aynen öyle tarama testi sonuçta oransay şeyler yazıyor yani orana nasıl güveniyim. yani aşı çok karmalık zaten yabancı ülkeden geliyo aşı sonrası ölen bebekler var ama devlet mecbur diyor yok bebeği almıyorlar facede böyle aşı yaptırmayanlar var ben yaptırdım şimdi d-vit dahil vermeyi düşünmüyorum. aşı için mahkeme boyutu var bakıyım neler yaşarım ona göre karar verecem. dawn meselesine gelince çok kişiden duydum sakat aman aldır diyip ailenin aldırmaması sonucu sağlıklı doğan ama aldıranda oldu korkuyor insanlar. testler mecburi değil ama para lazım canım yaptır diye ısrar olabilir. şeker yüklemesinide yaptırmadan hepsinden sıyırmak istiyorum bakalım:)
Gözün aydın Çekirge :)Ben az önce sonucumu aldım geldim risk en düşük aralıkta şükür
Darısı başınıza hepinizin
Seni cok iyi anlıyorum emin olabilirsin canim.
Randevum dündu ama carsamba aksami baska bir hastanenin aciline gittigimde sadece kese gorundugunden doktor istersen bi hafta bekle oyle git demişti. Simdi önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum. Simdi sata gore 7+2yim. Insallah haftaya kadar bebek tutunur ve gorebilirim duyabilirim onu.
Gözün aydın Çekirge :)
ben 3lü yaptırmayı düşünmüyorum.kısmetse ayrıntılıyı yaptırırım diyorum.
aynen öyle tarama testi sonuçta oransay şeyler yazıyor yani orana nasıl güveniyim. yani aşı çok karmalık zaten yabancı ülkeden geliyo aşı sonrası ölen bebekler var ama devlet mecbur diyor yok bebeği almıyorlar facede böyle aşı yaptırmayanlar var ben yaptırdım şimdi d-vit dahil vermeyi düşünmüyorum. aşı için mahkeme boyutu var bakıyım neler yaşarım ona göre karar verecem. dawn meselesine gelince çok kişiden duydum sakat aman aldır diyip ailenin aldırmaması sonucu sağlıklı doğan ama aldıranda oldu korkuyor insanlar. testler mecburi değil ama para lazım canım yaptır diye ısrar olabilir. şeker yüklemesinide yaptırmadan hepsinden sıyırmak istiyorum bakalım:)
hayırlısı olsun inş canım sen dınlenmene bak,inş bebısınde senınle kalacak annesı Rabbım buyuk
hımm bende kıme nıye zorla ası vuruyorlar dıye dusundum bı an=)ben bebek olduktan sonrakilere aşılara vurgu yaptım aslında. bunla ilgili derin araştırmalara girmek lazım mesele çok karışık. gebelikte vurulan tetanoz var ama onun zararı hakkında araştırma yapmadım fırsatı olan bir baksın ben yaptırmayacağım işyerinde zorunlu yapılmıştı zaten.
gozun aydın sonuclar ıyı cıkmıs darısı bıze :*Amin inşallah cümlemize
3 lü testte 16-18 hafta aralığında yapılacak dedi doktor
gozun aydın sonuclar ıyı cıkmıs darısı bıze :*
gözün aydın darısı başımıza inşallahAmin inşallah
16-18 hafta aralığında da 3 lü yapılıyormuş
gözün aydın darısı başımıza inşallah
ben bebek olduktan sonrakilere aşılara vurgu yaptım aslında. bunla ilgili derin araştırmalara girmek lazım mesele çok karışık. gebelikte vurulan tetanoz var ama onun zararı hakkında araştırma yapmadım fırsatı olan bir baksın ben yaptırmayacağım işyerinde zorunlu yapılmıştır
Arkadaşım bak tatonoz aşısı bana göre gereksiz kimse artık bir köy evinde sağlıksiz koşullarda ddoğum yapmıyor ki. Ha eğer böyle bir ortamda doğum yapacak olan varsa eyvallah kesinlikle aşısını olmalı. ... Ancak bebeklere yapılan aşılar konusunda sana kesinlikle kkatılmıyorum. Herkes bebeğinin aşı kartında yazan gerekli aşıları gerekli tarihlerde yaptırmalı. asisini yaptirmamayi bir yana birak,aşısı bayat olup tutmayan sırf bu yüzden ölen çocuklar var. O yüzden bazı konularda fikir beyan ederken biraz daha dikkatli olmak lazım.
Bir de tetanoz aşısı yaptıracak mısınız ?
20 hafta denilmişti sanırımonu ne zaman vuruyorlar? yarın randevum var bunları soracagım
Hangi dr a gidiyorsunuz ? Birde testlerinizi nerede yaptırıyorsunuz. ?canım ben topselvide oturuyorum
Ben az önce sonucumu aldım geldim risk en düşük aralıkta şükür
Darısı başınıza hepinizin
Çok sevindim , darısı herkesin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?