2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninle ayni

bulantılar 14.haftada iyice azalır.inşallah kolay atlatırsınız.zencefilli bir su tarifi vardı saatte bir kere bir yudum içiliyordu tarifi hatırlamıyorum bulantı ve kusmayı durduruyordu.ben de oğlumda lk üç ayda 6 kilo verip hayattan kopmuştum kusmalar yüzünden.serum da takılmıştı.çay tabağı ile ye demişti dr um.mide daha az yorulup daha az kasıldığı için

Kizlar ben cok sinirli ve mutsuzum. Hormon lardan mi acaba ofkemden agliyorum surekli. Kimseye tahammül um yok ya. Cok daraldim

merhabalar. 8+3 benim de. bütün forumu okuyamadım ama paylaşımlar çok güzel. umarım hepimiz güzel ve sağlıklı bir dönem geçiririz.

Kizlar ben cok sinirli ve mutsuzum. Hormon lardan mi acaba ofkemden agliyorum surekli. Kimseye tahammül um yok ya. Cok daraldim

Rahat olmaya çalış canım. Muhtemelen hormonlardandir. Bunlar bizim en güzel zamanlarımiz içimizde allahın bir mucizesi var. Bunu düşün ve mutlu ol. Kendini bir prenses gibi gör ve hisset

benim gibi göbeği çıkan anneler...
ebru hamile giyimde orta stand yapmışlar 10-20-30 tl lik gömlek pantolon kot vs var.genelde 1 ve 3 beden ürünler var.m beden stantta hiç görmedim ben normalde m giyiyorum ama s bedenleri bana oldu.internette o ürünleri görmedim sanırım sadece mağazalarında.model görmek isteyen olursa özelden mesajla yollayabilirim

arkadaşlar erken yapılan cinsiyet tahmin lerine güvenmeyin. benim kızıma 2 li testte erkek dedi doktor. ayrıntılı ultrason kadarda ona göre erkekt i.
ultrason başkası bakıyor allahtan, yoksa evi mavi kıyafetlerle dolduracak tim. cinsiyeti farklı bir doktordan teyit ettirin. ben doktora 2 li testte gördüyseniz bile söylemem e sini söyleyeceğim

Son düzenleme:
bu arada bulan ti dan çıldıra cak gibi oluyorum. hersey ama hersey, açık hava bile kokuyor. yavruma bile sarılı n ca midem bulanıyor. sizin doktorların hangi ilaçları verdi, ise yaradı mi kızlar ne olur biri cevap versin.

Ya aslında bu cinsiyet tahmini deneyimli doktora göre tahmin değil onların söylediği şaşmıyor ben kızıma hamileyken doktor alttan baktı tabi daha iyi görünüyor o zaman kızımın bacaklarının arasında 3 çizgi vardı bak bu 3 çizgi vajınamdan oluşumunun yeri kız dedi.ben yan yana o 3 çizgiyi gördüm ve o şekilde doktor ultrason resmini çıkardı o gün baktım hala net bir şekilde görünüyor resimde.yani erkek olacak çocukta öyle 3 çizgi felan olmuyor. Ikinciye hamileyim tabi ki merak ediyorum ama 10. Haftanın içindeyim ve bir aydan önce öğrenemeyecekmilim gibi geliyor. 27 şinde doktor randevum var 11 haftanın içinde olacağım o zaman belli olmaz sonrada bir ay sonra gel der yani nerden baksam 40 gün felan var :)

canım buradaki herkese tavsiyem hamilelik döneminde yeni pantolon almayın. terzi ye eski pantolonlar i götürün. Onların üstünü kesip lik rali kumaş dikiyorlar. çokta uygun fiyata. ben Mayıs ayında aldım beyaz pantolon dün yaptırdım. modeli de çok host u, zaten giyeme çek tim şişti m çünkü. şimdi iş e yarayacak

ben ucuz alınca terziyle uğraşmadım kumaş pantolonlarımı 20 tl ye aldım kotun da biri kapri olanı 10 tl ye aldım.
eger uygun bulamazsanız terziye yaptırmak daha mantıklı size katılıyorum

ben ucuz alınca terziyle uğraşmadım kumaş pantolonlarımı 20 tl ye aldım kotun da biri kapri olanı 10 tl ye aldım.
eger uygun bulamazsanız terziye yaptırmak daha mantıklı size katılıyorum

ne kadar ucuza bulmuşsun bildik bir markaysa bizde bakalım :)

Benim dr.söylemedi bende sormadım erken diye ama ayrıntılıya kadar söyler heralde

bencede kis hamileligi daha güzel fatma ipek. soğuk yağmur derken hırka body ler çok kullanışlı olacak. birde tam Karnım burnum da iken yazı geçirmek istemem. hem sıcak hem kilo hic cekilmez. Mart çok güzel bir ay doğum için. en çokta biz öğretmenler için. 2. dönem izinli kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…