aplasi,cekip yollamak isterdim ama türbanliyim canim. ne kizil nede siyah oluyor patlican morunun biraz koyusu güneste inanilmaz güzel görünüyor .Yanliz her hint kinasi güzel olmuyor ona da dikkat etmek gerek . Benim kullandigimin ismini tam hatirlamiyorum ama Kayin validem bu ay sonu türkiyeden getirecek bana, fotograflarini ceker paylasabilirim.nasıl bi renk çıkıyor? bende buğday tenliyim ama çok siyah saç isteniyorum kızılımsı siyahmı saçınızı çekip koyabilirmisiniz?
ben 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum çok fazla beyazım var bu halde okula gitmem mümkün değil kızımdaykende aynıydı ve dr. 12 haftadan sonra izin vermiştiBirşey sormak istiyorum bayanlar, saçlarını beyazları olanlar ne düşünüyor . Boyayıp-boyamama konusunda ?
tmm cnm sağol eğer karar verirsem denerimde kararsızım dahaaplasi,cekip yollamak isterdim ama türbanliyim canim. ne kizil nede siyah oluyor patlican morunun biraz koyusu güneste inanilmaz güzel görünüyor .Yanliz her hint kinasi güzel olmuyor ona da dikkat etmek gerek . Benim kullandigimin ismini tam hatirlamiyorum ama Kayin validem bu ay sonu türkiyeden getirecek bana, fotograflarini ceker paylasabilirim.
hanımlar biraz alakasız olacak ama,2 gündür boğazım yanıyor ağrıyordu,bugünde uçuk çıkmış dudağımda internette kötü kötü şeyler yazıyoryaşayanınız var mı gebelikte uçuk .Bu arada 10. haftadayım. çok mu pimpirikleniyorum acaaaba ?
ben 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum çok fazla beyazım var bu halde okula gitmem mümkün değil kızımdaykende aynıydı ve dr. 12 haftadan sonra izin vermişti
Ben Kizima sadece park yatak aldim 1.5 yil yanimda yatti odamizda
Snra memeden kesince oda aldik o sira cilekte kampanya da vardi .bebek odasi degilde cocuk odasi aldim yaninda korkuluguda aldim genc kiz olana kadar kullanir sanirim cilek sirin cocuk odasi hala var satista bence oda icin acele etmeyin .bir sifonyer alsaniz yeter benim vardi fazladan o yuzden almamiatim tum kiyafetleride sigdi 5li sifonyere
annem kapalı ona kına denedik ama malesef beyazlarda tam bi felaket oldu turuncu kafa olmuştu beyazlarda denemeBende kınayı araştırıyorum hem hamilelik hemde dahada sonrası için. Beyazların hepsini kapattığını bilsem hem boyıcam ama netten hiç beyazlarla alakalı birşey okumadım. Boyadan iki hafta sonra beyazlarım hemen çıkıyor. ve artık kimyasal boya kullanmak istemiyorum. Kına konusunda bi emin olsam ömrümün sonuna kadar kullanabilirim.
annem kapalı ona kına denedik ama malesef beyazlarda tam bi felaket oldu turuncu kafa olmuştu beyazlarda deneme
benm evim öğrenci evi gibi ufak olduğundan çocuğumn odası olmicak malesef ilerde inşallah oluck odası ozamn istediğim gibi bi oda yapıcam ona:) bi iki sene idare edicem artık dua edinde tez zamanda gönlüme göre bi evim olsunOda konusuna gelince bende park yatakla idare edip sonra kızımı ranza istiyor kardeşiyle.
İsim konusundada yine kızım erkek olursa Ali kız olursa Yağmur olsun diyor ama balık burcu olacağı Su ile ilgili isimler yokmak istemiyorum : Nehir , Yağmur , Deniz vs. İsimin kişiliklerini etkilediklerine çok inanıyorum.
endişelenme kuzum ucuk bende daha yenı yenı gecıyor herseyıde netten okuma ınsanı panıkletıyor ınternet
ablamında kasım sonunda oğlu olacak eyüp giray koyacaklar eyüp dede ismi tabikikızda gökçe ama erkekte beğendiğim çoktu giray, mete, mert, uğur, onur, yiğit ve kaan isimleri ama onur soyadımızla daha güzel söyleniyor :)
benm evim öğrenci evi gibi ufak olduğundan çocuğumn odası olmicak malesef ilerde inşallah oluck odası ozamn istediğim gibi bi oda yapıcam ona:) bi iki sene idare edicem artık dua edinde tez zamanda gönlüme göre bi evim olsun
ilk çocuğum olsaydı kesin oda yapardım ben ama evimiz 3 odalı ve bir kızım var bunda artık 2 yaşına kadar beşikte idare ederiz sonra oturma odasını bozup ikinci kuzuya oda yapıcamOda yapmayı dusunuyormusunuz sımdıden bebeıslerınıze yoksa bırazdaha buyuyuncemı oda yapmayı dusunuyorsunuz?Nerdeyse ılk 1 sene aynı odada kalacak bızımle sanırım zaten..ben bu konuda muallakta kaldımda=)
kına ben annemin başına yakıyordum hint kınası ama ben kendimde boyuyorum yada kuaföre gidip kına yaptıramamki eşimde yakamaz ailemde burda değil .kuförde boyatıcam ve hamile olduğumu söylerim daha doğal ve kimyasalı az olan bir boya kullansınlar.naturel diye satılan boyalarda bile kimyasal var ama saçımda nerdeyse renkli saç yok okadar beyaz herkes garip garip kafama bakıyor bayramda daha demeden anladı herkes hamile olduğumu.yoksa güzelleşmek değişiklik olsun diye boyatmamBende kınayı araştırıyorum hem hamilelik hemde dahada sonrası için. Beyazların hepsini kapattığını bilsem hem boyıcam ama netten hiç beyazlarla alakalı birşey okumadım. Boyadan iki hafta sonra beyazlarım hemen çıkıyor. ve artık kimyasal boya kullanmak istemiyorum. Kına konusunda bi emin olsam ömrümün sonuna kadar kullanabilirim.
bende ikizlerimin ismini ikiside kız olursa biri eslem digeri ebrar eyer ikiside erkek olursa biri enes biri eren eyer biri kız biri erkek olursa kız eslem erkek eren olacak rabbim kucagımıza almayı nasip etsinablamında kasım sonunda oğlu olacak eyüp giray koyacaklar eyüp dede ismi tabiki
ben kullanıyorum saBAh akşam sağlık ocağında yazdırıyorum düşük riskim var kendi gittiğim kadın doğum dr. günde 2 kez kullanması gerekli olduğuna dairKızlar ben birşey sormak istiyorum crinone %8 jel kullanan vardır aranızda ben Acıbadem hastanesine gittiğim için ilaçlarım dahil hiçbir şeyi sigortam karşılamıyor ama devletin karşıladığı ilaçları sağlık ocağında yazdırabiliyorum.. Sormak istediğim şu crinone jeli devlet karşılıyor mu sizde ben kaç aydır kullanıyorum 74 tl ödüyorum ve bugün farklı bir eczaneye almak için gittim sağlık ocağında yazdır karşılıyor dedi şimdi sağlık ocağı çok uzak boşu boşuna gitmek istemiyorum oraya siz nasıl alıyorsunuz devlet karşılıyor mu acil cevap kızlar ya
AMİNKızlar beni yanlış anlamazsaniz bişey söylemek istiyorum. Öncelikle inş. Allah hapimize sağlıklı bebekler nasıp eder. Ve bebek özlemiyle yanan herkese nasip etsin. Ama özürlü bir çocuğa sahip olmak çok zor. Özür den kastım zeka geriliği dir. Komşumuz oğlu var,20 yaşında zeka geriliği var.saldirgan annesine, kardeşlerine herkese saldırıyor. Odasının kapısına demir parmaklık yaptirmislar. gece gündüz çığlık çığlığa bağırıyor. Annesi bir yere çıkamıyor ona bakmak için. Yani bu hem çocuğa hem aileye bir eziyet. Mevlam hiçbir kuluna tasiyamayacagi bir yükü yüklemez. Bir anne o bebeği aldırıyorsa inaniyorumki Mevlam öyle istemiş. Yiyecek ekmeği yokmuş. Yoksa Mevlam istese o bebek dogar di.
Yani söylemek istediğim eğer böyle bir bebeğe sahip olacaginizi gebelik döneminde ogrenirseniz eşlerin karşılıklı oturup konuşmaları ve bir karara bağlamak gerekir. Duygusalliginizi bir tarafa bırakmalısınız. Çünkü maalesef şunu söylemeliyim ki insanlar zoru gördümu "batan gemiyi ilk önce fareler terk eder misali" oluyor. Allah kimseye bunu yaşatmasın. ..
Evet canım karşılıyormuş ki ben şuan sonuncusunu aldım diye tahmin ediyorum doktorum ilk 3 ay kullanacağımı söylüyordu başından beri 74 lirayı ödedim son kutuda işime yaradı sadece teşekkür ederim yinede tatlım :)ben kullanıyorum saBAh akşam sağlık ocağında yazdırıyorum düşük riskim var kendi gittiğim kadın doğum dr. günde 2 kez kullanması gerekli olduğuna dair
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?