- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
Canim ya onemli birşeyin varsa doktora gorun derim senin tercihin tabi uykuyu sonrada uyursun ben bilemicem yani sen kendin ver kararini...ilaclari esin madem vericekti sana basta neden aldi esinde ne yaptiginin farkinda degil herhalde kusura bakma ama madem hic vermeseydi ilaclarin duEnli kullanilmasi cok onemli eger ilaclarini duzenli alsaydin en azindan ben elimdrn geleni yaptim derdin allah caresiz dert vermesin eger gercekten bebegini kaybettiysen hayirlisi böyleydi demektenbaska birsey gelmez elden sen ssıkma yine canini tekrar geçmiş olsun. ..
Amin inşallah. Oldukca buyuktu. Daha evvrl de pihti seklinde geliyordu ama bu bildigin kese sanki. Gormek istersen ozelden atabilirim ama gorme daha iyi ya. :/
Kurtajdan korkuyorum şimdi de icerde parca kalmissa yapacaktir doktor. Onun psikolojisini kaldirabilecegimi sanmıyorum kolay kolay
ıns parca kalmamıstır ama sımdı sen kurtajdan korktugun ıcın gıtmek ıstemıyorsun ve bunun yarattıgı pısıkolojıden bılıyorum.Ama suan dr da gıtmedıgın ıcın ılerde baska bırseyle karsılasırsan hep aklına ılk keske ozaman gıtseydım dıyeceksın yapma guzelım hadı gıt doktora kendıne bunu yapma ılerıyı dusun cocuk sahıbı olacaksın tekrar , bır cok arkadasımız neler yasadı burada canım yenıden kalktılar ayaga ve tekrar bebeklerı oldu hadı sende kalk ayaga lutfen üzülüyorum gercekten ve yanında yakınında olsam zorla tutar gotururdum senı..
canım benim montum da dar ben de eşimin biraz spor montu var onu giyerim diyorum :)
Anladım canım kıyamam çok zor gerçekten Allah ferahlık verin içineUyku derken oyle degil uyku derdinde degilim ruh gibiyim öyle bomboş onu demek istemiştim.
Teşekkür ederim canım
Allah razi olsun senden. Hepinizden..biraz kendime geleyim gidecegim inşallah.
Rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin hayirlisiyla insallah. İnşallah benim yasadigim aciyi yasamaktwn yana nasibiniz yoktur.
onu ben de düşünüyorum genelde panço tarzı şeyler oluyor ama ne kadar sıcak tutar?benim bir tane cok cok kalın ipten teyzemin ördüğü pançom var örgüsü de kolay 2 günde bitirmişti kışlıklar çıkınca resmini koyarım en azından aralığa kadar kurtarır beni.ama mont cok masraflı gerçekten.hamile kazakları da öyle.dün safamerve den bol kesimli iki kazak aldım 19 a düşmüştü epey büyük bir karınla giyilebilirler netten satışı var bakın isterseniz.
ah ah ben napsam eşim tam iki katı kilomdaonun montunu giyebilmem imkansız
12. Haftaya girdim ☺☺☺☺☺☺
12. Haftaya girdim ☺☺☺☺☺☺
gozun aydınn=)) kadınlar klubundan 12. haftaın ultrason goruntusu ıle nub teorısıne bakabılırsın =)
Beklenen an! Gözün aydın canım...
ben de cuma günü 12. haftaya gireceğim inşallah... Sonrasında da idar yolu enfeksiyonu için ilaç verecek. O durum biraz huzursuz ediyor beni...
Kızlar gaz sorunu için bir çözüm var mı? Gece 3.30'da uyandım birdaha da uyuyamadım gaz sorunundan... sonra da 6:30'da kalkıp işe geldim zaten
Tskur ederim canım. Çok heyecanlandım. Bu hafta 2 li testimiz var. Bide belki Dr cinsiyetide görür diye heyecanlandıran
Canim doğumun 8 mart ise sende 12. Haftaya girmiştir. 11+1 olunca Dr lar 12. Hafta diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?