2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün akşam acile gittik 2 adet serum taktılar tahlil yapıldı çocukda bende çok aç kalmışım 1 buçuk ayda 8 kilo verdm kusma yok ama çok iştahsızlık var bulantı halsizlik şuan iyiyim sanki biraz çok zormuş anne olmak

kızlar dün ult. kağıdımızıda aldık sağlıklı olsun da sizce neye benziyor kız erkek sağ tarafı başı..

Çok geçmiş olsun canım.Valla anne olmak çok zor bende kafamı kaldıramıyorum.Kilo felan vermedim ama halimde yok

Doktor 1 hafta yatış verdi tedavi olmam gerekiyomuş aç kaldığım için ama özel olduğu için kabul etmedik inşallah bebeğe bişey olmaz

Çok geçmiş olsun canım.Valla anne olmak çok zor bende kafamı kaldıramıyorum.Kilo felan vermedim ama halimde yok

sağol canım hepimize geçmiş olsun rabbim güç kuvvet versin ama benim gibi ihmal etme önceden gitseydim bukadar çekmezdim belki 2 serum az da olsa gözümü açtım bugün eşime kahvaltı hazırladım allaha şükür

Cok gecmis olsun dikkat et kendine bir ayda sekiz kilo cok fazla

Günaydın kızlar rahatsız olanlara geçmiş olsun diyoruz ultrason resmini tam çözemedim ben ama çözen arkadaşlardan bekliyoruz

Gunaydiiinnn tatil bitti evimdeyim cok sukur bir sıkıntı yok pazartesi kontrol var bakalim bebesimiz buyuyor mu iki kilo almisim 1 haftada dr kızacak ilk hamileligimde 20 kilo almistim kizimida 2640 gr dogurmustum inşallah busefer kilolar bebege gecer dikkat ediyorm aslında ama yinede cok hizli kilo aliyorum yaa

Doktorun mu söyledi canım tahmin mi etti yani =) Hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım :)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

canım ben Pendik te Remedy Hospital'a gidiyorum doktorum Baher Ergen çok memnunum sen nereye gidiyorsun?

Bende Umut Hastanesine gidiyorum , Dr. Şeyma. Testlerim için de Yakacık kadın doğum evine gidicem. Oradada Dr. Saadet hanım var çok övgü aldım onunla ilgili .

Günaydın herkese , maşallah herkes pek bi keyifli , sıkıntısız. Süper :) haftasonun ve güneşin etkisi olmalı.

Bende bulantısız bir sabah geçirdim.

Herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…