2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah nasıp eder kucagımıza alırsak bebısımızı ,kız olursa "Gülce" erkek olursa "Timuçin" eşimle birlikte karar verdik sorun yaşamadık isimde =) gülcenin birde şiiri var cok güzel.. =)
ibrahim sadri okuyordu bi döenm o şiirmi

Ya aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar
Allah izin verirde dünyaya getirebilirsem Erkek olursa Bartu kız olursa Duru koymayı düşünüyorum. Benim ismimde Ebru hep ben ile uyumlu Babasıda artık napsın kabul etti

Kızlar geçen günde sordum , atlandı sanırım

İnek sütü ve idrar ile yapılan cinsiyet tahminini biliyor musunuz? Süt kesilirse kız kesilmez ise erkek diye sonuç çıkıyor.?
Canım bunlar tamamıyla batıl saçma sapan şeyler sakın deneme bile yani bebeğin cinsiyetini öğrenmemize ne kadar kaldı zaten sabredelim azıcık Rabbimin gücüne gidecek işlerden kaçının aman Kaş yaparken göz çıkarmayalım çok günah çok

Kız olursa çok isim var bizde ama erkek hiç bulamıyorum bir arkadaşımın oğlu oldu ve Derda Anıl koydu çocuğunun adını anlamları da gayet güzel sizede fikir olsun :) araştırın anlamlarını netten söylemişti bana ama hatırlamıyorum şimdi anlamlarını :)

Biz Nagihan düşünüyoruz.eşiminde benimde ismimiz han'lı.eski biraz ama anneannemin ev sevdiği isimmiş 6 kız torununada verememişler.Bari torununun kızında olsun dedik:)))

bende hep cemre düşünüyordum ama ateş anlamına geldiğini bilmiyordum.araştıracaktım daha.bunu duymam ii oldu.

Beni çok vazgeçirmek isteseler de direnmiştim bir süre sonra Diyanet'i aradım Alo Fetva'da karşıma çıkan Hoca, Cemre koyma Cemile koy, Cemre dinimizce uygun değil diyince ikna oldum ama Cemile de koymadım tabii

ben esmer bir oğlum olsaydı Karahan koymayı isterdim . ama babalarımızın adını koyucaz.
ares ,demir,poyraz,karahan bana güzel gelen isimlerdi.

Beni çok vazgeçirmek isteseler de direnmiştim bir süre sonra Diyanet'i aradım Alo Fetva'da karşıma çıkan Hoca, Cemre koyma Cemile koy, Cemre dinimizce uygun değil diyince ikna oldum ama Cemile de koymadım tabii
kızına ne isim verdin peki

Canim mert i bende düşündüm eşim de sarp diyo. Kız olursa kesin adı rüya olacak da erkek konusunda daha kararsız kaldık.
kızda gökçe ama erkekte beğendiğim çoktu giray, mete, mert, uğur, onur, yiğit ve kaan isimleri ama onur soyadımızla daha güzel söyleniyor :)

Oda yapmayı dusunuyormusunuz sımdıden bebeıslerınıze yoksa bırazdaha buyuyuncemı oda yapmayı dusunuyorsunuz?Nerdeyse ılk 1 sene aynı odada kalacak bızımle sanırım zaten..ben bu konuda muallakta kaldımda=)

Canım, kesinlikle hemen oda alma.

1 yıl senin yanında beşikte yatacak

bide hamile hamile gezeceksin istediğin odayıda bulamayacaksın yorgunluktan. ama doğumdan sonra 1 yaşındayken rahat rahat alırsın bebeğine odasını

evet bendede bu taraf daha agır basıyor .bu sekılde daha mantıklı gelıyorbanada

hanımlar biraz alakasız olacak ama,2 gündür boğazım yanıyor ağrıyordu,bugünde uçuk çıkmış dudağımda internette kötü kötü şeyler yazıyor yaşayanınız var mı gebelikte uçuk .Bu arada 10. haftadayım. çok mu pimpirikleniyorum acaaaba ?

Ben Kizima sadece park yatak aldim 1.5 yil yanimda yatti odamizda
Snra memeden kesince oda aldik o sira cilekte kampanya da vardi .bebek odasi degilde cocuk odasi aldim yaninda korkuluguda aldim genc kiz olana kadar kullanir sanirim cilek sirin cocuk odasi hala var satista bence oda icin acele etmeyin .bir sifonyer alsaniz yeter benim vardi fazladan o yuzden almamiatim tum kiyafetleride sigdi 5li sifonyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…