2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki ilerden gidiyormus canim bugun 12+ 2 dedi ama ben takvimi nasil degistircem tahmini dogum tarihini ne kadar geri cekecem onu sasirdim :) firin var mi ?

Benım de aynı ya ınanmıyorum..bugun 12+2yız bız de benım telefonumda "bebegım" programı var..ona gore 11+5 iz bugun..yanı 4 gun öne cekecegız tahmını dogum tarıhını; ama benım sezaryen olacagı ıcın ve sezaryende genelde 38inci haftada alındıgı ıcın 14gun daha cekecegım..yani 6 mart gorunen tahmını dogum tarıhımız 14 subat gıbı oldu sanki

Benimki ilerden gidiyormus canim bugun 12+ 2 dedi ama ben takvimi nasil degistircem tahmini dogum tarihini ne kadar geri cekecem onu sasirdim :) firin var mi ?
canım degısme ıstersen benımde onden gıdıyor ama degısmedım cunku esneme payı olabılıyormus 1 haftaya kadar bebıklerde olcuye gore soyluyorlarya=)

yarın gidicem ben.inş bizimkide normal çıkar.tahmini doğum tarihini kaç dedi.en son gittiğimde bana 8 mart demişti

Biz sigarayı konusmaktan hıc o konulara gıremedık kı bence de degıstırme takvımın ..zamanla daha degısecek o tarıh..kafanda yaparsın hesabı..eger normal dogum olacak gıbı gorunuyorsa doktorun verdıgı haftaya gore 40. haftayı hesapla..ama gelısımı hızlanır yavaslar vs..o zaman tarıh yıne degısır ..

Tahmini doğum tarihi kızımda 6 Mart idi ama 40+1 de yani 7 martta sezeryanla geldi. Normal doğumu bekliyorduk, gebelik şekerim vardı 40 haftayı da geçince riske atamadık daha fazla. Eğer normal doğum düşünceniz varsa tahmini tarih pek tutmuyor :) Ama şimdi mecburen sezeryan olacak, hem de 7 Mart'ta. Kızımın doğum gününü hastanede kutlayacağız gibi

sigara kullanıyormusun sen

Günaydın bayanlar, güzel bir gün olsun herkes için.

Gün geçtikçe mide bulantılarım hafifliyor , sizde durumlar nasıl?

sigara kullanıyormusun sen

Maalesef hayatımı her yönde yeni bebeğime göre değiştirdim ama sıgarayla mucadeleyı basaramadım..ilk hamılelıgımde tiksinip içmemiştim..bu sefer hem tıksınmedım hem de resmen sıgaraya aşeriyor gıbı canım ıstıyor..hamılelık oncesi gunde 25-30 adet kadar sıgara ıcıyordum..şimdi 8-9 ıcıyorum ama ancak bu kadar kısabıldım..

Bir kaç aktar ve kozmetikçiye sorucam ondan sonra bakıcam nasıl olsa 3.ayımın dolmasına 2 haftam var , şimdilik saç rimeli ile idare ediyorum.

inşallahhh rabbimm bizede nasip eder, sizde güle güle oturun evinizde huzurla mutlulukla inşallah cnm :)

Aminnn inşallah , rabbim herkese nasip etsin.:)

İlkinde ben duyar duymaz bırakmıştım hem de tiksinmediğim halde. Bu kez de bırakırım dedim ama gün 1 tane şeklinde devam ediyo

İlkinde ben duyar duymaz bırakmıştım hem de tiksinmediğim halde. Bu kez de bırakırım dedim ama gün 1 tane şeklinde devam ediyo

Günde bir taneden bısey olmaz emin ol..keske ben de o kadar içsem..bir de astımım var benım, tedaviyi kestım hamıle kalınca..elle tutulacak tarafı yok ama ne yazık ki bagımlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…