2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar arkadaslar bugünki randevum iyi gecti cok sükür melegimizi gördük nasilda kipir kipirdi
masallahhh ikili testi bir hafta sonra yapicam dedi ve cinsiyeti icin hic birsey söyleyemem daha cooook erken dedi saglikli olsun baska birsey istemem ama cok merak ediyoruzzz elimizde degil dün gece rüyamda bir erkek bebek uyutuyordum kucagimda ama hayirlisi bakalim..

buluşma düzenliyelim diyorum katılım olurmu bursalılar
sayımız iyiyse olabilir aslında ama ilerleyen zamanlarda olması tercihim, hem iş hayatı hemde şu 3,4aylık süreçteki halsizlikler vs. benm için zor oluyr biraz, diğer arkadaşlardanda cvp bekleyelim ilerde yaparız bi plan

buluşma düzenliyelim diyorum katılım olurmu bursalılar
Yani canım olabilir aslında ama daha çok erken değil mi azıcık karnımızda büyüsünler bakalım hem buara hepimizde bir halsizlik bulantı yorgunluk var ve ben tek başıma hiçbiryere çıkmadım henüz eşiyle gidiyorum haftasonları azıcık daha zaman geçsin yapabilirsek neden olması

Gunaydin kizlar bugun ikili test icin hastanedeyim benisim buyumuss oyy bi zipladi doktor hoppp dedi :) ve tahmini geliyor % 51 kiz :) ayy hadi insallah

Gunaydin kizlar bugun ikili test icin hastanedeyim benisim buyumuss oyy bi zipladi doktor hoppp dedi :) ve tahmini geliyor % 51 kiz :) ayy hadi insallah

hadı hayırlısı ıns canım, bakalım kızlar mı cogunlukta olacak erkeklermı mart annelerınde=)

Güzel haberlerle gelmişiz maşallah..Ben de dün gördüm minyatür bebeğimi..uyuyordu, zorla uyandırdık :) tembel olacak bu dedi drum senin gibi ben de ıkılı test yaptırmak ıstemıyordum ama yaşım 37 oldugundan ve sigara kullanmayı kesemedıgımden risk tasıdıgımı soyledı dr ve içim rahat etmedi..ense kalınlıgı normal cıktı, kanımızı da verdık, öğrenıcez uc gun sonra..insallah guzel cıkar..aynen senın gıbı dusunuyorum, olumsuz bır sey olsa yapacak bır sey yok bence de..dr dedı kı 24 haftaya kadar bu tarama testlerı bıtıyor ve aılenın kararına gore gebelık sonlandırılabılıyor bu cumle bıle cok korkkunc geldı kulagıma..Allah kımseyı oyle bır karar verme noktasına getırmesın tabi...

hint kınasının üstüne boya tutmuyormuş diye duydum , birde beyazları kapatıyormu kına?

Benimde ilk hamileliğimde hiç beyazım olmadığı için öyle bir derdimde yoktu

Beyazları kapatıyor ve tam siyah yapıor saçı..ben de bugday tenli oldugumdan siyah saç yakısır dıye dusunuyorum..ama evet ustune boya tutmuyormuş..olsun o onemlı degıl dıye dusunuyorum..hamılelık suresınce boyatmayız olur biter

hadı hayırlısı ıns canım, bakalım kızlar mı cogunlukta olacak erkeklermı mart annelerınde=)
Rabbim evlat verdi ya ben hicc onemli degil cinsiyeti dedim doktora oda madem oyle rahat rahat sallayim dedi :) boyu 58.0 mm kocaman bi kafa minik ayaklar ay resim cok komik ya

Rabbim evlat verdi ya ben hicc onemli degil cinsiyeti dedim doktora oda madem oyle rahat rahat sallayim dedi :) boyu 58.0 mm kocaman bi kafa minik ayaklar ay resim cok komik ya

Seninle günümüz aynı..biz de dunkı kontrolde 58 mm cıktık Kıl gibi ellerını oynatıp gösterı yaptı benımkı de..insan nasıl duygulanıyor...Saglıkla tamamına erdırsın rabbim

Seninle günümüz aynı..biz de dunkı kontrolde 58 mm cıktık Kıl gibi ellerını oynatıp gösterı yaptı benımkı de..insan nasıl duygulanıyor...Saglıkla tamamına erdırsın rabbim
Benimki ilerden gidiyormus canim bugun 12+ 2 dedi ama ben takvimi nasil degistircem tahmini dogum tarihini ne kadar geri cekecem onu sasirdim :) firin var mi ?

Rabbıbm kucagımıza almayı nasıp etsın yeterkı saglıklı sıhatlı elbette onemlı degıl cınsıyet ,sadece ınsan merak edıyor bır kız evlat sahıbımı olacak bır erkek evlat mı=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…