2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yarim kilo aldim 55 kg yum ama gobek cok erken cikti.dr a sordum normal ikincilerde daha erken cikabilir dedi.pantolonlarim beni cok rahatsiz edince hamile pantolonu aldim bu gobegin tamami bebek degil onceki yaglarim diuorum ben.

Lcok gecmis olsun oglumda gecirmisti cok zor acil sifalar diliyorum bize vucudu toparlanmasi icin bahce domatesi hurma ve yoğurt vermisti dr.insallah cabuk atlatirsiniz

Günaydın mart anneleri Erkencisiniz ben uyuyamadim heyecandan bugun bebeği gormeye gidicez

Çok geçmiş olsun kızına da sana da .

Gunaydin kizlar. Bana pek aydin degil.

Kanamalarim dun gece siddetli sanciyla artti. Sabah kalktigimda karsilastigim sey dusuk yaptigimi dusunduruyor bana.
Resmini ekleyecektim ama vazgeçtim sabah sabah sizi kotu etkilemek istemem.
Galiba artik bir mercimegim yok.
Bombos hissediyorum suan. Ne aglayabiliyorm ne de baska bisey. Doktora mi gitmem lazim simdi. Kalkamiyorum ki yataktan saskinliktan. Gitmesem olmaz mi ne gerek var ki su tablodan sonra.
anne sayılıyor muyum ben simdi ki. 8. Haftaya girmemistik daha.
Vay be. Buraya kadarmis

Canim inan cok uzuldum rabbim yuregine ferahlik versin insallah...tabiki doktora gitmelisin hatta suan burda hic vakit kaybetme derim ben sana
... ne olur ne olmaz allah korusun simdiden sonra artik kendi sagligini dusunmek zorundasin...

Canim inan cok uzuldum rabbim yuregine ferahlik versin insallah...tabiki doktora gitmelisin hatta suan burda hic vakit kaybetme derim ben sana
... ne olur ne olmaz allah korusun simdiden sonra artik kendi sagligini dusunmek zorundasin...

Ne Olabilir ki. Boyle uyusam kalsam. Butun gece uyumamistim. :/ gerçekten progestan dusuge engel değilmiş.

Ne Olabilir ki. Boyle uyusam kalsam. Butun gece uyumamistim. :/ gerçekten progestan dusuge engel değilmiş.

Hapı esin saklamamis miydi içmeyin diye? Icmezseniz nasıl kanamanizi durdursun ve dusugu engellesinki? ???? Umarim korktuğunuz gibi düşük değildir. Gecmis olsun

Hapı esin saklamamis miydi içmeyin diye? Icmezseniz nasıl kanamanizi durdursun ve dusugu engellesinki? ???? Umarim korktuğunuz gibi düşük değildir. Gecmis olsun

Ayni gunun aksami verdi ilaci. Sadece gunde uc tane icmem gereken ilacin iki tanesini icememistim. Onun etkisi var midir ki.

Yok canım onun etkisi yoktur. Kısmet eğer bebeğinin yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun dogar yoksa ne yaparsan yap nafile...

Simdi nasıl atacagim ben ultrason görüntülerini. Idrar Gebelik testimi bile sakliyodum. Elim gitmiyor babam kanser hastasi. Nasil diyeceğim onlara artik o yok diye. Ya uzulrse babam. Cok mutlu olmustu çünkü
Sabir YaRabbi..

Cok uzuldum gercekten Allah ım sabır versın ama belkıde sandıgın gıbı degıldır nasıldı parca mı geldı ve buyukmuydu?Ben ıkıncı kanama yasadıgımda daha fazla ıdı kanamam ve en son bı pıhtı geldı ve bende kotu dusuncelere kapıldım cunku kanamada kesılmıstı ondan sonra.Ama dusundugum gıbı degılmıs ıcerde bırıken kan pıhtılasmıs ve cıkmıs.Bence oyleysede degılsede doktora gıtmelısın , kendını ıhmal etme lutfen. progestan ılla dusuge engel olacak dıye bırsey yok canım oyle olsa kımse dusun yasamazdı benım savundugumda ılla engel oluyor degıl dı , dr vermıs kullanman gerektıgıydı sadece , hadı kalk doktora gıt ve gelısmelerı bızede yaz lutfen

Amin inşallah. Oldukca buyuktu. Daha evvrl de pihti seklinde geliyordu ama bu bildigin kese sanki. Gormek istersen ozelden atabilirim ama gorme daha iyi ya. :/

Kurtajdan korkuyorum şimdi de icerde parca kalmissa yapacaktir doktor. Onun psikolojisini kaldirabilecegimi sanmıyorum kolay kolay

Canim ya onemli birşeyin varsa doktora gorun derim senin tercihin tabi uykuyu sonrada uyursun ben bilemicem yani sen kendin ver kararini...ilaclari esin madem vericekti sana basta neden aldi esinde ne yaptiginin farkinda degil herhalde kusura bakma ama madem hic vermeseydi ilaclarin duEnli kullanilmasi cok onemli eger ilaclarini duzenli alsaydin en azindan ben elimdrn geleni yaptim derdin allah caresiz dert vermesin eger gercekten bebegini kaybettiysen hayirlisi böyleydi demektenbaska birsey gelmez elden sen ssıkma yine canini tekrar geçmiş olsun. ..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana da günaydın canım

Geçmiş olsun canım bir an önce doktora git tabiki tekrar çocuk sahibi olmak istiyorsan hemen kendini toparlamalısın. Fotoğrafını niye çektin ki ya :S

sana da günaydın canım

Geçmiş olsun canım bir an önce doktora git tabiki tekrar çocuk sahibi olmak istiyorsan hemen kendini toparlamalısın. Fotoğrafını niye çektin ki ya :S

Doktorla iletisim halindeydim whatsapptan ona gondermek icin cektim. Dusuk mu bu diye sordum. Oyle galiba muayenye gelmelisin dedi.
Oyle iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…