2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne asısından bahsedıyorsunuz kızlar ne asısı vuruyorlar ?

hayırlısı olsun inş canım sen dınlenmene bak,inş bebısınde senınle kalacak annesı Rabbım buyuk

Sonuçta herkes birşey söylüyor. Herşeyin uzmanlığı ayrı,hatta doktorlar bile kendi uzmanlığı haricinde yorum yapmamaya çalışırlar.Zaman eskisi gibi değil.Su hava bile doğal değil.Yediğimiz içtiğimiz şeylerde İgnelere aşılara gelince hep bir hikaye vardır işte aşılar toplumumuzu kısırlaştırmak üzere gönderiliyor genetiğimizi bozuyorlar şu oluyor bu oluyor diye.Şimdi sanırım felç aşısından bahsediyorsunuz.Ben bu aşıyı çocuğuma yaptırdım çünkü bende riskin boyutunun yüksek olduğuna inandım.Mersinde bir hastane çocuk felci aşısından ölen bir çocuk yüzünden kapandı.Ama kamuoyuna bu durumu duyurmadılar.Aynı şekilde şuan menenjit riskide var.Ben menenjit aşısını da yaptırdım.Özelde kendi doktorumda.Ortada bir risk varsa ona para gitmiş şu endüstri felan gelişmiş tanımam.Annem de benimle aynı zihniyette büyütmüştür bizleri.Şuanda yine iyi olduğuna inandığım bir kadın doğum uzmanı doktor buldum.O hangi testler gerekli diyorsa o testleri yaptırırım.Sonuçta o konunun uzmanı olan odur.Ben mali müşavirim doktor değil.
Herkesin maddi durumu aynı değil farkındayım ( Allah yardımcısı olsun herkesin) devlette de bu testleri yaptırmak mümkün.Bence atlanmadan yaptırılmalı.

hımm bende kıme nıye zorla ası vuruyorlar dıye dusundum bı an=)

Bende biraz önce yorum yaparken buna dikkat çekmek istedim.Yorumuna katılıyorum.Bende tetanoz aşısı yaptırmıycam çünkü işyerinde zorunlu olarak 3 doz yapıldı zaten

dedimya aşılar konusu muamma o yüzden araştırmak lazım diye. içinde domuz katkısı olduğu için bile soğudum. ben oğluma yaptırdım sonra bazı yerlerden özellikle yaptırmayan gruplardan ve dr lardan aldığım bilgiler kafamı çok karıştırdı asla yaptırmam sakın yaptırmayın falan değil işin böyle bir boyutu olduğuna dikkat çekiyorum. kimsenin vebaline girmem burada benimki şahsi fikir. işin ticari boyutu ve acımasız endüstrisi söz konusu. tarama testi konusu dediğim gibi sadece istatistik bir bilgi verilen sadece oran aynı kişi afrikada yaşasa oran değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…