Oy maşallah:) dr bana 35 gün sonrasına randevu vermişti, o kadar bekleyemem dedim 15 gün sonrasına verdi bakalım 2 gün sonra biz de kontrole gidicz, s
Amin cnm inş, 9+6 haftalığımGuzel guzel haberler ver ins canim :)kkac haftaliksin tam olarak
12.haftada gecer diyorlardi neredeyse 12 olduk hala ayni.en sevdigim seylerden tiskindim.yemek yiyemiyorum.dolasamiyorum.Allah esimden razi olsun.etraftaki hic kimsede anlamiyor bu durumukimse pek yardimcida olmuyor.herkes cocuk dogsunda sevelim derdindee.yemeğin varmi bi corba yapim diyen yok.amaaa cocugu dogurmasini bilenn bakmasinidabilir.hem bakarim hem ben severimmmm☺
Benim gecti sayilir artik darisi size olsun kizlar
ah ah ben napsam eşim tam iki katı kilomdaLimon geçmiş olsun.
Bulantı zor benim ilk gebeligim ikizdi 10 haftaya kadar hiç birşey yiyemedim. Allah şifa versin inşallah.
Kızlar ben hiç hamis kıyafeti alamayacağı m önceki hamileligimle aynı dönem olduğu için var. Sadece evde günlük kullanacağım tarzda birşeyler alacağım. Monta hiç gerek yok Eşinizin varsa ondan istifade edin. Ben öyle yapmıştım. Karnımda büyük değildi. Otobüste yer istiyordum niye yer verelim diyorlardı hem alacağınız o kaban tarzı şeyleri çok uzun süre giyilmiyor. 2 ay için değmez
Amin cnm inş, 9+6 haftalığım
ben suan yaz tatilindeyim arkadaşlarımla hiç yüzyüze görüşmedik bilmiyorlar 12+3 üm.göbek cıktı görünce anlarlar artıkMerhaba kizlar. Arkadaslarinizla kacinci haftada paylastiniz hamileliginizi? 8+4'deyiz. Henuz yakin aile disinda kimseye soylemedik de. Merak ediyorum
ben suan yaz tatilindeyim arkadaşlarımla hiç yüzyüze görüşmedik bilmiyorlar 12+3 üm.göbek cıktı görünce anlarlar artık
Ya aksam davul gibi oluyorum hala mi gaz var :) bide hic arkaya filan genislemedim erken mi acaba ama goguslerim acayip buyudu sanirim benimki erkek icine doguyo :)
Canım al bendende o kadar karnım akşama doğru 5 aylık oluyor :) çok şükür ufak tefek bulantı ve kusma dışında pek bir rahatsızlığım yok sadece etten çok tiksindim ben ama öyle sabahtan akşama süren bir bulantım yok şişkinlik ise bende senin gibi oluyorum büyük ihtimal gazdan dolayı oluyor :)) arkaya genişlemek popo mu yani :))öyle olunca kız mı oluyor :) ben 2 kilodan fazla aldım valla şimdiden böyleysem 9 ayın sonunda su balonu gibi yuvarlancam gibi geliyoYa aksam davul gibi oluyorum hala mi gaz var :) bide hic arkaya filan genislemedim erken mi acaba ama goguslerim acayip buyudu sanirim benimki erkek icine doguyo :)
Canim benim ikinci cocugum.ilkinde sezeyandan kalan gobegim vardi.onunla birlesince sert sekilde cikti.oglumda gec cikmistIlk hamileligimde heyecanla beklerdim ne zaman çıkacak diye. 12.haftada çıkmaz en erken eğer birde hızlı kilo alıyorsanız 15 haftada çıkmaya başlar. Ilk hamileliği olanlar heyecaninizi anlıyorum.
Ya aksam davul gibi oluyorum hala mi gaz var :) bide hic arkaya filan genislemedim erken mi acaba ama goguslerim acayip buyudu sanirim benimki erkek icine doguyo :)
Selam kızlar ne zamandır giremedim ben de.
Kızım amipli dizanteri oldu 3 gün hastanede yattık.
Bu arada ben bulantı halsizlik vs berbattım,velhasıl çok zor günlerdi,Rabbim beterinden korusun.
Hamileliğim zor geçiyor maalesef benim de.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?