2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar merhaba ben de ins Allah izin verirse mart annesi olacagim.araniza katilabilir miyim? Sormak istedigim bazi sorular da var

eşlerimizde olmasa ne yaparız acaba,ben sabahtan beridir hiçbirşey yapmadım,ne ev işi ne kahvaltı ne yemek...eşim hem kızıma hem kendine bakıyor..şimdide onu bekliyoruz gelsinde yemek yapsın diye.zaten ben yemiyorum hiçbirşey,ufaklığa ve kendine yapacak...

bekarsın evlen evlen diyorlar,evlenince çocuk çocuk,sonra ilki doğunca hani kardeş hani kardeş,ama cici zamanları onların,sıkıntıları bizim...

Benim gecti sayilir artik darisi size olsun kizlar

inşallah bizde bu bulantıların gectiği günleri görürüz.ümit oluyo böyle mesajlar

ah ah ben napsam eşim tam iki katı kilomda onun montunu giyebilmem imkansız

Merhaba kizlar. Arkadaslarinizla kacinci haftada paylastiniz hamileliginizi? 8+4'deyiz. Henuz yakin aile disinda kimseye soylemedik de. Merak ediyorum

Merhaba kizlar. Arkadaslarinizla kacinci haftada paylastiniz hamileliginizi? 8+4'deyiz. Henuz yakin aile disinda kimseye soylemedik de. Merak ediyorum
ben suan yaz tatilindeyim arkadaşlarımla hiç yüzyüze görüşmedik bilmiyorlar 12+3 üm.göbek cıktı görünce anlarlar artık

Ya aksam davul gibi oluyorum hala mi gaz var :) bide hic arkaya filan genislemedim erken mi acaba ama goguslerim acayip buyudu sanirim benimki erkek icine doguyo :)

Mrb arkadaslar bende geldim araniza 8 +5 gunluguz.allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin benim bir dusuk ve birde kalbi durdugu icin kurtaj var allaha sukur simdi bi sorun yok ama mide bulantilari herseyden tiksinme berbat amA deger:)bu arada ikide lizim var bu 3. :)

Ya aksam davul gibi oluyorum hala mi gaz var :) bide hic arkaya filan genislemedim erken mi acaba ama goguslerim acayip buyudu sanirim benimki erkek icine doguyo :)

Canim benimde göğüslerim büyüdü. Ilk gebe ligimde göğüslerim hiç büyümemisti. Zaten o zaman sutumde yoktu sanirim bu sefer sutum olacak gibi

Ilk hamileligimde heyecanla beklerdim ne zaman çıkacak diye. 12.haftada çıkmaz en erken eğer birde hızlı kilo alıyorsanız 15 haftada çıkmaya başlar. Ilk hamileliği olanlar heyecaninizi anlıyorum.

merhabalrrrr
ben de mart annesi olucam inşallahhh,3 yaşında mayıs doğumlu dünyalar güzeli bir kıızım var,henüz ona bir şey söylemedik ama sabırsızlanıyoruz söylemek için,bu arada ilk doğumum 5 hafta kadar erken gerçekleşmişti yüksek tansiyon yüzünden,umarım bunda bu tarz sıkıntılar yaşamam,şimdilik bu kadar,hepimize bol bol sağlıkkk diliyorum

Canım al bendende o kadar karnım akşama doğru 5 aylık oluyor :) çok şükür ufak tefek bulantı ve kusma dışında pek bir rahatsızlığım yok sadece etten çok tiksindim ben ama öyle sabahtan akşama süren bir bulantım yok şişkinlik ise bende senin gibi oluyorum büyük ihtimal gazdan dolayı oluyor :)) arkaya genişlemek popo mu yani :))öyle olunca kız mı oluyor :) ben 2 kilodan fazla aldım valla şimdiden böyleysem 9 ayın sonunda su balonu gibi yuvarlancam gibi geliyo Ama arkaya mı öne mi bilemicem şimdi nereye gittiğini :)))

Ilk hamileligimde heyecanla beklerdim ne zaman çıkacak diye. 12.haftada çıkmaz en erken eğer birde hızlı kilo alıyorsanız 15 haftada çıkmaya başlar. Ilk hamileliği olanlar heyecaninizi anlıyorum.
Canim benim ikinci cocugum.ilkinde sezeyandan kalan gobegim vardi.onunla birlesince sert sekilde cikti.oglumda gec cikmist

Ayyy biir tek benim karnim cikti saniyodum kizimda hic bole olmamistim gazdan iyice sistim hic birseyim denk gelmiyo karnimi cok sıkıyor.kizimda yirmi kilo almistim bunda bakalim ne olucak dikkat edeyim diyorum ama pek olmuyor sanirim drum uc ay sonunda beslenme programi veririz demisti cok kilo alirsan yarin kontrolum var hayırlısı artık

Benimde icime erkek doğuyor bakalim ne olacak cinsiyet farketmez benim icin ilk çocuğum olacak nasipse ama ruyalarimda hamile oldugumu bilmeden basladi ruyalarimda bebek gormeler ve hep erkek bebek gördüm belki tersi cikar bilinmez:) bu haftalarsa gobek cikmaz benim bildigim ama sadece 1 kilo aldim ve gobegim cikti bira gaz dedim ama artik o gibek gaz diil anlaşıldı:)

Selam kızlar ne zamandır giremedim ben de.
Kızım amipli dizanteri oldu 3 gün hastanede yattık.
Bu arada ben bulantı halsizlik vs berbattım,velhasıl çok zor günlerdi,Rabbim beterinden korusun.
Hamileliğim zor geçiyor maalesef benim de.
Allah yardımcımız olsun.

çok geçmiş olsun şimdi umarım daha iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…