2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

küçük bir yerde yaşıyorum canım AVM falan çölde şu bulmak gibi birsey. terzi ye 5 tl verdim orjinal hamile pantolon u yapmış sağolsun. büyük şehirde olmak böyle konularda çok çok avantajlı.

ay inşallah ben oğlumu eylülde doğurdum cok zor oldu son zamanlar sıcak vs derken
ben de öğretmenim ikinci dönem ve yaz tatili birleşince en azından altı ay kendim bakmış olacağım diye seviniyorum

Ben kizimi eylulde dogurdum yazin o agirlastigimiz zamanlarda hiic cekilmiyordu fenalardaydim izmir o sene daha bir yanmisti sanki
Bu yil da cok sicak au bulantilarda da sicaklar cekilmiyormus ama digerune gore daha iyi 7-8 aylik koca karinli halden :)

Selam kızlar bende oğlumu 15 nisanda dogurmustum. Buda Allah 'ın hikmeti Mart ayına denk geliyor. Kış hamileliği yaza göre daha rahat. Bende öğretmenim işe başlayıncaya kadar 6 aylık olacak inşallah.

Dra gittim 11.+5 de kizlar.ikili test için.bana dediki : cinsiyeti göremiyorum ama rahim deki Durusu yapisi erkek gibi....bakalim hayirlisi.kizima bir erkek kardeş mi geliyor acaba...bu arada benim de ilk hamileliğin ekim basiydi.ve son zamanlar çok sicaklara gelmişti.mahfolmistum.bakalim kis hamisligi nasil olacak.ve ikinci donemi kapatabilmemizde super.Rabbim saglikli doğumlar nasip etsin hepimize

gunaydin arkadaslarr
biz dun geceyi acilde gecirdik.hem mide hem bagirsaklar bozulunca doktor dizanteriden suphelendi.test sonucunu beklicez..
bide serum verdiler cunku butun gun ac ve susuz bayilicak gibiydim.ama bana bakan dahiliye doktoruydu.KAdin dogumcu cagirmadilar.bakalim.nasil olucak.doktor.ac karnina sut icme soguk dedi.kabuklu meyvede yeme.
Bebegi gormeye 26 sinda gidicem taa..Cok uzun zamann:)

Ben kisi dusunuyorum, gecen sene aldigim mint tam uzerime oturuyordu, bu sene 2-3 ay icin 200-300 liraya yeni mont mu alicam diye

Cok gecmis olsun canim sıvı kaybi durumunda serum cok iyi oluyor rahat etmissin

Gözün aydın bir tahmin yapmış dr.nasıl duruyorki rahimde bebek

benden de günaydın

geçmiş olsun limon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…