2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zor dımı bırakmak..yavaş yavaş belkide dahada azalır

Günde bir taneden bısey olmaz emin ol..keske ben de o kadar içsem..bir de astımım var benım, tedaviyi kestım hamıle kalınca..elle tutulacak tarafı yok ama ne yazık ki bagımlıyım
En azından ince hafif bişeyler içiyosundur umarım Hepsi zararlı ama nispeten daha az duman çekmiş oluyoruz işte...

En azından ince hafif bişeyler içiyosundur umarım Hepsi zararlı ama nispeten daha az duman çekmiş oluyoruz işte...

evet en ınce ve en hafıfını ıcıyorum ama zaten astım oldugumdan hepsı aynı siddette dokunuyor..yanı zaten nefes alamıyorum..derler ya ınsanın kendıne verdıgı zararı baska kımse veremez..

ben sat'a göre girmiştim tarihi.doktorun dediği tarihe göre değiştirmedim öylece kaldı takvimim.sen gittinmi peki ikiliye
Anladım canım benim tüp bebek olduğu için ben sata göre hesap yapamam diye düşünüyordum ultrasondakiyle hesaplandığında sat tarihiyle aynı gidiyor sat tarihiyle ultrason aynı yani benim :)) biraz karışık :) yok canım gitmedim haftaya salı randevum o zaman yapılacak inşallah ikili geçmiyo günler yaa 2 haftayı geçti bebeğimi görmeyeli çok özledim :)

Sigara konusu cidden çok hassas.

Kızımda bulantım ve tiksintim olmamasına rağmen , emzirme dönemi dahil hiç içmedim.
Şimdiki gebeliğimde tiksinti ve bulantım olduğunda zorlanmadan bıraktım.

Umarım içmem bir daha.

Bu arada göbekler ne durumda

Benim inanılır gibi değil ama belli oldu kendini gösteriyor , kızımda 5,5 ayıma kadar gebelik giysisi giymemiştim. Sanırım bu sefer erken başlıcam. :)

Bu arada göbekler ne durumda

Benim inanılır gibi değil ama belli oldu kendini gösteriyor , kızımda 5,5 ayıma kadar gebelik giysisi giymemiştim. Sanırım bu sefer erken başlıcam. :)

Ben zaten bir miktar kilolu oldugumdan biraz kilo almısım da gobegım cıkmıs gıbı duruyor..hiç belli değil hamile oldugum..ben de belli olsun ıstıyorum hemen

evet en ınce ve en hafıfını ıcıyorum ama zaten astım oldugumdan hepsı aynı siddette dokunuyor..yanı zaten nefes alamıyorum..derler ya ınsanın kendıne verdıgı zararı baska kımse veremez..
Canımmm lütfen içmeyin yaa lütfen size tanıdığım birinin yaşadığı olayı anlatmamı istermisiniz çok acı bir olay benimle yaşıt olan çok samimi görüştüğümüz arkadaşım anneside benim annemin çok yakın arkadaşı normalde benim annemde sigara kullanıyormuş o zamanlar ama hamile kalınca canı çok istemesine rağmen hiç 1 tane bile sürmemiş ağzına beni düşündüğü için ama arkadaşı ferya teyzem günde yarım paket kadar tüketiyormuş ne olacak sanki doktor birşey demiyor izin veriyo falan diyormuş.. Seneler geldi geçti bundan yaklaşık 8 sene önce yani 17 yaşındayken oğlu hastalanmaya başladı ve çiğerlerinden doktoru inanamamış sigara içmediğine ama arkadaşım ağzına dahi sürmezdi sigara ki zaten kaç yaşındaydı ki sigara içmek için ... 2 aylık tedavi sonunda kanser olduğu meydana çıktı ( ve 1 sene içinde akciğer kanserinden vefat etti sebebi ise annesinin hamileyken sigara içmesiydi ( ferya teyzem hala perişan durumda hiçbir özel hayatı yok dışarı adımını atmıyor ve hep kendini suçluyor ölene kadarda bunun pişmAnlığıyla yaşamak çok zor ( belki bana kızacaksınız ama ben bebeklerinizi düşünüyorum benim anlattığım bu olaydan ders alıp içmekten vazgeçin diye belki hemen göstermez etkisini ama seneler geçtikten sonra bile çocuğunuzun ömründen çalmayın kıyamam ben onlara sen bizden daha mı çok düşünüyorsun diyebilirsiniz belki ama siz bile zor nefes aldığınızı söyLüyorsunuz o ne yapsın onun bol oksijene ihtiyacı var bunları düşünerek içmeyin en azından

Ben zaten bir miktar kilolu oldugumdan biraz kilo almısım da gobegım cıkmıs gıbı duruyor..hiç belli değil hamile oldugum..ben de belli olsun ıstıyorum hemen

Bense kilo vermiştim , bulantılardan.

Kızımda 20 kilo ile kapattım , bakalım bunda nasıl olacak :)

Bense kilo vermiştim , bulantılardan.

Kızımda 20 kilo ile kapattım , bakalım bunda nasıl olacak :)

İlkini ben de 16 kiloyla kapattım..hem de sımdıkınden 10 kılo daha fazla hamıle kalmıstım şimdi tam formuma kavustum, hamıle kaldım çok şükür..uc aydır da ıkı kılo almısım..bu sefer guzel kapatıcaz ınsallah..kilodan zıyade gaz karnı var di mi

yaa sorma bu gaz meselesi ne olacak bilmiyorum , olur olmadık yerlerde sıkıştırıyor

Sadece sen filmini izleyenler bilir , kadın mağazada hamile kıyafti deneyecek satış temsilcisinin yanında kaçırıyor , o sahbe aklıma geliyor gülüyorum :):):)

AHAHAHAHAH izlememiştim o filmi ama çok güldüm şimdi..bir süre daha devam edecek bu şişkinlikler ..sanırım hamılelıgın tadı 5 ile 7. ay arası..ondan sonrası da cok agırlasılıp sıkıntı basıyor

Canım çok iyi niyetle bir şey yazmışsın ama bence olmadı..biraz empati rica edeceğim..farzet ki tiryakisin ve ne kadar ugrassan da sıgarayı kesemedın ve boyle bır yazı okudun, ne hıssedersın..emin ol ki hic bir anne cocuguna zarar vermek ıstemez..Yine de tesekkurler paylasımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…