Kızlar dün akşam acile gittik 2 adet serum taktılar tahlil yapıldı çocukda bende çok aç kalmışım 1 buçuk ayda 8 kilo verdm kusma yok ama çok iştahsızlık var bulantı halsizlik şuan iyiyim sanki birazçok zormuş anne olmak
Hayırlı olsun cnm eminmi konuştu dr daha çok küçük degilmi.Herkese iyi akşamlar
Bizde çıktık doktordan ikili testimiz yapıldı çok korktuğum ense pilisi 1.7 çıktı doktor normal dedi anatomik olarak herşey normal çok şükür
Vee cinsiyeti öğrendik doktor söylemese bile emin olduğum gibi benim bir KIZIM daha oluyor
Bende kızımda kullanmıştım gerçekten çok iyi çıktı bodylerbugün yapmam dediğim bir şey yaptım ve bebeğe ilk çıtçıtlısını aldım 6 aydan önce almam diyordum. bu arada burdan paylaşayım her ayın 15 inde mothercare de pırlanta günü oluyor yüzde 30-40-50 indirim oluyor seçili ürünlerde.önümüzdeki aylarda o günleri beklerseniz çok ödemezsiniz.oğluma aldıklarım ve kullandıklarım halen sağlam yine kullanmaya devam edeceğim nasip kısmet olursa
Geçmiş olsun cnm bundan sonra daha düzelir durumun inşallahKızlar dün akşam acile gittik 2 adet serum taktılar tahlil yapıldı çocukda bende çok aç kalmışım 1 buçuk ayda 8 kilo verdm kusma yok ama çok iştahsızlık var bulantı halsizlik şuan iyiyim sanki birazçok zormuş anne olmak
Amin gözün aydınGunaydin mart anneleri. Biz bugun doktora gittik cokk sukur hersey yolunda bebikimde büyümüş 9+1 gunluguz ama usg de 9+2 ciktik.Allah im hepimize saglikla kucagina almayi nasip etsin inş
onu ne zaman vuruyorlar? yarın randevum var bunları soracagım
kurban bayramından sonra baslıyacam inşallahSağol cnm azıcık büyüdü işte daha alması gereken çok gr var.artık oglanmı kızmı bilmoyoruz daha
Sen başladınmı tedaviye
kurban bayramından sonra baslıyacam inşallahSağol cnm azıcık büyüdü işte daha alması gereken çok gr var.artık oglanmı kızmı bilmoyoruz daha
Sen başladınmı tedaviye
Magnezyum nerden çıktı şimdi tahlillerde mş belli oldu.Bana da vermişlerdi ama 7 aylıkken felan ayağıma kramp giriyordumerhaba guzel anne adaylarii
keyifler yerinde bakiyorum.. masallahhh
kizlar sizde magnezyum kullaniyormusunuz? bana doktorum basindan beri iciriyor ama icim almiyor artik tiksindim ve midemi cok yakiyor
son gittigimde ilac seklinde verdi ama düzenli icmiyorum acikcasi..
hayir canim benim lekelenmem ve kanamam oldu 2 hafta kadar doktorumda magnezyum verdi rahim kasilmasin diye.. ben yurtdisinda yasiyorum burda progesteron hapi falan vermiyorlar o durumda birsey yapamayiz dediler bana ve rapor verdi nerdeyse 1 aydir evdeyim yatiyorum magnezyumuda yüksek dozda verdi düsük tehlikesi olanlara veriyolarmis canim.. sali günü randevum var yine sorcam druma bütün hamilelik boyunca icmemmi gerek diye..Magnezyum nerden çıktı şimdi tahlillerde mş belli oldu.Bana da vermişlerdi ama 7 aylıkken felan ayağıma kramp giriyordu
merhaba nazar..merhaba guzel anne adaylarii
keyifler yerinde bakiyorum.. masallahhh
kizlar sizde magnezyum kullaniyormusunuz? bana doktorum basindan beri iciriyor ama icim almiyor artik tiksindim ve midemi cok yakiyor
son gittigimde ilac seklinde verdi ama düzenli icmiyorum acikcasi..
Merhaba,Gulguzeli,sizin adiniza cok sevindim bende pzt dr a gidicem sanirim 2li test isteyecek 10.haftamdayim acaba cinsiyet tahmininde bulunurlar mi,cok merak ediyorum,en erken ogrenen kacinci haftada ogrendi?bilgisi olan var mi
osbulduk cnm sgl cok zor ınankı sureklı hastanedem serumla beslenıyorummm Rabbım ıns kolaylık verırhoşgeldin kızın da küçükmüş .hoşgeldin konumuza allah kolaylık versin çocukla hamilelik zor ...
hoşgeldin kızın da küçükmüş .hoşgeldin konumuza allah kolaylık versin çocukla hamilelik zor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?