sayımız iyiyse olabilir aslında ama ilerleyen zamanlarda olması tercihim, hem iş hayatı hemde şu 3,4aylık süreçteki halsizlikler vs. benm için zor oluyr biraz, diğer arkadaşlardanda cvp bekleyelim ilerde yaparız bi planbuluşma düzenliyelim diyorum katılım olurmu bursalılar
kızına ne isim verdin peki
Yani canım olabilir aslında ama daha çok erken değil mi azıcık karnımızda büyüsünler bakalım hem buara hepimizde bir halsizlik bulantı yorgunluk var ve ben tek başıma hiçbiryere çıkmadım henüz eşiyle gidiyorum haftasonları azıcık daha zaman geçsin yapabilirsek neden olmasıbuluşma düzenliyelim diyorum katılım olurmu bursalılar
Yerim ben onu maşallah :)) hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah canım benim :)Gunaydin kizlar bugun ikili test icin hastanedeyim benisim buyumuss oyy bi zipladi doktor hoppp dedi :) ve tahmini geliyor % 51 kiz :) ayy hadi insallah
Gunaydin kizlar bugun ikili test icin hastanedeyim benisim buyumuss oyy bi zipladi doktor hoppp dedi :) ve tahmini geliyor % 51 kiz :) ayy hadi insallah
Gunaydin kizlar bugun ikili test icin hastanedeyim benisim buyumuss oyy bi zipladi doktor hoppp dedi :) ve tahmini geliyor % 51 kiz :) ayy hadi insallah
Canım bu sene kız senesi diyorlar ama bakalım bizde ne olacakhadı hayırlısı ıns canım, bakalım kızlar mı cogunlukta olacak erkeklermı mart annelerınde=)
merhaba arkadaslar
uzun zaman oldu gıremedım. sıte yenılenmıs galıba ben hep telefondan gırıyordum su anda gıremıyorum. sımdı bır fırsatını buldum neysekı... neyse bırkac sayfa gerıden okudum. bızım kontrolumuzde cuma gunuydu. mınyatur bebek olmus yavrusum:) kolları bacakları kafası burnu... cok sukur. kalbı pıt pıt...
ıkılı test yaptıran yaptırmayacak olan arkdaslar var. doktorum banada sordu. zaten ablamdan da duydum ogrendım. kendısı tecrubelı benım cok ısıme yarıyor:) ve bende yaptırmamaya karar verdım. sonucta aksı bır durum olsa yapacak bırseyımız yok. ve bunu ogrenıp kalan altı ayımı uzuntuyle gecırmek bebegımıde strese sokmak ıstemıyorum. hepımızın hakkında hayırlısı olsun.
doktoruma soracak sorularım oluyor. ama yanına gıdınce herseyı unutuyorum o da bırseyler anlatırken:) folık asıtı kullanmaya devam edıp etmeyecegımı soracaktım. unuttum.. sızler ne yapıyorsunuz acaba? sımdılık benden bu kadar:)
hint kınasının üstüne boya tutmuyormuş diye duydum , birde beyazları kapatıyormu kına?
Benimde ilk hamileliğimde hiç beyazım olmadığı için öyle bir derdimde yoktu
Rabbim evlat verdi ya ben hicc onemli degil cinsiyeti dedim doktora oda madem oyle rahat rahat sallayim dedi :) boyu 58.0 mm kocaman bi kafahadı hayırlısı ıns canım, bakalım kızlar mı cogunlukta olacak erkeklermı mart annelerınde=)
Rabbim evlat verdi ya ben hicc onemli degil cinsiyeti dedim doktora oda madem oyle rahat rahat sallayim dedi :) boyu 58.0 mm kocaman bi kafaminik ayaklar ay resim cok komik ya
Canım bu sene kız senesi diyorlar ama bakalım bizde ne olacak
Benimki ilerden gidiyormus canim bugun 12+ 2 dedi ama ben takvimi nasil degistircem tahmini dogum tarihini ne kadar geri cekecem onu sasirdim :) firin var mi ?Seninle günümüz aynı..biz de dunkı kontrolde 58 mm cıktıkKıl gibi ellerını oynatıp gösterı yaptı benımkı de..insan nasıl duygulanıyor...Saglıkla tamamına erdırsın rabbim
Rabbim evlat verdi ya ben hicc onemli degil cinsiyeti dedim doktora oda madem oyle rahat rahat sallayim dedi :) boyu 58.0 mm kocaman bi kafaminik ayaklar ay resim cok komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?