2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl bi renk çıkıyor? bende buğday tenliyim ama çok siyah saç isteniyorum kızılımsı siyahmı saçınızı çekip koyabilirmisiniz?
aplasi,cekip yollamak isterdim ama türbanliyim canim. ne kizil nede siyah oluyor patlican morunun biraz koyusu güneste inanilmaz güzel görünüyor .Yanliz her hint kinasi güzel olmuyor ona da dikkat etmek gerek . Benim kullandigimin ismini tam hatirlamiyorum ama Kayin validem bu ay sonu türkiyeden getirecek bana, fotograflarini ceker paylasabilirim.

Birşey sormak istiyorum bayanlar, saçlarını beyazları olanlar ne düşünüyor . Boyayıp-boyamama konusunda ?
ben 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum çok fazla beyazım var bu halde okula gitmem mümkün değil kızımdaykende aynıydı ve dr. 12 haftadan sonra izin vermişti

tmm cnm sağol eğer karar verirsem denerimde kararsızım daha

endişelenme kuzum ucuk bende daha yenı yenı gecıyor herseyıde netten okuma ınsanı panıkletıyor ınternet

ben 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum çok fazla beyazım var bu halde okula gitmem mümkün değil kızımdaykende aynıydı ve dr. 12 haftadan sonra izin vermişti

Bende kınayı araştırıyorum hem hamilelik hemde dahada sonrası için. Beyazların hepsini kapattığını bilsem hem boyıcam ama netten hiç beyazlarla alakalı birşey okumadım. Boyadan iki hafta sonra beyazlarım hemen çıkıyor. ve artık kimyasal boya kullanmak istemiyorum. Kına konusunda bi emin olsam ömrümün sonuna kadar kullanabilirim.

aslında bende de buna benzer dusunce var hemen almayacagım oda yapmayacagım zaten yanımda yatacak

annem kapalı ona kına denedik ama malesef beyazlarda tam bi felaket oldu turuncu kafa olmuştu beyazlarda deneme

Oda konusuna gelince bende park yatakla idare edip sonra kızımı ranza istiyor kardeşiyle.

İsim konusundada yine kızım erkek olursa Ali kız olursa Yağmur olsun diyor ama balık burcu olacağı Su ile ilgili isimler yokmak istemiyorum : Nehir , Yağmur , Deniz vs. İsimin kişiliklerini etkilediklerine çok inanıyorum.

benm evim öğrenci evi gibi ufak olduğundan çocuğumn odası olmicak malesef ilerde inşallah oluck odası ozamn istediğim gibi bi oda yapıcam ona:) bi iki sene idare edicem artık dua edinde tez zamanda gönlüme göre bi evim olsun

endişelenme kuzum ucuk bende daha yenı yenı gecıyor herseyıde netten okuma ınsanı panıkletıyor ınternet

aaah aahh çok haklısın kendimi durdurabilsem keşke maalesef dayanamıp soluğu bilgisayar başında alıyorum Cevabın içimi rahatlattı ,teşekkürler.Bu arada bebelerimizin doğum tarihleri aynı 19 mart 2015

Allah gönlüne göre versin aplası , üzülmeye değecek bişey değil.

Bebişler kısmetleriyle geliyor , kızım 6 aylıkken biz ev almıştık , hemde hiç hesapta yoktu

ilk çocuğum olsaydı kesin oda yapardım ben ama evimiz 3 odalı ve bir kızım var bunda artık 2 yaşına kadar beşikte idare ederiz sonra oturma odasını bozup ikinci kuzuya oda yapıcam

kına ben annemin başına yakıyordum hint kınası ama ben kendimde boyuyorum yada kuaföre gidip kına yaptıramamki eşimde yakamaz ailemde burda değil .kuförde boyatıcam ve hamile olduğumu söylerim daha doğal ve kimyasalı az olan bir boya kullansınlar.naturel diye satılan boyalarda bile kimyasal var ama saçımda nerdeyse renkli saç yok okadar beyaz herkes garip garip kafama bakıyor bayramda daha demeden anladı herkes hamile olduğumu.yoksa güzelleşmek değişiklik olsun diye boyatmam

Şu an zaten odası olsa bile duramaz ki tek
O yüzden park yatak tarzı rahat taşınır bişey şart ilk etapta

ben kullanıyorum saBAh akşam sağlık ocağında yazdırıyorum düşük riskim var kendi gittiğim kadın doğum dr. günde 2 kez kullanması gerekli olduğuna dair
AMİN

ben kullanıyorum saBAh akşam sağlık ocağında yazdırıyorum düşük riskim var kendi gittiğim kadın doğum dr. günde 2 kez kullanması gerekli olduğuna dair

AMİN
Evet canım karşılıyormuş ki ben şuan sonuncusunu aldım diye tahmin ediyorum doktorum ilk 3 ay kullanacağımı söylüyordu başından beri 74 lirayı ödedim son kutuda işime yaradı sadece teşekkür ederim yinede tatlım :)

benim oğlum olursa adağım var kulağına Muhammet okunacak insallah kimlikte de Mehmet yazacak anlamları aynı sonucta.2.isim olarak Ali,Eren,Ata,Emin,Efe olabilir.kızım olursa ilk kızım Duru,2.si doğa olabilir diye dusunuyorum.Zeynep te geciyor aklımdan universitede cok temiz yuzlu bir oda arkadasım vardı zeynep diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…