Çok sevindim çekirge darısı bizim başımıza inşallahAmin inşallah
Çok sevindim çekirge darısı bizim başımıza inşallah
amin inşallah hepimiz sağ salim alalım zaten sağlıkla doğunca tüm bu uğraşılar zorluklar hepsi geçiyorAmin inşallah
Sağ salim atlatsak şu 9 ayı..
12.haftada gidebilirsinense ölçümü için hangi hafta gidiliyor kızlar. dr en son 1 ay sonra gel demişti arada tarih kaçmasın malum önemli bir ölçüm
tşk ederim insan sık sık gitmek istiyor :) 2 haftam kalmış12.haftada gidebilirsin
En uygun haftası 12.haftaymıştşk ederim insan sık sık gitmek istiyor :) 2 haftam kalmış
2 dozmu 3 dozmu gebelikte vuruluyor ama zamanını unuttum kolun biraz ağrıyor haberin olsun.sonra doğumdan sonra toplam 5 dozmı neydi ben doğum zamanı vurdurdum sezeryan olursam aletlerde enf olmayım falan diye gerçektende sezeryana mecbur kaldım kordon dolanmıştı. sonra işyerinde vurdular artık koruyormuş vurdurmama gerek kalmadı.onu ne zaman vuruyorlar? yarın randevum var bunları soracagım
amin kan idrar durumuna da baktımı yoksa sırf tarama içinmi kan aldı ben lokasit falan varmı idrarda baktırmak isterim malum sudan tiksinince tırstımEn uygun haftası 12.haftaymış
Önce ultrasonla bakıp ense kalınlığı ölçülüyo
Aynı gün kan vermen isteniyo
3 gün sonra sonuç alabildim ben
Darısı başına inşallah
amin kan idrar durumuna da baktımı yoksa sırf tarama içinmi kan aldı ben lokasit falan varmı idrarda baktırmak isterim malum sudan tiksinince tırstım
hayırlı olsun darısı başıma inşallah gönlümden kız istiyorumHerkese iyi akşamlar
Bizde çıktık doktordan ikili testimiz yapıldı çok korktuğum ense pilisi 1.7 çıktı doktor normal dedi anatomik olarak herşey normal çok şükür
Vee cinsiyeti öğrendik doktor söylemese bile emin olduğum gibi benim bir KIZIM daha oluyor
Herkese iyi akşamlar
Bizde çıktık doktordan ikili testimiz yapıldı çok korktuğum ense pilisi 1.7 çıktı doktor normal dedi anatomik olarak herşey normal çok şükür
Vee cinsiyeti öğrendik doktor söylemese bile emin olduğum gibi benim bir KIZIM daha oluyor
kola ictimm ve kendimi mutsuz hissediyorum sanki zarar veriyorum bile bile.birde ben sadece ekmek patates pogca gibi seyler yiyorum.bakalım seker kac cikicak
Günaydın..bugün yapmam dediğim bir şey yaptım ve bebeğe ilk çıtçıtlısını aldım 6 aydan önce almam diyordum. bu arada burdan paylaşayım her ayın 15 inde mothercare de pırlanta günü oluyor yüzde 30-40-50 indirim oluyor seçili ürünlerde.önümüzdeki aylarda o günleri beklerseniz çok ödemezsiniz.oğluma aldıklarım ve kullandıklarım halen sağlam yine kullanmaya devam edeceğim nasip kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?