ay inşallah ben oğlumu eylülde doğurdum cok zor oldu son zamanlar sıcak vs derkenbencede kis hamileligi daha güzel fatma ipek. soğuk yağmur derken hırka body ler çok kullanışlı olacak. birde tam Karnım burnum da iken yazı geçirmek istemem. hem sıcak hem kilo hic cekilmez. Mart çok güzel bir ay doğum için. en çokta biz öğretmenler için. 2. dönem izinli kapanıyor.
Kizlar ben cok sinirli ve mutsuzum. Hormon lardan mi acaba ofkemden agliyorum surekli. Kimseye tahammül um yok ya. Cok daraldim
Sorma ya bende ayni dusundum dun .. Gecen yil almistim daha bu yil artik bi tane daha alinacak masraf bitmez artikBen kisi dusunuyorum, gecen sene aldigim mint tam uzerime oturuyordu, bu sene 2-3 ay icin 200-300 liraya yeni mont mu alicam diye
Cok gecmis olsun canim sıvı kaybi durumunda serum cok iyi oluyor rahat etmissingunaydin arkadaslarr
biz dun geceyi acilde gecirdik.hem mide hem bagirsaklar bozulunca doktor dizanteriden suphelendi.test sonucunu beklicez..
bide serum verdiler cunku butun gun ac ve susuz bayilicak gibiydim.ama bana bakan dahiliye doktoruydu.KAdin dogumcu cagirmadilar.bakalim.nasil olucak.doktor.ac karnina sut icme soguk dedi.kabuklu meyvede yeme.
Bebegi gormeye 26 sinda gidicem taa..Cok uzun zamann:)
Sorma ya bende ayni dusundum dun .. Gecen yil almistim daha bu yil artik bi tane daha alinacak masraf bitmez artik[/QUOT
Ya da sisman bi akrabadan fln odunc alicaz;P
Gözün aydın bir tahmin yapmış dr.nasıl duruyorki rahimde bebekDra gittim 11.+5 de kizlar.ikili test için.bana dediki : cinsiyeti göremiyorum ama rahim deki Durusu yapisi erkek gibi....bakalim hayirlisi.kizima bir erkek kardeş mi geliyor acaba...bu arada benim de ilk hamileliğin ekim basiydi.ve son zamanlar çok sicaklara gelmişti.mahfolmistum.bakalim kis hamisligi nasil olacak.ve ikinci donemi kapatabilmemizde super.Rabbim saglikli doğumlar nasip etsin hepimize
geçmiş olsun limon..gunaydin arkadaslarr
biz dun geceyi acilde gecirdik.hem mide hem bagirsaklar bozulunca doktor dizanteriden suphelendi.test sonucunu beklicez..
bide serum verdiler cunku butun gun ac ve susuz bayilicak gibiydim.ama bana bakan dahiliye doktoruydu.KAdin dogumcu cagirmadilar.bakalim.nasil olucak.doktor.ac karnina sut icme soguk dedi.kabuklu meyvede yeme.
Bebegi gormeye 26 sinda gidicem taa..Cok uzun zamann:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?