2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar, ben de iki aydir yumurta yiyemiyordum, artik keyfime gore davranamam diyerek bugun zorladim kendimi boll kasar ve beyaz peyniri bir yumurtayla cirpip tavada omlet gibi yaptim kasar baskin oldu hic yumurta gibi olmadi. Yumurta yiyemeyenler bir denesin derim

slm mide bulantısı azalan arkadaşlar allah rızası için yazında banada moral olun lütfen 15 gündür hayattan soğudum 3 kilo verdim 44 e düştüm kusma yok sadece 24 saat süren yataktan kaldırmayan bulantı dramamine içiyordum fayda etmedi bu sabah metpamid aldım birazda olsa azaltsa başka bişey istemiyorum

Ben kisi dusunuyorum, gecen sene aldigim mint tam uzerime oturuyordu, bu sene 2-3 ay icin 200-300 liraya yeni mont mu alicam diye
onu ben de düşünüyorum genelde panço tarzı şeyler oluyor ama ne kadar sıcak tutar?benim bir tane cok cok kalın ipten teyzemin ördüğü pançom var örgüsü de kolay 2 günde bitirmişti kışlıklar çıkınca resmini koyarım en azından aralığa kadar kurtarır beni.ama mont cok masraflı gerçekten.hamile kazakları da öyle.dün safamerve den bol kesimli iki kazak aldım 19 a düşmüştü epey büyük bir karınla giyilebilirler netten satışı var bakın isterseniz.

azalıyor hafta ilerledikçe ben 13.haftamdayım hala kusuyorum ama daha az artık.bulantı cok rahatsız ediyorsa serum iste dr dan.

Sorma ya bende ayni dusundum dun .. Gecen yil almistim daha bu yil artik bi tane daha alinacak masraf bitmez artik
Ben mont yerine panco tarzı bişi düşünüyorum daha bi saklıyor vücudu sanki bide artık nerdee o eski kışlar geçen Şubat ayı günlük guneslikti öyle çok bi soğuk olacağını düşünmüyorum inşallah

Ahh ah yumurtadan daha temel zorluklarim vardı benim de. Su icince midem bulaniyordu 2 haftadır ki normalde çok su içen biriyimdir şu acı geliyordu 2 gündür tuşuyla hallediyorum onu da bi ısırık salatalık turşusu bi büyük bardak su şeklinde en son turşu yiyorum agzimda şu tadı kalmıyor gerçi mantıklı biseymi yapıyorum diye düşünmeye başladım simdi:)

Annişler bugün ortalarda yoklarr..hafta sonu planlarııı....demek moraller keyifler yerinde inş hep böyle devam eder:)

Annişler bugün ortalarda yoklarr..hafta sonu planlarııı....demek moraller keyifler yerinde inş hep böyle devam eder:)

ben bulantıdan kusmadan başımı kaldıramıyorum,keşke dışarı çıkabilecek,gezebilecek halim olsaydı..bende 4. aya kadar sürüyor bu,hayattan soğudum ya...hiç anneme çekmemişim.annem kardesime hamileyken kardesim tekmeleyene kadar anlamamış hamile olduğunu..hayret ediyorum öyle rahat gecen hamileliklere...

aynı durumdayım canım. yok mu bir çaresi ya,sürekli öğürüyorum,açık hava bile kokuyor ya

12.haftada gecer diyorlardi neredeyse 12 olduk hala ayni.en sevdigim seylerden tiskindim.yemek yiyemiyorum.dolasamiyorum.Allah esimden razi olsun.etraftaki hic kimsede anlamiyor bu durumu kimse pek yardimcida olmuyor.herkes cocuk dogsunda sevelim derdindee.yemeğin varmi bi corba yapim diyen yok.amaaa cocugu dogurmasini bilenn bakmasinidabilir.hem bakarim hem ben severimmmm☺

Limon geçmiş olsun.
Bulantı zor benim ilk gebeligim ikizdi 10 haftaya kadar hiç birşey yiyemedim. Allah şifa versin inşallah.

Kızlar ben hiç hamis kıyafeti alamayacağı m önceki hamileligimle aynı dönem olduğu için var. Sadece evde günlük kullanacağım tarzda birşeyler alacağım. Monta hiç gerek yok Eşinizin varsa ondan istifade edin. Ben öyle yapmıştım. Karnımda büyük değildi. Otobüste yer istiyordum niye yer verelim diyorlardı hem alacağınız o kaban tarzı şeyleri çok uzun süre giyilmiyor. 2 ay için değmez

aminn canım gözün aydın , bebişinin boyu ve kilosunu söyledimi dr

Canım boyu 25.32 ama kilosu nu soylemedi bidahakine sorarım cumartesi tekrar randevum var. Ben her hafta gidiyorum dr sizlerde oylemisiniz yoksa bi ara kanamam oldu ondan beridir mi sıkı takip ediyor

Canım boyu 25.32 ama kilosu nu soylemedi bidahakine sorarım cumartesi tekrar randevum var. Ben her hafta gidiyorum dr sizlerde oylemisiniz yoksa bi ara kanamam oldu ondan beridir mi sıkı takip ediyor
Oy maşallah:) dr bana 35 gün sonrasına randevu vermişti, o kadar bekleyemem dedim 15 gün sonrasına verdi bakalım 2 gün sonra biz de kontrole gidicz, s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…