2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzüldüm.Hakkında hayırlısı inşallah hastalığından en kısa sürede kurtulur bebeğine kavuşursun tekrardan.Rabbim acil şifalar versin

Hepinize günaydın buarada bende eğer bebek sağ taraftaysa erkek,soldaysa kız diye duymuştum.Ama tersi de söyleniyormuş demek.Bizim kızımız var.İçimizden erkek olsun diye geçiyor.Yorumları da bu yönde algılıyorum sanırım.Kızım olursa da 2 kız kardeş pıtır pıtır dolanırlar sağlıkla inşallah.Buarada geçen gün kızıma kıyafet bakıyordum.>Erkek bebek kıyafetlerine takıldık kaldık inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olur.Sağlıklı bir yavrumuz olur inşallah

dün doktora gittim 8+2 olmuşum gayet sağlıklı keyfide yerinde gözüküyor dedi doktor.kalp atışlarını dinledik allahım inanılmaz bir duyguydu rabbim isteyen herkese nasip etsin.bundan sonra ay da bir gel dedi kontrollere bir daha gittiğimde ikili test yapılacak haberler iyi yani:)

amınn ınss Allah saglıkla gonlunuze gore versın ıns

ne mutlu sana ıns bende yarın guzel seyler duyarım =) bu haftalarda bebık hareketlenıyormus ıns goebılrız bızde hareketlendıgını hersey yolundadır dılerım ,gozun aydın canım

Gözün aydın artık normal kontroller başlıyor demekki.Bende önümüzdeki hafta içinde 2.li test için randevu alıcam inşallah

Günaydın herkese
Hepiniz ve yavrularınız iyidir inşallah
Bizim bugün ikili testimiz var sizden dua bekliyoruz teyzeleri.gösterirse cinsiyetinide öğrenicez inşallah.Bir kızım var gönlüm olmayanı istiyor tabiki ama benim büyük ihtimal bir kızım daha olucak rüyalar hislerim o kadar net ki aslında doktorun söylemesine bile gerek yok.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun.akşam 7 de test zaman geçmicek sanırım ense ölçümünden korkuyorum dualarını bekliyorum kızlar

Rabbim şifa versin cnm çok üzüldüm, inşallah tez zamanda iyileşirsin sağlığına kavuşur sonrada tez zamanda rabbim bi bebek nasip eder

Günaydın.Bugün mide bulantısı yok merak var :) Dün 9 kilo bir bebeği kucağıma aldım sonra korktum..Ama burda çocuğu olan anneler var onlar hergün bakıyor çocuklarına..
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsunnn.Doktora gideceklerde hayırlı haberlerle dönsünler İnşallahhhh

dualarımız seninle canım hayırlı haberler duydukça bende çok mutlu oluyorum. Tüm annelerin gönlünden geçen sağlıklı bebişleri olsun inşallah

Daha geçen gün geldin aklıma. nasıl üzüldüm anlatamam.Allah şifa ve sabır versin Rabbim sevdiği kulunun imtihanını ağır verirmiş Rabbim seni çok seviyor bunu bil Allah yar ve yardımcın olsun duaların seninle

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah hastalığını en kısa zamanda atlatırsın. Erken öğrenilmiş en azından vardır bunda da bir hayır. Sağlığına kavuşunca yeniden bir evlat verir allahım.

Gözünüz aydın canım cinsiyet için de bir tahmininiz var artık kızım diye sevebilirsin :)

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar hayirli sabahlar

Günaydın size de kızlar

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bu kadar korkma bence

Günaydın canim. Korkma bişeycigi çıkmaz inş. Kuzunun. Cinsiyet konusunda da allah gonlune gore hayırlı olanı versin. Güzel haberlerini burda bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…