amin canım.5+2 de çok erken zaten duymak zor oluyo tabi.ben 7+2 deyim duyulması normal hızda atması gerekirdi ama hayırlısı.cmts kesinleşecek artık ....
hayırlısı =))
daha kocaman göbiklerimiz olacak =) kilodan degılde catlaktan tırsıyorum bıraz =) evlendıkten sonra kılo alıp 57 den 64 olmustum kı hamıle kaldım 64 ile sımdı 65 oldum =))
amin canım.5+2 de çok erken zaten duymak zor oluyo tabi.ben 7+2 deyim duyulması normal hızda atması gerekirdi ama hayırlısı.cmts kesinleşecek artık ....
Çatlak için krem kullananlar varmış ama ben kozmetikten korkuyorum tamda göbeğe..
Bebe yağı kullanmaya başlarım yakında..
canım bende kozmetık kullanma taraftarı degılım normaldede kullanmam cıldımde hassastır zaten ,bebe yagını eczaneyede dedım baslım dıye 3. aydan sonra baslarsanız daha ıyı olur dedı , ama sen 3 aylık oldun gercı =)
Yapar bence ikili testi ben geçen hafta yaptırdımAblacim bende carsamba gidecegim insallah ikili test yapar heralde belki cinsiyet ile ilgili de bisey soyler :) cok merak etmiyorum aslinda rabbim hayirlisini versin
bebe yağıda petrolden elde edilen sentetik bi yağmış bi yerde okumuştum, googleda bebe yağı zararları diye aratırsan sağlıklı kozmetik bloğunda bi haber vardı, ben zeytin yağı sürüyorum cnm ne olur ne olmaz, pis kokuyor ama yağlanıp yarım saat oturuyorumEvet markete gidince alırım bi tane
Unutuyorum
Kimisi sadece bebe yağı yetersiz diyo ama bilmiyorum kozmetikten de korkuyorum direk göbeğe uygulanması konusunda ?
Evet markete gidince alırım bi tane
Unutuyorum
Kimisi sadece bebe yağı yetersiz diyo ama bilmiyorum kozmetikten de korkuyorum direk göbeğe uygulanması konusunda ?
bebe yağıda petrolden elde edilen sentetik bi yağmış bi yerde okumuştum, googleda bebe yağı zararları diye aratırsan sağlıklı kozmetik bloğunda bi haber vardı, ben zeytin yağı sürüyorum cnm ne olur ne olmaz, pis kokuyor ama yağlanıp yarım saat oturuyorum
suda var aktarlarda karısım var badem yagı kantoran yagı zeytın yagı gibi karısımda oyle seylerde olabılır aslında guenılen bıyerden alınabılır
evet ya badem yağı tüylendirir.bi dönem ben kirpiklerime uyguluyordum çekBadem yağı tüylenme yapmaz mı
Kaş uzatma da kullananlar var çünkü
Bizimde komşumuz kaşına kullanıyodu uzasında şeklini değiştirsin diyeevet ya badem yağı tüylendirir.bi dönem ben kirpiklerime uyguluyordum çek
ne kullancaz biz pekisi...başlamamız lazımBizimde komşumuz kaşına kullanıyodu uzasında şeklini değiştirsin diye
Badem yağı tüylenme yapmaz mı
Kaş uzatma da kullananlar var çünkü
doğum yapan arkadaşım hep zeytin yağı sürüp yarım saat 1 saat oturdum iyice emsin diye ve onda işe yaradığını söylemişti bilmiyorum herkeste yararmı işe ama doğal en azından diğerlerinde hep zararlı maddeler varkende onu vücut emicek belki çocuğada etkisi olucak oyüzden ben kozmetik ürünü kullanmak istemiyorum pek. hatta evde bebeyağı tarifi veren bloglar var içinize sinmezse doğal yağlardan siz yaparsınızSadece zeytinyağı yeterli mi peki
ne kullancaz biz pekisi...başlamamız lazım
Acı mı tatlı mı orasını bilmiyorum da badem yapı tüylendiriyodu diye biliyorumay evet badem yagıda tuylenme yapıodu :S ama bı arkadas yazmıs az once acı badem yagı degılde tatlı badem yagı tuylenme yapıomus
bende kozmetik taraftarı değilim ama araştırıcam..saf zeytinyağı ne kadar etkilidir acabadoğum yapan arkadaşım hep zeytin yağı sürüp yarım saat 1 saat oturdum iyice emsin diye ve onda işe yaradığını söylemişti bilmiyorum herkeste yararmı işe ama doğal en azından diğerlerinde hep zararlı maddeler varkende onu vücut emicek belki çocuğada etkisi olucak oyüzden ben kozmetik ürünü kullanmak istemiyorum pek. hatta evde bebeyağı tarifi veren bloglar var içinize sinmezse doğal yağlardan siz yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?