2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman çok geçmiş olsun , çok dikkat et. Bende 10 haftalık gebeyim kilo verdim ama 2 kilo . umarım serumlarla biraz toparlanmışsındır.

Hayır
Hayırlı olsun cnm eminmi konuştu dr daha çok küçük degilmi.

Bende kızımda kullanmıştım gerçekten çok iyi çıktı bodyler

Geçmiş olsun cnm bundan sonra daha düzelir durumun inşallah

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı haftasonları....
kızlar bazı arkadaşların degişikliklerini ve listeye eklenmelerini yapacaktım ama hata veriyor düzenleme yapmıyor site benden kaynaklanan bir durum degil kusura bakmayın ilgilenmedigimi sanmayın ....

merhaba guzel anne adaylarii

keyifler yerinde bakiyorum.. masallahhh

kizlar sizde magnezyum kullaniyormusunuz? bana doktorum basindan beri iciriyor ama icim almiyor artik tiksindim ve midemi cok yakiyor
son gittigimde ilac seklinde verdi ama düzenli icmiyorum acikcasi..

ya iyiki mide bulantisi yok dedim.yarar olsun bi sut icim peynir ekmek yiyeyim dedim aradan 1 saat gecmedi lavobaya zor attim kendimi.simdi peynirdende tiksindimm.
ne yeyip ne icecegi bilemiyorum

Magnezyum nerden çıktı şimdi tahlillerde mş belli oldu.Bana da vermişlerdi ama 7 aylıkken felan ayağıma kramp giriyordu

Magnezyum nerden çıktı şimdi tahlillerde mş belli oldu.Bana da vermişlerdi ama 7 aylıkken felan ayağıma kramp giriyordu
hayir canim benim lekelenmem ve kanamam oldu 2 hafta kadar doktorumda magnezyum verdi rahim kasilmasin diye.. ben yurtdisinda yasiyorum burda progesteron hapi falan vermiyorlar o durumda birsey yapamayiz dediler bana ve rapor verdi nerdeyse 1 aydir evdeyim yatiyorum magnezyumuda yüksek dozda verdi düsük tehlikesi olanlara veriyolarmis canim.. sali günü randevum var yine sorcam druma bütün hamilelik boyunca icmemmi gerek diye..

merhaba nazar..
ben kullanmıyorum ama multivitamin ve mineral hapı verdi.onu kullanıyorum birkaç gündür.

Merhaba,Gulguzeli,sizin adiniza cok sevindim bende pzt dr a gidicem sanirim 2li test isteyecek 10.haftamdayim acaba cinsiyet tahmininde bulunurlar mi,cok merak ediyorum,en erken ogrenen kacinci haftada ogrendi?bilgisi olan var mi

Merhaba,Gulguzeli,sizin adiniza cok sevindim bende pzt dr a gidicem sanirim 2li test isteyecek 10.haftamdayim acaba cinsiyet tahmininde bulunurlar mi,cok merak ediyorum,en erken ogrenen kacinci haftada ogrendi?bilgisi olan var mi

Onuncu haftada diil 11. Haftadasiniz. Muhtemelen suan 10+1 olmuşsunuzdur. Hekimler onu 11. Hafta sayıyor. Ben ilk çocuğumu cinsiyetini 12+3 de öğrenmiştim. Belki Dr görebilir. Allah gönlünüzce göre verir inş.

inş. canım bakalım işte pzrtsini bekliyoruz. 3 haftadır görmüyoruz keratayı özledik :) inşallah hersey yolundadır :) bir umut cinsiyeti duyabiliriz diye heycanlanıyoruz ama..

inş. canım bakalım işte pzrtsini bekliyoruz. 3 haftadır görmüyoruz keratayı özledik :) inşallah hersey yolundadır :) bir umut cinsiyeti duyabiliriz diye heycanlanıyoruz ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…