Hicp dert etme ben 16 kg luk bir sipa tasiyorum anne kucak diye tutturuyorGünaydın.Bugün mide bulantısı yok merak varDün 9 kilo bir bebeği kucağıma aldım sonra korktum..Ama burda çocuğu olan anneler var onlar hergün bakıyor çocuklarına..
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsunnn.Doktora gideceklerde hayırlı haberlerle dönsünler İnşallahhhh
Günaydın kızlar. Bitti diye sevindiğim lekelenmelerim dün yine başladı, moralim bozuldu. Biraz fazla hareket ettim heralde diye duşünüyorum. Doktorum da kanama alanların küçüyo demişti ama artık hayırlısı.
hayırlısı canım , dıkat et cok kendıne dınlen , Allah ım hayırlısı ıle saglıklı bır sekılde nasıp etsın kcuagına moralınıde yuksek tut canım
günaydın kızlar, yine iş yerindeyim yine dr randevum için sabırsızım..
pazartesi 13:30, bu haftasonu geçmez :)bendeee ne zaman randevunn?
11_14 haftalarda yapılıyor.sen k.dogumdan randevu al dr.seni yönlendirir eger randevu saatin geç olmazsa aynı gün kanda verirsingünaydın kızlar bu ikili tarama tam olarak 12-14.hafta yapılıyor dimi? 9eylülde doktor randevum var, taramayı devlette yaptırmayı düşünüyorum ense kalınlığı ölçüldüğü günmü yaptırmam lazım tarama testini? ona göre devlet has. randevu alıcamda
günaydın kızlar bu ikili tarama tam olarak 12-14.hafta yapılıyor dimi? 9eylülde doktor randevum var, taramayı devlette yaptırmayı düşünüyorum ense kalınlığı ölçüldüğü günmü yaptırmam lazım tarama testini? ona göre devlet has. randevu alıcamda
tesekkür ederim canım rabbim ne nasip ettiyse o olacak hayırlısı ilegözün aydın cnm demek biri kız bakalım diğeri ne olcak .....dr banada anlattı zaten ben özel eğitimde çalıştım çok yabancı değil bana.ben sadece bilgilendiriyorum dedi biz yaptırdık ikili testi senin zaten ikiz bu testlerde ikiz bebekler için çok uygun değil
saol canım tesekkür ederimGözün aydın canım. Allah nazarlardan sakınsin onları
Kızlar benim Dr um da ikili test için 11 ile 13. Hafta arası dedi. 11. Hafta çok erken bu yüzden çoğunlukla çıkmıyor sonuc dedi. 13. Hafta ise geç dedi. En ideali 12. Hafta dedi. 12. Haftada gel dedi. Esi de kadın doğumcu kendisi de. Sizden 14. Haftayı duyunca şaşırdım açıkçası. Doğrusu hangisidir acaba
Kızlar benim Dr um da ikili test için 11 ile 13. Hafta arası dedi. 11. Hafta çok erken bu yüzden çoğunlukla çıkmıyor sonuc dedi. 13. Hafta ise geç dedi. En ideali 12. Hafta dedi. 12. Haftada gel dedi. Esi de kadın doğumcu kendisi de. Sizden 14. Haftayı duyunca şaşırdım açıkçası. Doğrusu hangisidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?