Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Günaydın kızlar
Hepinize günaydın buarada bende eğer bebek sağ taraftaysa erkek,soldaysa kız diye duymuştum.Ama tersi de söyleniyormuş demek.Bizim kızımız var.İçimizden erkek olsun diye geçiyor.Yorumları da bu yönde algılıyorum sanırım.Kızım olursa da 2 kız kardeş pıtır pıtır dolanırlar sağlıkla inşallah.Buarada geçen gün kızıma kıyafet bakıyordum.>Erkek bebek kıyafetlerine takıldık kaldık inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olur.Sağlıklı bir yavrumuz olur inşallah
dün doktora gittim 8+2 olmuşum gayet sağlıklı keyfide yerinde gözüküyor dedi doktor.kalp atışlarını dinledik allahım inanılmaz bir duyguydu rabbim isteyen herkese nasip etsin.bundan sonra ay da bir gel dedi kontrollere bir daha gittiğimde ikili test yapılacak haberler iyi yani
Gözün aydın artık normal kontroller başlıyor demekki.Bende önümüzdeki hafta içinde 2.li test için randevu alıcam inşallahdün doktora gittim 8+2 olmuşum gayet sağlıklı keyfide yerinde gözüküyor dedi doktor.kalp atışlarını dinledik allahım inanılmaz bir duyguydu rabbim isteyen herkese nasip etsin.bundan sonra ay da bir gel dedi kontrollere bir daha gittiğimde ikili test yapılacak haberler iyi yani
sağol canım darısı başına haberlerini bekliyorumne mutlu sana ıns bende yarın guzel seyler duyarım =) bu haftalarda bebık hareketlenıyormus ıns goebılrız bızde hareketlendıgını hersey yolundadır dılerım ,gozun aydın canım
sağol canım hayırlı haberler inşallah ben ikili testten çok korkuyorum ama mecbur yapılacakGözün aydın artık normal kontroller başlıyor demekki.Bende önümüzdeki hafta içinde 2.li test için randevu alıcam inşallah
Rabbim şifa versin cnm çok üzüldüm, inşallah tez zamanda iyileşirsin sağlığına kavuşur sonrada tez zamanda rabbim bi bebek nasip ederMerhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
dualarımız seninle canım hayırlı haberler duydukça bende çok mutlu oluyorum. Tüm annelerin gönlünden geçen sağlıklı bebişleri olsun inşallahGünaydın herkese
Hepiniz ve yavrularınız iyidir inşallah
Bizim bugün ikili testimiz var sizden dua bekliyoruz teyzeleri.gösterirse cinsiyetinide öğrenicez inşallah.Bir kızım var gönlüm olmayanı istiyor tabiki ama benim büyük ihtimal bir kızım daha olucak rüyalar hislerim o kadar net ki aslında doktorun söylemesine bile gerek yok.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun.akşam 7 de test zaman geçmicek sanırım ense ölçümünden korkuyorum dualarını bekliyorum kızlar
Merhaba sevgili arkadaslar ben 1 hafta once buraya yazmistim hamileligimin 6. haftasinda gogsumdeki kitleden suphelenildi ve biopsi istendi 1 hafta bekleme sonucunda maalesef kanser oldugumu ogrendim bebegimi aldilar 2 gun once gogsumden ameliyat oldum simdi dinleniyorum patolojiye gore tedavim yapilacak buraya buyuk sevinçle yazmistim daha 2 aylik evliyim hemen hamile kalabildigim icin cok mutluydum nasip degilmis Rabbim sizin bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin dualariniza benide katin bu hastaliktan kurtulup anne olabileyim
Aminnn Allah razı olsun canım benimdualarımız seninle canım hayırlı haberler duydukça bende çok mutlu oluyorum. Tüm annelerin gönlünden geçen sağlıklı bebişleri olsun inşallah
merhaba arkadaşlar. bugün bizim doktor randevumuz vardı. bugün ilk defa bir bebek şeklinde gördük. ellerini kollarını oynatıp duruyordu. hiç yerinde durmuyordu. ense kalınlığı için çok çok iyi dedi doktorumuz 0,8 dedi. normalde böyle güzel ölçü çıkınca ikili test için kan bile almaya gerek yok dedi. ama alalım diyosan alalım dedi. bende kana da bakılsın dedim. içimiz iyice rahat olsun diye. ayrıca benim bebekte rahimin sağ tarafına yerleşmiş vaziyette. doktordan cinsiyet tahmini istedik . kesin bişey söylemek için çok erken ama kıza benziyor dedi .ayrıca benim bulantılar şiddetli şwkilde devam ediyor. doktor 14.cü hafta kadar devam eder sonra azalır ve geçer dedi. bilginizeee ...
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar hayirli sabahlar
Günaydın herkese
Bizim bugün ikili testimiz var sizden dua bekliyoruz teyzeleri.gösterirse cinsiyetinide öğrenicez inşallah.Bir kızım var gönlüm olmayanı istiyor tabiki ama benim büyük ihtimal bir kızım daha olucak rüyalar hislerim o kadar net ki aslında doktorun söylemesine bile gerek yok.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun.akşam 7 de test zaman geçmicek sanırım ense ölçümünden korkuyorum dualarını bekliyorum kızlar
Günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?