Çok geçmiş olsun canım.Valla anne olmak çok zor bende kafamı kaldıramıyorum.Kilo felan vermedim ama halimde yokKızlar dün akşam acile gittik 2 adet serum taktılar tahlil yapıldı çocukda bende çok aç kalmışım 1 buçuk ayda 8 kilo verdm kusma yok ama çok iştahsızlık var bulantı halsizlik şuan iyiyim sanki birazçok zormuş anne olmak
Çok geçmiş olsun canım.Valla anne olmak çok zor bende kafamı kaldıramıyorum.Kilo felan vermedim ama halimde yok
Kızlar dün akşam acile gittik 2 adet serum taktılar tahlil yapıldı çocukda bende çok aç kalmışım 1 buçuk ayda 8 kilo verdm kusma yok ama çok iştahsızlık var bulantı halsizlik şuan iyiyim sanki birazçok zormuş anne olmak
Kızlar dün akşam acile gittik 2 adet serum taktılar tahlil yapıldı çocukda bende çok aç kalmışım 1 buçuk ayda 8 kilo verdm kusma yok ama çok iştahsızlık var bulantı halsizlik şuan iyiyim sanki birazçok zormuş anne olmak
Doktorun mu söyledi canım tahmin mi etti yani =) Hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım :)Herkese iyi akşamlar
Bizde çıktık doktordan ikili testimiz yapıldı çok korktuğum ense pilisi 1.7 çıktı doktor normal dedi anatomik olarak herşey normal çok şükür
Vee cinsiyeti öğrendik doktor söylemese bile emin olduğum gibi benim bir KIZIM daha oluyor
canım ben Pendik te Remedy Hospital'a gidiyorum doktorum Baher Ergen çok memnunum sen nereye gidiyorsun?Hangi dr a gidiyorsunuz ? Birde testlerinizi nerede yaptırıyorsunuz. ?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimHerkese iyi akşamlar
Bizde çıktık doktordan ikili testimiz yapıldı çok korktuğum ense pilisi 1.7 çıktı doktor normal dedi anatomik olarak herşey normal çok şükür
Vee cinsiyeti öğrendik doktor söylemese bile emin olduğum gibi benim bir KIZIM daha oluyor
canım ben Pendik te Remedy Hospital'a gidiyorum doktorum Baher Ergen çok memnunum sen nereye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?