- 12 Ağustos 2014
- 69
- 33
- 18
- 38
sen ve ben içimden oğlun olacak diye geçti:)ay ıns gorur ya bende o druma cok heyecanlanıyorum farketmez cınsıyet ama ınsan merak edıyor kızım yada oglum dıye sevmek ıstıyorummm =))
Evet canim bi arkadasim 7 bucuk aylik hamile ama daha 12. Haftadayken bile poposu kocamandi :) birden buyudu cok komikti ya :) benimde ust taraf su an cok komik :) gittikce buyuyo .. Erkek bebekte sivri bi karin oluyomus kizlarda daha cok popo buyuyoCanım al bendende o kadar karnım akşama doğru 5 aylık oluyor :) çok şükür ufak tefek bulantı ve kusma dışında pek bir rahatsızlığım yok sadece etten çok tiksindim ben ama öyle sabahtan akşama süren bir bulantım yok şişkinlik ise bende senin gibi oluyorum büyük ihtimal gazdan dolayı oluyor :)) arkaya genişlemek popo mu yani :))öyle olunca kız mı oluyor :) ben 2 kilodan fazla aldım valla şimdiden böyleysem 9 ayın sonunda su balonu gibi yuvarlancam gibi geliyoAma arkaya mı öne mi bilemicem şimdi nereye gittiğini :)))
canım öncelikle allah hayırlısını versin.benimde 5+2 iken kalp atışları sein duyabileceğin şekilde değil demişti doktorarkadaşlar günaydın çok yazamıyorum fakat bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası genelde benden büyük.
7+2 de kalp atışını çok ağır olarak aldık sesi dışarı vermiyor.vajinalde de aynı şekilde.dr um yorum yapmamak adına direndi çok üzüldü fakat ümitli olmadığını düşünüyorum.bir oğlum var 17 aylık.genetik sıkıntı olabilir demişti onda da ve o sağlıklı doğduğundan genetik inceleemsiz 2. tedavimi oldum hamile kaldım.fakat bunu söyledi meriçi iyi denk getirmişiz embriyolarınıza rağmen diye.sakat olabilir bu da o yüzden inş hayırlısı dedi açıkçası bn düzeleceğini sanmıyorum cmts de içinmde ki his bunu söylemişti.
şimdi size sormak istiyorum, kalbi çok ağır atarken sonra normal hızına kavuşan var mı ?
Kızlar gaz sorunu için bir çözüm var mı? Gece 3.30'da uyandım birdaha da uyuyamadım gaz sorunundan... sonra da 6:30'da kalkıp işe geldim zaten
sen ve ben içimden oğlun olacak diye geçti:)
Anayasa :)) ayy gerçekten ilginç çok kilo almayız inşallah yaa bebeklerimiz alsın :) benim totomda tocaman :)) kilo alınca zaten orası büyüyorEvet canim bi arkadasim 7 bucuk aylik hamile ama daha 12. Haftadayken bile poposu kocamandi :) birden buyudu cok komikti ya :) benimde ust taraf su an cok komik :) gittikce buyuyo .. Erkek bebekte sivri bi karin oluyomus kizlarda daha cok popo buyuyo
Canım çok ayrıntılı bilmiyorum.Ben 6+2 de duydum çocuğumun kalbini.İnşallah yavrun sağlıkla gelir sana kalbini ferah tutmaya çalış.arkadaşlar günaydın çok yazamıyorum fakat bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası genelde benden büyük.
7+2 de kalp atışını çok ağır olarak aldık sesi dışarı vermiyor.vajinalde de aynı şekilde.dr um yorum yapmamak adına direndi çok üzüldü fakat ümitli olmadığını düşünüyorum.bir oğlum var 17 aylık.genetik sıkıntı olabilir demişti onda da ve o sağlıklı doğduğundan genetik inceleemsiz 2. tedavimi oldum hamile kaldım.fakat bunu söyledi meriçi iyi denk getirmişiz embriyolarınıza rağmen diye.sakat olabilir bu da o yüzden inş hayırlısı dedi açıkçası bn düzeleceğini sanmıyorum cmts de içinmde ki his bunu söylemişti.
şimdi size sormak istiyorum, kalbi çok ağır atarken sonra normal hızına kavuşan var mı ?
Kız bebekte vücudun daha çok bozuldugu kesin bel kalınlaşıyor popo büyüyor gögüslerde büyüyor resmen enine genişliyorsun erkek bebekte sadece göbek önden gidiyor ne gögüs ne kalça.Evet canim bi arkadasim 7 bucuk aylik hamile ama daha 12. Haftadayken bile poposu kocamandi :) birden buyudu cok komikti ya :) benimde ust taraf su an cok komik :) gittikce buyuyo .. Erkek bebekte sivri bi karin oluyomus kizlarda daha cok popo buyuyo
Ben anlamıyorum bazen minnacık oluyo göbeğim benden başkası fark etmiyo
Bazen de çok şişkinlik oluyo.. Gaz oluyo demek ki diyorum bi de yemekten sonra oluyo bu
Ablacim bende carsamba gidecegim insallah ikili test yapar heralde belki cinsiyet ile ilgili de bisey soyler :) cok merak etmiyorum aslinda rabbim hayirlisini versinKız bebekte vücudun daha çok bozuldugu kesin bel kalınlaşıyor popo büyüyor gögüslerde büyüyor resmen enine genişliyorsun erkek bebekte sadece göbek önden gidiyor ne gögüs ne kalça.
tabi vücud yapısıda etkiliyor biraz bence....
ne zaman gideceksin sen dr.a
=)) bende sneınle aynı dusunuyorum sabahları kalktıgımda gobek fln yok aksam şiş 5 aylık gıbı ama su son 3 gundur fln sabahlarıda bakıyorum gobek aynı ve dısardan farkedılecek sekılde ve bu neyın nesı dıyorum cunku 2 aylık gobek cıkmazki 2. cocugum flnda degıl, gaz dıyorum daha oncekı gıbı sabahları olmaması lazım 3 gundur aynı gobek kaldı ole =) kıloda 1 kılo almısım.
GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLARRRR
herkese hayırlı haftalar dilerimmmm.inşallah hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz. herkesin hayırlı haberler aldığı bir hafta olsun inşallaaaahhhh
daha kocaman göbiklerimiz olacak =) kilodan degılde catlaktan tırsıyorum bıraz =) evlendıkten sonra kılo alıp 57 den 64 olmustum kı hamıle kaldım 64 ile sımdı 65 oldum =))Ben aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı
Gaz gidince belli olmuyor pek
Benim de ilk gebeliğim
Hadi hayırlısı ( :
teşekkür ederim o sıralar atması gerekir bildiğim kan pıhtılaşmam var cleksan kullanıyorum yani atışının gecikemmesi gerekirdi.bakalım artık hayırlısıCanım çok ayrıntılı bilmiyorum.Ben 6+2 de duydum çocuğumun kalbini.İnşallah yavrun sağlıkla gelir sana kalbini ferah tutmaya çalış.
amin canım.5+2 de çok erken zaten duymak zor oluyo tabi.ben 7+2 deyim duyulması normal hızda atması gerekirdi ama hayırlısı.cmts kesinleşecek artık ....canım öncelikle allah hayırlısını versin.benimde 5+2 iken kalp atışları sein duyabileceğin şekilde değil demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?