özelCanım özel mesaj attım sana bakar mısın
nerden bakılıyo bulamadımCanım özel mesaj attım sana bakar mısın
ilerleyen aylardakini bilmiyorum ama ilk 3 ay folik asit kullandığımız için güneşlenme folik asiti yakıyormuş diye okudum.Kızlar selam. Uzun zamandır giremiyorum tatildeyim. Bugün merak ettim bakalım neler var neler yok diye. Aklıma takılan birkaç şey var. Kızlar ben şimdi denizdeyim ve iki gündür de bi güzel bronzlaştım tabi bronzlaştırıcı yağla. Sizce bunu bi zararı olur mu? Birde güneşte kalmak bebeğe zarar verir mi dersiniz? Başta çok rahattım aslında. Şimdilik bi şikayetim de yok ama pimpiriklendim.
hatırladım seni.çok ama çok üzüldümMerhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Canım benim hiç ama hiç umudunu kaybetme senin şimdi o kadar yüksek morale ihtiyacın varki moralini çok yüksek tutman lazım tedavinin en önemli ilacı bu çünküMerhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Kizlar, ozellikle de 12. Hafta ve sonrasinda olanlar, bulantilariniz varsa 12. Haftada gecti mi hemen?
Ben 11. Haftadayim ama hic azalmadi sanki, hala kusuyorum
Benim 3. Ay bitiminde gecmeyecek mi acaba?
AYNEN BENİM DE İSKENDER ÇOK canım çekiyordu, iki kez yedim bi kaç gün arayla ama şimdi ondan da tiksindim. iyi pişmiş istedikten sonra sorun olmaz canım, çiğ köfte pişmemiş et ve süt ürünleri zararlı hamilelikte...Kiiizzlar canim bisey istiyor ama zararli mi bilmiyorum. Affiniza sığınarak sormak istiyorum iskender yemek zararlı mi mangalda falan et yemeyin diyorlar islenderde kararsiz kaldim. Hicte sevmem normalde su hamilelik cok garip ya.
Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
bu arada eskiler derki hamilelikte ağrı sağ kasıktaysa kız,solda ise erkek...bende hiç kasık ağrısı yok...bulantılar olmasa hamile olduğum aklıma gelmez...onu da çok şükür metpamid kullanıyorum,doktor yazdı,iyi geldi,inşallah artmaz dahada..
birde ben çok fena grip oldum arkadaslar,asırı derecede terliyorum,burnum akıyor,o kadarda kendime dikkat ettim ama yinede hasta oldum...böyle durumlarda doktor ilaç yazar mı ki
canım öncelikle geçmiş olsun , yaşadığın şeyler gerçekten zor ... allah şifasını daa verir inşallah, dua etmekten başka çaremiz yok. umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve yine hamile kalırsın. moralini yüksek tut, her şeyin başı moral....Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Çok geçmiş olsun cnm bebeginin alınmasına üzüldüm ama senin sağlığın daha önemli tabiki sen iyi olda allah yeniden nasip ederMerhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
bu arada eskiler derki hamilelikte ağrı sağ kasıktaysa kız,solda ise erkek...bende hiç kasık ağrısı yok...bulantılar olmasa hamile olduğum aklıma gelmez...onu da çok şükür metpamid kullanıyorum,doktor yazdı,iyi geldi,inşallah artmaz dahada..
birde ben çok fena grip oldum arkadaslar,asırı derecede terliyorum,burnum akıyor,o kadarda kendime dikkat ettim ama yinede hasta oldum...böyle durumlarda doktor ilaç yazar mı ki
canim Allah sana acil sifalar versin sen iyi olduktan sonra Rabbim yine bu kadar kisa zamanda hayirli saglikli evlatlara kavusmani nasip etsin. Tip cok ilerledi. Erkenden de fark etmissin. Her sey yolunda gidecek insallah.Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Ense kalinligina normal ultrasonla mi bakiyo, yoksa doppler la mi?merhaba arkadaşlar. bugün bizim doktor randevumuz vardı. bugün ilk defa bir bebek şeklinde gördük. ellerini kollarını oynatıp duruyordu. hiç yerinde durmuyordu. ense kalınlığı için çok çok iyi dedi doktorumuz 0,8 dedi. normalde böyle güzel ölçü çıkınca ikili test için kan bile almaya gerek yok dedi. ama alalım diyosan alalım dedi. bende kana da bakılsın dedim. içimiz iyice rahat olsun diye. ayrıca benim bebekte rahimin sağ tarafına yerleşmiş vaziyette. doktordan cinsiyet tahmini istedik . kesin bişey söylemek için çok erken ama kıza benziyor dedi .ayrıca benim bulantılar şiddetli şwkilde devam ediyor. doktor 14.cü hafta kadar devam eder sonra azalır ve geçer dedi. bilginizeee ...
benim kizimda sol taraftaydi kizim oldu
simdi sag tarafta bakalim ne olcak cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?