ya iyiki mide bulantisi yok dedim.yarar olsun bi sut icim peynir ekmek yiyeyim dedim aradan 1 saat gecmedi lavobaya zor attim kendimi.simdi peynirdende tiksindimm.
ne yeyip ne icecegi bilemiyorum[/QU
Seninle ayni haftadayiz, ne zaman gececek bu bulantilarrr! Haftaya bir anda gecer mi sence 12 hafta dolunca?
Kizlar ben cok sinirli ve mutsuzum. Hormon lardan mi acaba ofkemden agliyorum surekli. Kimseye tahammül um yok ya. Cok daraldim
Valla bende çok huzurlu sayılmam sürekli kafam birseylere takılıyor. Gece bir odadan diğerine atıyorum kendimi.Kizlar ben cok sinirli ve mutsuzum. Hormon lardan mi acaba ofkemden agliyorum surekli. Kimseye tahammül um yok ya. Cok daraldim
Amin geçmiş olsunh
hosbulduk cnm sgl cok zor ınankı sureklı hastanedem serumla beslenıyorummm Rabbım ıns kolaylık verır
benim gibi göbeği çıkan anneler...
ebru hamile giyimde orta stand yapmışlar 10-20-30 tl lik gömlek pantolon kot vs var.genelde 1 ve 3 beden ürünler var.m beden stantta hiç görmedim ben normalde m giyiyorum ama s bedenleri bana oldu.internette o ürünleri görmedim sanırım sadece mağazalarında.model görmek isteyen olursa özelden mesajla yollayabilirim
ben ucuz alınca terziyle uğraşmadım kumaş pantolonlarımı 20 tl ye aldım kotun da biri kapri olanı 10 tl ye aldım.canım buradaki herkese tavsiyem hamilelik döneminde yeni pantolon almayın. terzi ye eski pantolonlar i götürün. Onların üstünü kesip lik rali kumaş dikiyorlar. çokta uygun fiyata. ben Mayıs ayında aldım beyaz pantolon dün yaptırdım. modeli de çok host u, zaten giyeme çek tim şişti m çünkü. şimdi iş e yarayacak
ben ucuz alınca terziyle uğraşmadım kumaş pantolonlarımı 20 tl ye aldım kotun da biri kapri olanı 10 tl ye aldım.
eger uygun bulamazsanız terziye yaptırmak daha mantıklı size katılıyorum
Benim dr.söylemedi bende sormadım erken diye ama ayrıntılıya kadar söyler heraldearkadaşlar erken yapılan cinsiyet tahmin lerine güvenmeyin. benim kızıma 2 li testte erkek dedi doktor. ayrıntılı ultrason kadarda ona göre erkekt i.
ultrason başkası bakıyor allahtan, yoksa evi mavi kıyafetlerle dolduracak tim. cinsiyeti farklı bir doktordan teyit ettirin. ben doktora 2 li testte gördüyseniz bile söylemem e sini söyleyeceğim
evet ebru maternity torium mağazası.bakırköy mağazasında daha cok çeşit varmışne kadar ucuza bulmuşsun bildik bir markaysa bizde bakalım :)
benim dr umda oğlumda kesin olmadıkça söylemem demişti 17.haftada öğrendikBenim dr.söylemedi bende sormadım erken diye ama ayrıntılıya kadar söyler heralde
canım buradaki herkese tavsiyem hamilelik döneminde yeni pantolon almayın. terzi ye eski pantolonlar i götürün. Onların üstünü kesip lik rali kumaş dikiyorlar. çokta uygun fiyata. ben Mayıs ayında aldım beyaz pantolon dün yaptırdım. modeli de çok host u, zaten giyeme çek tim şişti m çünkü. şimdi iş e yarayacak[/QUOTE
sen beden yönünden şanslısın bence bedeni kalmayanlar indirimde oluyor sanırım güle güle kullan.ben ucuz alınca terziyle uğraşmadım kumaş pantolonlarımı 20 tl ye aldım kotun da biri kapri olanı 10 tl ye aldım.
eger uygun bulamazsanız terziye yaptırmak daha mantıklı size katılıyorum
benim kızımdan kalan 2 pantolon elbise ve bir kaçta bodyim var bir pantolon ve bir iki üst alsam idare eder sanırım.
bence kış oldugundan şanslıyız kazaklar hırkalar daha rahat oluyor yazlıklara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?