2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar. Kendi kendime nazarım değdi :)) Bir haftadır mide bulantım yok dedim demez olsaydım dün yattım akşama kadar bugunde şöle böle ayaktayım :))
Bugun gönlünüzden geçenleri tez zamanda rabbim kabul edip tez zamanda hayatınıza versin inş.

Günaydın kızlar. Bitti diye sevindiğim lekelenmelerim dün yine başladı, moralim bozuldu. Biraz fazla hareket ettim heralde diye duşünüyorum. Doktorum da kanama alanların küçüyo demişti ama artık hayırlısı.

günaydın kızlar bu ikili tarama tam olarak 12-14.hafta yapılıyor dimi? 9eylülde doktor randevum var, taramayı devlette yaptırmayı düşünüyorum ense kalınlığı ölçüldüğü günmü yaptırmam lazım tarama testini? ona göre devlet has. randevu alıcamda

Hicp dert etme ben 16 kg luk bir sipa tasiyorum anne kucak diye tutturuyor

hayırlısı canım , dıkat et cok kendıne dınlen , Allah ım hayırlısı ıle saglıklı bır sekılde nasıp etsın kcuagına moralınıde yuksek tut canım

bende bugün randevu aldım ikili test için 11 gün sonra ..
bir doktora göre bebek 26 ağustosta 12. haftalık olucak.diğer doktora göre 12+5
bakalım hangisi doğruu.

11_14 haftalarda yapılıyor.sen k.dogumdan randevu al dr.seni yönlendirir eger randevu saatin geç olmazsa aynı gün kanda verirsin

Merhaba
Bende ikili testimin sonucunu bugün alacağım 3 ten sonra
Bir kısmı tamamlanmış sanırım FreeBhcg 30,3 çıkmış ( bu kadar )

Ben 13 haftamda randevu almıştım devletten
Önce ense kalınlığına baktılar
Sonra bi form düzenleyip kan vermemi istediler ( bu ikili test oluyor )

tesekkür ederim canım rabbim ne nasip ettiyse o olacak hayırlısı ile

Kızlar benim Dr um da ikili test için 11 ile 13. Hafta arası dedi. 11. Hafta çok erken bu yüzden çoğunlukla çıkmıyor sonuc dedi. 13. Hafta ise geç dedi. En ideali 12. Hafta dedi. 12. Haftada gel dedi. Esi de kadın doğumcu kendisi de. Sizden 14. Haftayı duyunca şaşırdım açıkçası. Doğrusu hangisidir acaba

benim doktorumda 11. haftaya randevu verdi. Demekki doktordn doktora değişiyor

Ben SAT'a göre 12 haftalık USG ye göre 13 haftalıkken gitmiştim , yaptılar o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…