2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar, ozellikle de 12. Hafta ve sonrasinda olanlar, bulantilariniz varsa 12. Haftada gecti mi hemen?
Ben 11. Haftadayim ama hic azalmadi sanki, hala kusuyorum
Benim 3. Ay bitiminde gecmeyecek mi acaba?
ben de kusma hiç olmadı.şu an 13.haftadayız ve hala mide yanmaları devam ediyor.bazen çıkarcak kadar oluyorum ama geçiyor sonra.

Ben 13 haftamda randevu almıştım devletten
Önce ense kalınlığına baktılar
Sonra bi form düzenleyip kan vermemi istediler ( bu ikili test oluyor )
tmm cnm teşekkür ederim bende ozaman aynı güne randevu alayım önce ense kalınlığına baktırırm sora devlete kan testine giderim :)

tmm cnm teşekkür ederim bende ozaman aynı güne randevu alayım önce ense kalınlığına baktırırm sora devlete kan testine giderim

Rica ederim
O haftalar zaten 2 li testin yapılması gereken haftalar diye önce enseye bakıyolar sonra kan istiyolar hemen
Geçen burda bi arkadaş 285 TL demişti ikili test için
Devlette ücretsiz

Rica ederim
O haftalar zaten 2 li testin yapılması gereken haftalar diye önce enseye bakıyolar sonra kan istiyolar hemen
Geçen burda bi arkadaş 285 TL demişti ikili test için
Devlette ücretsiz
evet banada çok pahalı geldi o fiyat devletten randevu alamadım eylül ayı henüz açılmamış takipteyim randevu için

Sat ile USG arasında bir hafta var. fark eder mi Sata göre 9+1 im. USG ye göre 8+3 üm. Birde bu USG ölçümleri her ölçümde değişiyor mu mesela son usg ye göre 8+5 olacakken 9 olabiliyor mu veye gerileyebiliyor mu

eşim ilacımı saklamış işe giderken kızlar... devam edemiyorum bugun ılaca. ısrar etsem soyler nerde oldugunu ama yararından cok zararı var bu ılacın hem kesın dusugu onlemıyormus dıyor...

eşim ilacımı saklamış işe giderken kızlar... devam edemiyorum bugun ılaca. ısrar etsem soyler nerde oldugunu ama yararından cok zararı var bu ılacın hem kesın dusugu onlemıyormus dıyor...

İlacın üzerinde çocuğa zarar vermediği hamileleikte güvenle kullandığı yazıyor ama

benim doktorum da 12.haftada çağırdı ikili test için..14 biraz geç sanki?

Benim doktorumda ikili test için 13.cü haftayı geçme dedi. Ne geç ne erken dedi üstüne basa basa.

İstanbul / Anadolu yakası Kartal ve civarında oturan varmı?

kimyasalmış sonuçta. o da etkilermiş bebeği.
icmezsem ortada etkılenecek bı bebek de kalmayabılır dedım bende.

:/

Dr lardan daha ıyı bılıyorsak canım nıye doktora gıdıyoruz kı ozaman bı ılac verıldı ıse bı bıldıgı var elbet doktorun, ben o ılacı kullandıkca kanamam azaldı ve son muayenemde dusuk tehlıkesını atlattıgımı soyledı doktor kısa bı sure daha ılaca devam edelım dedı, prospektusundede yazıyor canım dusuk tehlıkesındede kullanıldıgı.eşin oyle yapmasaymıs ıyıymıs Allah kosurun bıse olsa sen esını suclayacaksın oda pısman olacak dılerım hersey yolunda gıder inşallah yurekten dılıyorum.kanaman ne durumda pekı?

etmez çünkü anladığım kadarı ile çoğu geç döllenmeden oluyor.bebeğin gelişimi iyi ise de önden gidebiliyor ama gerileme olması kötü bişi olsa gerek.

SAT ile ultrason ölçümlerinin uyumlu olması gerekir ama 1 hafta için bu durum söz konusu değil.sonuçta ultrason cihazı ve ölçen doktorla da alakalı bi durum.bence korkmana gerek yok

Birsey olursa vebali boynuna diyorum tamam inşallah birsey olmayacak diyor. Nasil bu kadar emin olabiliyor bilmiyorum.

Kanamam da esimi destekler nitelikte azaldi ve tekrar kahverengine dondu gibi.

Birsey olursa vebali boynuna diyorum tamam inşallah birsey olmayacak diyor. Nasil bu kadar emin olabiliyor bilmiyorum.

Kanamam da esimi destekler nitelikte azaldi ve tekrar kahverengine dondu gibi.
ilacı bende kullanmıyorum kesinlikle düşüğü önlemiyor zaten olacaksa çocukta bir anormallik vardır ve doğanın dengesi gereği vucut atar. kimyevi dediği gibi. vebal işine gelince ilaç sekterönün diktesi aşı meselesi gibi yaptırmazsan şöyle olur böyle olur yani vicdanına dokunmaya çalışıyor. sektör tuzağına düşmemek ama bilimdende uzaklaşmamak lazım. ben 2 li test falan asla yaptırmayacağım. çünkü onlar oransal şeyler diyorki 10000 de 1 davn sendromlu bebeğin olabilir peki 1 ben olursam? yani enseye bakılır detaylı ultrasyona girilir ama öyle tarama testleri saçmalık para tuzağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…