Lcok gecmis olsun oglumda gecirmisti cok zor acil sifalar diliyorum bize vucudu toparlanmasi icin bahce domatesi hurma ve yoğurt vermisti dr.insallah cabuk atlatirsinizSelam kızlar ne zamandır giremedim ben de.
Kızım amipli dizanteri oldu 3 gün hastanede yattık.
Bu arada ben bulantı halsizlik vs berbattım,velhasıl çok zor günlerdi,Rabbim beterinden korusun.
Hamileliğim zor geçiyor maalesef benim de.
Allah yardımcımız olsun.
Çok geçmiş olsun kızına da sana da .Selam kızlar ne zamandır giremedim ben de.
Kızım amipli dizanteri oldu 3 gün hastanede yattık.
Bu arada ben bulantı halsizlik vs berbattım,velhasıl çok zor günlerdi,Rabbim beterinden korusun.
Hamileliğim zor geçiyor maalesef benim de.
Allah yardımcımız olsun.
Amin inşallah hepimize hayırlı güzel haftalar inşallahGünaydın kızlar güzel hayırlı haberlerle dolu bir hafta geçsin inşallah
Canim inan cok uzuldum rabbim yuregine ferahlik versin insallah...tabiki doktora gitmelisin hatta suan burda hic vakit kaybetme derim ben sanaGunaydin kizlar. Bana pek aydin degil.
Kanamalarim benun gece siddetli sanciyla artti. Sabah kasentigimi dusunduruyor bana.
Resmini ekleyecektim ama vazgeçtim sabah sabah sizi kotu etkilemek istemem.
Galiba artik bir mercimegim yok.
Bombos hissediyorum suan. Ne aglayabiliyorm ne de baska bisey. Doktora mi gitmem lazim simdi. Kalkamiyorum ki yataktan saskinliktan. Gitmesem olmaz mi ne gerek var ki su tablodan sonra.
anne sayılıyor muyum ben simdi ki. 8. Haftaya girmemistik daha.
Vay be. Buraya kadarmis
Canim inan cok uzuldum rabbim yuregine ferahlik versin insallah...tabiki doktora gitmelisin hatta suan burda hic vakit kaybetme derim ben sana
... ne olur ne olmaz allah korusun simdiden sonra artik kendi sagligini dusunmek zorundasin...
Ne Olabilir ki. Boyle uyusam kalsam. Butun gece uyumamistim. :/ gerçekten progestan dusuge engel değilmiş.
Hapı esin saklamamis miydi içmeyin diye? Icmezseniz nasıl kanamanizi durdursun ve dusugu engellesinki? ???? Umarim korktuğunuz gibi düşük değildir. Gecmis olsun
Ayni gunun aksami verdi ilaci. Sadece gunde uc tane icmem gereken ilacin iki tanesini icememistim. Onun etkisi var midir ki.
Yok canım onun etkisi yoktur. Kısmet eğer bebeğinin yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun dogar yoksa ne yaparsan yap nafile...
Ne Olabilir ki. Boyle uyusam kalsam. Butun gece uyumamistim. :/ gerçekten progestan dusuge engel değilmiş.
Cok uzuldum gercekten Allah ım sabır versın ama belkıde sandıgın gıbı degıldır nasıldı parca mı geldı ve buyukmuydu?Ben ıkıncı kanama yasadıgımda daha fazla ıdı kanamam ve en son bı pıhtı geldı ve bende kotu dusuncelere kapıldım cunku kanamada kesılmıstı ondan sonra.Ama dusundugum gıbı degılmıs ıcerde bırıken kan pıhtılasmıs ve cıkmıs.Bence oyleysede degılsede doktora gıtmelısın , kendını ıhmal etme lutfen. progestan ılla dusuge engel olacak dıye bırsey yok canım oyle olsa kımse dusun yasamazdı benım savundugumda ılla engel oluyor degıl dı , dr vermıs kullanman gerektıgıydı sadece , hadı kalk doktora gıt ve gelısmelerı bızede yaz lutfen
Canim ya onemli birşeyin varsa doktora gorun derim senin tercihin tabi uykuyu sonrada uyursun ben bilemicem yani sen kendin ver kararini...ilaclari esin madem vericekti sana basta neden aldi esinde ne yaptiginin farkinda degil herhalde kusura bakma ama madem hic vermeseydi ilaclarin duEnli kullanilmasi cok onemli eger ilaclarini duzenli alsaydin en azindan ben elimdrn geleni yaptim derdin allah caresiz dert vermesin eger gercekten bebegini kaybettiysen hayirlisi böyleydi demektenbaska birsey gelmez elden sen ssıkma yine canini tekrar geçmiş olsun. ..Ne Olabilir ki. Boyle uyusam kalsam. Butun gece uyumamistim. :/ gerçekten progestan dusuge engel değilmiş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin inşallah. Oldukca buyuktu. Daha evvrl de pihti seklinde geliyordu ama bu bildigin kese sanki. Gormek istersen ozelden atabilirim ama gorme daha iyi ya. :/
Kurtajdan korkuyorum şimdi de icerde parca kalmissa yapacaktir doktor. Onun psikolojisini kaldirabilecegimi sanmıyorum kolay kolay
sana da günaydın canım
Geçmiş olsun canım bir an önce doktora git tabiki tekrar çocuk sahibi olmak istiyorsan hemen kendini toparlamalısın. Fotoğrafını niye çektin ki ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?