2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ense ölçümü için hangi hafta gidiliyor kızlar. dr en son 1 ay sonra gel demişti arada tarih kaçmasın malum önemli bir ölçüm

tşk ederim insan sık sık gitmek istiyor :) 2 haftam kalmış
En uygun haftası 12.haftaymış
Önce ultrasonla bakıp ense kalınlığı ölçülüyo
Aynı gün kan vermen isteniyo
3 gün sonra sonuç alabildim ben
Darısı başına inşallah

onu ne zaman vuruyorlar? yarın randevum var bunları soracagım
2 dozmu 3 dozmu gebelikte vuruluyor ama zamanını unuttum kolun biraz ağrıyor haberin olsun.sonra doğumdan sonra toplam 5 dozmı neydi ben doğum zamanı vurdurdum sezeryan olursam aletlerde enf olmayım falan diye gerçektende sezeryana mecbur kaldım kordon dolanmıştı. sonra işyerinde vurdular artık koruyormuş vurdurmama gerek kalmadı.

En uygun haftası 12.haftaymış
Önce ultrasonla bakıp ense kalınlığı ölçülüyo
Aynı gün kan vermen isteniyo
3 gün sonra sonuç alabildim ben
Darısı başına inşallah
amin kan idrar durumuna da baktımı yoksa sırf tarama içinmi kan aldı ben lokasit falan varmı idrarda baktırmak isterim malum sudan tiksinince tırstım

amin kan idrar durumuna da baktımı yoksa sırf tarama içinmi kan aldı ben lokasit falan varmı idrarda baktırmak isterim malum sudan tiksinince tırstım

Hayır, sadece bu tarama için biyokimya laboratuarında değerlendiriliyor verdiğin 1 tüp kan
Papp-a ve Free Bhcg ne bakılıyor, anne yaşı - ense kalınlığı vb. şeylerle hesaplama yapılıp risk oranı veriliyor

ben oğlumda ikili test yaptırdığımda iyi çıkınca üçlü ya da dörtlüye gerek yok demişti dr.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım :) ben 7+3 üm bugün doktora gittim çok şükür her şey yolunda, kalp atışı belli oluyor zaten ptesi günü başka bir doktorda birkaç saniye kadar kalp atışını dinlemiştim ama bugünkü doktorum ilk üç ay kalp sesinin dinlenmesini tavsiye etmiyorum dedi. Ultrasonun bebeğe zararı yokmuş ama kalp atışını duyabilmek için içeriye ısı veriliyormuş bu da bebeğe zarar verebilirmiş. Doktor kendi hamileliğimde ben bile çocuğumun kalp atışını dinlemedim dedi. Üç ay dolduktan sonra dinletecekmiş size de söylemek istedim. Herkese hayırlı akşamlar

hayırlı olsun darısı başıma inşallah gönlümden kız istiyorum

bugün yapmam dediğim bir şey yaptım ve bebeğe ilk çıtçıtlısını aldım 6 aydan önce almam diyordum. bu arada burdan paylaşayım her ayın 15 inde mothercare de pırlanta günü oluyor yüzde 30-40-50 indirim oluyor seçili ürünlerde.önümüzdeki aylarda o günleri beklerseniz çok ödemezsiniz.oğluma aldıklarım ve kullandıklarım halen sağlam yine kullanmaya devam edeceğim nasip kısmet olursa

iyi akşamlar hayırlı olsun bende heyecanlandım haftaya cuma 2li test yaptırcam dr. cinsiyeti enseye bakarkenmi söylü yor ilk gebeliğim merak ettim

kola ictimm ve kendimi mutsuz hissediyorum sanki zarar veriyorum bile bile.birde ben sadece ekmek patates pogca gibi seyler yiyorum.bakalım seker kac cikicak

kola ictimm ve kendimi mutsuz hissediyorum sanki zarar veriyorum bile bile.birde ben sadece ekmek patates pogca gibi seyler yiyorum.bakalım seker kac cikicak

Benim sekerim 109 cikmasina ragmen ben de meyve ve karbonhidrat tuketiyorum maalesef. En rahat onlari yiyebiliyorum.
Ama gunde min. 1 kutu kola icen biri olarak iki aydir terkettim kolayi... Gerci arkadasim hamileyken gunde bir bardaga izin var diyip iciyordu da ne gerek var

Günaydın..
Ben daha erken aldım :) senin gibi çıtçıtlı badi ikili beyaz.Evlilik yıldönümümüzde bebeğe alalım dedik ufak bişi.
söylediğin iyi oldu bakarım oraya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…