2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku derken oyle degil uyku derdinde degilim ruh gibiyim öyle bomboş onu demek istemiştim.
Teşekkür ederim canım

ıns parca kalmamıstır ama sımdı sen kurtajdan korktugun ıcın gıtmek ıstemıyorsun ve bunun yarattıgı pısıkolojıden bılıyorum.Ama suan dr da gıtmedıgın ıcın ılerde baska bırseyle karsılasırsan hep aklına ılk keske ozaman gıtseydım dıyeceksın yapma guzelım hadı gıt doktora kendıne bunu yapma ılerıyı dusun cocuk sahıbı olacaksın tekrar , bır cok arkadasımız neler yasadı burada canım yenıden kalktılar ayaga ve tekrar bebeklerı oldu hadı sende kalk ayaga lutfen üzülüyorum gercekten ve yanında yakınında olsam zorla tutar gotururdum senı..

Allah razi olsun senden. Hepinizden.. biraz kendime geleyim gidecegim inşallah.
Rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin hayirlisiyla insallah. İnşallah benim yasadigim aciyi yasamaktwn yana nasibiniz yoktur.

Allah razi olsun senden. Hepinizden.. biraz kendime geleyim gidecegim inşallah.
Rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin hayirlisiyla insallah. İnşallah benim yasadigim aciyi yasamaktwn yana nasibiniz yoktur.

Hepımızın hakknda hyaırlısı canım , Allah sendende razıolsun haberlerını beklıyorum

Benim de baya bir yün iki tane pançom vrdı hala duruyorsa, şişman gösteriyor diye kullanmıyordum. Onun içine küçük hakiki yün hırka giymek alzım. benim öyle süper bir hırkam vardı da eşim yüksek derecede makinaya atmış artık anca bebeğe olur

Kızlar gaz sorunu için bir çözüm var mı? Gece 3.30'da uyandım birdaha da uyuyamadım gaz sorunundan... sonra da 6:30'da kalkıp işe geldim zaten

Beklenen an! Gözün aydın canım...

ben de cuma günü 12. haftaya gireceğim inşallah... Sonrasında da idar yolu enfeksiyonu için ilaç verecek. O durum biraz huzursuz ediyor beni...

Canim doğumun 8 mart ise sende 12. Haftaya girmiştir. 11+1 olunca Dr lar 12. Hafta diyor

Kızlar gaz sorunu için bir çözüm var mı? Gece 3.30'da uyandım birdaha da uyuyamadım gaz sorunundan... sonra da 6:30'da kalkıp işe geldim zaten

sanırım bu sorun hepımızde var , sade soda ıcıyorum ama eh ıste :S karnım 5 aylık gıbı resmen , hıc 2 aylık karın cıkarmı sıskınlık sıskınlık=(

Tskur ederim canım. Çok heyecanlandım. Bu hafta 2 li testimiz var. Bide belki Dr cinsiyetide görür diye heyecanlandıran

ay ıns gorur ya bende o druma cok heyecanlanıyorum farketmez cınsıyet ama ınsan merak edıyor kızım yada oglum dıye sevmek ıstıyorummm =))

arkadaşlar günaydın çok yazamıyorum fakat bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası genelde benden büyük.
7+2 de kalp atışını çok ağır olarak aldık sesi dışarı vermiyor.vajinalde de aynı şekilde.dr um yorum yapmamak adına direndi çok üzüldü fakat ümitli olmadığını düşünüyorum.bir oğlum var 17 aylık.genetik sıkıntı olabilir demişti onda da ve o sağlıklı doğduğundan genetik inceleemsiz 2. tedavimi oldum hamile kaldım.fakat bunu söyledi meriçi iyi denk getirmişiz embriyolarınıza rağmen diye.sakat olabilir bu da o yüzden inş hayırlısı dedi açıkçası bn düzeleceğini sanmıyorum cmts de içinmde ki his bunu söylemişti.

şimdi size sormak istiyorum, kalbi çok ağır atarken sonra normal hızına kavuşan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…