sanırım bende sizle aynıyım ikiliyi yaptırdınızmı sizSeninle günümüz aynı..biz de dunkı kontrolde 58 mm cıktıkKıl gibi ellerını oynatıp gösterı yaptı benımkı de..insan nasıl duygulanıyor...Saglıkla tamamına erdırsın rabbim
Benimki ilerden gidiyormus canim bugun 12+ 2 dedi ama ben takvimi nasil degistircem tahmini dogum tarihini ne kadar geri cekecem onu sasirdim :) firin var mi ?
sanırım bende sizle aynıyım ikiliyi yaptırdınızmı siz
benim içimden hep kız geçiyor..bakalım Rabbim bize neyi kısmet edecekCanım bu sene kız senesi diyorlar ama bakalım bizde ne olacak
yarın gidicem ben.inş bizimkide normal çıkar.tahmini doğum tarihini kaç dedi.en son gittiğimde bana 8 mart demiştiEvet dun yaptırdım canım..ense kalınlıgı normal cıktı..kan sonucları da uc gun sonra cıkacak..sen yaptırdın mı?
canım degısme ıstersen benımde onden gıdıyor ama degısmedım cunku esneme payı olabılıyormus 1 haftaya kadar bebıklerde olcuye gore soyluyorlarya=)Benimki ilerden gidiyormus canim bugun 12+ 2 dedi ama ben takvimi nasil degistircem tahmini dogum tarihini ne kadar geri cekecem onu sasirdim :) firin var mi ?
Ayyy yaa evet kızlar içinde öyle tatlı şeyler varki zor tutuyorum hep kendimi eşim diyo ki hep kızlara bakıyorsun halbuki oda hep kız kıyafetlerine bakıp seviyo :)Hayırlısı canım bakalım , ınsan kucukde olsa bi cici almak istiyor=)
Benimde hep kız diye geçiyor ama hayırlısı dediğin gibi :)benim içimden hep kız geçiyor..bakalım Rabbim bize neyi kısmet edecek
Benimde 8 Mart ama sen takvimde benden 2 gün önde gözüküyorsun :)yarın gidicem ben.inş bizimkide normal çıkar.tahmini doğum tarihini kaç dedi.en son gittiğimde bana 8 mart demişti
yarın gidicem ben.inş bizimkide normal çıkar.tahmini doğum tarihini kaç dedi.en son gittiğimde bana 8 mart demişti
ben sat'a göre girmiştim tarihi.doktorun dediği tarihe göre değiştirmedim öylece kaldı takvimim.sen gittinmi peki ikiliyeBenimde 8 Mart ama sen takvimde benden 2 gün önde gözüküyorsun :)
sigara kullanıyormusun senBiz sigarayı konusmaktan hıc o konulara gıremedık kıbence de degıstırme takvımın ..zamanla daha degısecek o tarıh..kafanda yaparsın hesabı..eger normal dogum olacak gıbı gorunuyorsa doktorun verdıgı haftaya gore 40. haftayı hesapla..ama gelısımı hızlanır yavaslar vs..o zaman tarıh yıne degısır ..
Benim bi onceki randevumdada doktor onden gidiyo demisti bundada ayni diyince artik degistireyim dedim :)canım degısme ıstersen benımde onden gıdıyor ama degısmedım cunku esneme payı olabılıyormus 1 haftaya kadar bebıklerde olcuye gore soyluyorlarya=)
sigara kullanıyormusun sen
Beyazları kapatıyor ve tam siyah yapıor saçı..ben de bugday tenli oldugumdan siyah saç yakısır dıye dusunuyorum..ama evet ustune boya tutmuyormuş..olsun o onemlı degıl dıye dusunuyorum..hamılelık suresınce boyatmayız olur biter
inşallahhh rabbimm bizede nasip eder, sizde güle güle oturun evinizde huzurla mutlulukla inşallah cnm :)
İlkinde ben duyar duymaz bırakmıştım hem de tiksinmediğim halde. Bu kez de bırakırım dedim ama gün 1 tane şeklinde devam ediyoMaalesef hayatımı her yönde yeni bebeğime göre değiştirdim ama sıgarayla mucadeleyı basaramadım..ilk hamılelıgımde tiksinip içmemiştim..bu sefer hem tıksınmedım hem de resmen sıgaraya aşeriyor gıbı canım ıstıyor..hamılelık oncesi gunde 25-30 adet kadar sıgara ıcıyordum..şimdi 8-9 ıcıyorum ama ancak bu kadar kısabıldım..
günaydın.........benimde yavaş yavaş azalıyorGünaydın bayanlar, güzel bir gün olsun herkes için.
Gün geçtikçe mide bulantılarım hafifliyor , sizde durumlar nasıl?
İlkinde ben duyar duymaz bırakmıştım hem de tiksinmediğim halde. Bu kez de bırakırım dedim ama gün 1 tane şeklinde devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?