2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oğlumda oda aldım ama bebek odası değil.büyük bir gardrobu şifonyeri ve 70*140 lık yatağı var.odasında hiç yatmadı hala aynı odadayız zorunlu bir durumdan dolayı(tayinlerle eşimle ayrı yerlere düştük oğlumla aynı odayı paylaşıyorum) şimdi önce oğlumdan kalan sallanan bambam beşiği kullanacağım sonra bebeği oğlumun yatağına alıp oğluma baza almayı düşünüyorum.taşınınca size resim eklerim fikir olur.dolap ve şifonyerini cok kullandık bu arada.odasında yatmaması cok sorun olmadı
isim için de kız olursa elif erkek olursa belli değil.tartışma konusu durumunda suan.herkes bir şey istiyor.

58396, member: 436674"]ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3[/QUOTE]
Benim kizimin adi gokce

benim kızımın adı gökçe ismini burda örünce çok sevindim :) bende şimdi ki bebeğim erkek olursa uyumlu olsun diye Göktuğ kız olursada tuğçe düşünüyorum :)
gökçe - Göktuğ-tuğçe uyumu güzel olur hepsi birbirinin hecelerinden oluşuyor:)

bende oğlum olursa Sarp , kızım olursa İdil koymayı düşünüyorum.İdil in iki anlamı var.Birincisi saf temiz aşk demek.İkincisi şairane küçük resim demek. :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

bu arada aslında bende oda almayı düşünmüyorum ilk etapta ama bebeğin eşyalarını koyacak yerim yok evde o yüzden hazır boş odam varken oda alıp yerleştirsem mi diye düşünüyorum.Nasıl olsa oda alıcam bi şekilde.Kafam karışık bu konuda :))

Benim kızımın adı da ipek 2.de kız olursa pelin istiyoruz erkek olursa yusuf +bir isim daha henüz belli degil

İsimlere ne kolay karar vermissiniz. Gerci benim esim de egeli, erkek olursa Efe olsun diyor da ben cinsiyeti belli olunca i terneti kotaplari talan ederim karar verebilmek icin

ben 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum çok fazla beyazım var bu halde okula gitmem mümkün değil kızımdaykende aynıydı ve dr. 12 haftadan sonra izin vermişti

ben ilk hamileliğimde adetin üzerinden yaklaşık 10 gün gecmişti,hamile olduğumu bilmiyordum,saatler süren boyama yaptırdım..röfleydi..sonra kuaför boyanın bir türlü tutmadığını hamile olup olmadığımı sordu bende bilmiyorum belki olabilir demiştim..o akşam kuaförden çıkıp test yaptım pozitif...çok suçluluk hissetmiştim.çok şükür kızım sapasağlam doğdu.

ben yaklaşık 3 yıldır kına yapıyorum...beyazlar öyle boyadaki gibi güzel kapanmıyor onu söyliyim..kızılımsı oluyor beyazlar bende. bende terdettütteyim hamilelikte kına yapsam mı diye...çünkü normalde 45 güne bir kına yapıyorum ben

Allah gönlüne göre versin aplası , üzülmeye değecek bişey değil.

Bebişler kısmetleriyle geliyor , kızım 6 aylıkken biz ev almıştık , hemde hiç hesapta yoktu
inşallahhh rabbimm bizede nasip eder, sizde güle güle oturun evinizde huzurla mutlulukla inşallah cnm :)

Benim kizimin adi gokce

benim kızımın adı gökçe ismini burda örünce çok sevindim :) bende şimdi ki bebeğim erkek olursa uyumlu olsun diye Göktuğ kız olursada tuğçe düşünüyorum :)
gökçe - Göktuğ-tuğçe uyumu güzel olur hepsi birbirinin hecelerinden oluşuyor:)[/QUOTE]
göktuğda güzel isim onuda beğeniyorum güzel isimler seçmişsiniz çocuklarınıza:)

merhaba arkadaşlar ben 25 ağustosta 2 li test yaptırıcam aranızda yaptıran varmı? ayrıca bu hamilik takvimi nasıl ekleniyor bi türlü beceremedim :S

[/QUOTE]
göktuğda güzel isim onuda beğeniyorum güzel isimler seçmişsiniz çocuklarınıza:)[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim Bahtlari guzel olsun iinsallah. Gokce kizim yanim da bakalim allah tugce mi gondericek yoksa Göktuğ mu

Allah hepimize saglicakla kucagimiza almamizi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…