın daha önemli tabiki sen iyi olda allah yeniden nasip eder

benim kizimda sol taraftaydi kizim oldu:)
simdi sag tarafta bakalim ne olcak cinsiyet

benim kizimda sol taraftaydi kizim oldu:)

canim Allah sana acil sifalar versin sen iyi olduktan sonra Rabbim yine bu kadar kisa zamanda hayirli saglikli evlatlara kavusmani nasip etsin. Tip cok ilerledi. Erkenden de fark etmissin. Her sey yolunda gidecek insallah.

Ense kalinligina normal ultrasonla mi bakiyo, yoksa doppler la mi?

benim kizimda sol taraftaydi kizim oldu

demek bebegın nerede olduguyla alakalı yanı o sızılar agrılar hep bı yonde olunca nıye tek taraf dıe dusundum halı ıle =) kızım olsun oglum olsun yeterkı saglıklı olsun gelsın annesının kollarınaaa=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…