ibrahim sadri okuyordu bi döenm o şiirmiAllah nasıp eder kucagımıza alırsak bebısımızı ,kız olursa "Gülce" erkek olursa "Timuçin" eşimle birlikte karar verdik sorun yaşamadık isimde =) gülcenin birde şiiri var cok güzel.. =)
neden acaba ya merak ettimbende genelde ar bu durum canım ara ara sancılar oluyor ozellıkle solda =)
Allah izin verirde dünyaya getirebilirsem Erkek olursa Bartu kız olursa Duru koymayı düşünüyorum. Benim ismimde Ebru hep ben ile uyumluYa aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar
Canım bunlar tamamıyla batıl saçma sapan şeyler sakın deneme bile yani bebeğin cinsiyetini öğrenmemize ne kadar kaldı zaten sabredelim azıcık Rabbimin gücüne gidecek işlerden kaçının aman Kaş yaparken göz çıkarmayalım çok günah çokKızlar geçen günde sordum , atlandı sanırım
İnek sütü ve idrar ile yapılan cinsiyet tahminini biliyor musunuz? Süt kesilirse kız kesilmez ise erkek diye sonuç çıkıyor.?
evet :)ibrahim sadri okuyordu bi döenm o şiirmi
Allah nasıp eder kucagımıza alırsak bebısımızı ,kız olursa "Gülce" erkek olursa "Timuçin" eşimle birlikte karar verdik sorun yaşamadık isimde =) gülcenin birde şiiri var cok güzel.. =)
bende hep cemre düşünüyordum ama ateş anlamına geldiğini bilmiyordum.araştıracaktım daha.bunu duymam ii oldu.
Gülce çok güzelmiş
kızına ne isim verdin pekiBeni çok vazgeçirmek isteseler de direnmiştim bir süre sonra Diyanet'i aradımAlo Fetva'da karşıma çıkan Hoca, Cemre koyma Cemile koy, Cemre dinimizce uygun değil diyince ikna oldum ama Cemile de koymadım tabii
babalarımız derken hem senin hem eşinin babasının isminimi birleştireceksinizben esmer bir oğlum olsaydı Karahan koymayı isterdim . ama babalarımızın adını koyucaz.
ares ,demir,poyraz,karahan bana güzel gelen isimlerdi.
kızda gökçe ama erkekte beğendiğim çoktu giray, mete, mert, uğur, onur, yiğit ve kaan isimleri ama onur soyadımızla daha güzel söyleniyor :)Canim mert i bende düşündüm eşim de sarp diyo. Kız olursa kesin adı rüya olacak da erkek konusunda daha kararsız kaldık.
Oda yapmayı dusunuyormusunuz sımdıden bebeıslerınıze yoksa bırazdaha buyuyuncemı oda yapmayı dusunuyorsunuz?Nerdeyse ılk 1 sene aynı odada kalacak bızımle sanırım zaten..ben bu konuda muallakta kaldımda=)
evet bendede bu taraf daha agır basıyor .bu sekılde daha mantıklı gelıyorbanadaCanım, kesinlikle hemen oda alma.
1 yıl senin yanında beşikte yatacak
bide hamile hamile gezeceksin istediğin odayıda bulamayacaksın yorgunluktan. ama doğumdan sonra 1 yaşındayken rahat rahat alırsın bebeğine odasını
Ben Kizima sadece park yatak aldim 1.5 yil yanimda yatti odamizdaOda yapmayı dusunuyormusunuz sımdıden bebeıslerınıze yoksa bırazdaha buyuyuncemı oda yapmayı dusunuyorsunuz?Nerdeyse ılk 1 sene aynı odada kalacak bızımle sanırım zaten..ben bu konuda muallakta kaldımda=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?