ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3
ipek ismini de çok severim.Benim kızımın adı da ipek 2.de kız olursa pelin istiyoruz erkek olursa yusuf +bir isim daha henüz belli degil
Kizinla adaşız desene :) gzl isimdir ipekBenim kızımın adı da ipek 2.de kız olursa pelin istiyoruz erkek olursa yusuf +bir isim daha henüz belli degil
Senin nici görünce hep ipek diyesim geliyordu dogru tahmin demekkiKizinla adaşız desene :) gzl isimdir ipek
Ben hic isim dusunmedim cinsiyeti beklemekteyim ve cok kararsiz bir tipim ne cikicak bu sefer bakalim :)
ben 2 hafta sonra boyamayı düşünüyorum çok fazla beyazım var bu halde okula gitmem mümkün değil kızımdaykende aynıydı ve dr. 12 haftadan sonra izin vermişti
Bende kınayı araştırıyorum hem hamilelik hemde dahada sonrası için. Beyazların hepsini kapattığını bilsem hem boyıcam ama netten hiç beyazlarla alakalı birşey okumadım. Boyadan iki hafta sonra beyazlarım hemen çıkıyor. ve artık kimyasal boya kullanmak istemiyorum. Kına konusunda bi emin olsam ömrümün sonuna kadar kullanabilirim.
Ben varım canım neden sordun ?bursalı mart anneler kimlerrrr
inşallahhh rabbimm bizede nasip eder, sizde güle güle oturun evinizde huzurla mutlulukla inşallah cnm :)Allah gönlüne göre versin aplası , üzülmeye değecek bişey değil.
Bebişler kısmetleriyle geliyor , kızım 6 aylıkken biz ev almıştık , hemde hiç hesapta yoktu
bennnnn :))bursalı mart anneler kimlerrrr
Benim kizimin adi gokce58396, member: 436674"]ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3
buluşma düzenliyelim diyorum katılım olurmu bursalılarbennnnn :))
buluşma düzenliyelim diyorum katılım olurmu bursalılarBen varım canım neden sordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?