2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim bi arkadasim 7 bucuk aylik hamile ama daha 12. Haftadayken bile poposu kocamandi :) birden buyudu cok komikti ya :) benimde ust taraf su an cok komik :) gittikce buyuyo .. Erkek bebekte sivri bi karin oluyomus kizlarda daha cok popo buyuyo

canım öncelikle allah hayırlısını versin.benimde 5+2 iken kalp atışları sein duyabileceğin şekilde değil demişti doktor

Ben anlamıyorum bazen minnacık oluyo göbeğim benden başkası fark etmiyo
Bazen de çok şişkinlik oluyo.. Gaz oluyo demek ki diyorum bi de yemekten sonra oluyo bu

Anayasa :)) ayy gerçekten ilginç çok kilo almayız inşallah yaa bebeklerimiz alsın :) benim totomda tocaman :)) kilo alınca zaten orası büyüyor Bakalım kız mı olacak oğlan mı meraklardayız hepimiz :))

Canım çok ayrıntılı bilmiyorum.Ben 6+2 de duydum çocuğumun kalbini.İnşallah yavrun sağlıkla gelir sana kalbini ferah tutmaya çalış.

GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLARRRR
herkese hayırlı haftalar dilerimmmm.inşallah hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz. herkesin hayırlı haberler aldığı bir hafta olsun inşallaaaahhhh

Kız bebekte vücudun daha çok bozuldugu kesin bel kalınlaşıyor popo büyüyor gögüslerde büyüyor resmen enine genişliyorsun erkek bebekte sadece göbek önden gidiyor ne gögüs ne kalça.
tabi vücud yapısıda etkiliyor biraz bence....
ne zaman gideceksin sen dr.a

Ben anlamıyorum bazen minnacık oluyo göbeğim benden başkası fark etmiyo
Bazen de çok şişkinlik oluyo.. Gaz oluyo demek ki diyorum bi de yemekten sonra oluyo bu

=)) bende sneınle aynı dusunuyorum sabahları kalktıgımda gobek fln yok aksam şiş 5 aylık gıbı ama su son 3 gundur fln sabahlarıda bakıyorum gobek aynı ve dısardan farkedılecek sekılde ve bu neyın nesı dıyorum cunku 2 aylık gobek cıkmazki 2. cocugum flnda degıl, gaz dıyorum daha oncekı gıbı sabahları olmaması lazım 3 gundur aynı gobek kaldı ole =) kıloda 1 kılo almısım.

Ablacim bende carsamba gidecegim insallah ikili test yapar heralde belki cinsiyet ile ilgili de bisey soyler :) cok merak etmiyorum aslinda rabbim hayirlisini versin

Ben aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı
Gaz gidince belli olmuyor pek
Benim de ilk gebeliğim
Hadi hayırlısı ( :

hayırlısı =))
Ben aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı
Gaz gidince belli olmuyor pek
Benim de ilk gebeliğim
Hadi hayırlısı ( :
daha kocaman göbiklerimiz olacak =) kilodan degılde catlaktan tırsıyorum bıraz =) evlendıkten sonra kılo alıp 57 den 64 olmustum kı hamıle kaldım 64 ile sımdı 65 oldum =))

Canım çok ayrıntılı bilmiyorum.Ben 6+2 de duydum çocuğumun kalbini.İnşallah yavrun sağlıkla gelir sana kalbini ferah tutmaya çalış.
teşekkür ederim o sıralar atması gerekir bildiğim kan pıhtılaşmam var cleksan kullanıyorum yani atışının gecikemmesi gerekirdi.bakalım artık hayırlısı

canım öncelikle allah hayırlısını versin.benimde 5+2 iken kalp atışları sein duyabileceğin şekilde değil demişti doktor
amin canım.5+2 de çok erken zaten duymak zor oluyo tabi.ben 7+2 deyim duyulması normal hızda atması gerekirdi ama hayırlısı.cmts kesinleşecek artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…