zor dımı bırakmak..yavaş yavaş belkide dahada azalırMaalesef hayatımı her yönde yeni bebeğime göre değiştirdim ama sıgarayla mucadeleyı basaramadım..ilk hamılelıgımde tiksinip içmemiştim..bu sefer hem tıksınmedım hem de resmen sıgaraya aşeriyor gıbı canım ıstıyor..hamılelık oncesi gunde 25-30 adet kadar sıgara ıcıyordum..şimdi 8-9 ıcıyorum ama ancak bu kadar kısabıldım..
En azından ince hafif bişeyler içiyosundur umarımGünde bir taneden bısey olmaz emin ol..keske ben de o kadar içsem..bir de astımım var benım, tedaviyi kestım hamıle kalınca..elle tutulacak tarafı yok ama ne yazık ki bagımlıyım
zor dımı bırakmak..yavaş yavaş belkide dahada azalır
En azından ince hafif bişeyler içiyosundur umarımHepsi zararlı ama nispeten daha az duman çekmiş oluyoruz işte...
evet en ınce ve en hafıfını ıcıyorum ama zaten astım oldugumdan hepsı aynı siddette dokunuyor..yanı zaten nefes alamıyorum..derler ya ınsanın kendıne verdıgı zararı baska kımse veremez..
Anladım canım benim tüp bebek olduğu için ben sata göre hesap yapamam diye düşünüyordum ultrasondakiyle hesaplandığında sat tarihiyle aynı gidiyor sat tarihiyle ultrason aynı yani benim :)) biraz karışık :) yok canım gitmedim haftaya salı randevum o zaman yapılacak inşallah ikili geçmiyo günler yaa 2 haftayı geçti bebeğimi görmeyeli çok özledim :)ben sat'a göre girmiştim tarihi.doktorun dediği tarihe göre değiştirmedim öylece kaldı takvimim.sen gittinmi peki ikiliye
Bu arada göbekler ne durumda
Benim inanılır gibi değil ama belli oldu kendini gösteriyor , kızımda 5,5 ayıma kadar gebelik giysisi giymemiştim. Sanırım bu sefer erken başlıcam. :)
Canımmm lütfen içmeyin yaa lütfen size tanıdığım birinin yaşadığı olayı anlatmamı istermisiniz çok acı bir olay benimle yaşıt olan çok samimi görüştüğümüz arkadaşım anneside benim annemin çok yakın arkadaşı normalde benim annemde sigara kullanıyormuş o zamanlar ama hamile kalınca canı çok istemesine rağmen hiç 1 tane bile sürmemiş ağzına beni düşündüğü için ama arkadaşı ferya teyzem günde yarım paket kadar tüketiyormuş ne olacak sanki doktor birşey demiyor izin veriyo falan diyormuş.. Seneler geldi geçti bundan yaklaşık 8 sene önce yani 17 yaşındayken oğlu hastalanmaya başladı ve çiğerlerinden doktoru inanamamış sigara içmediğine ama arkadaşım ağzına dahi sürmezdi sigara ki zaten kaç yaşındaydı ki sigara içmek için ... 2 aylık tedavi sonunda kanser olduğu meydana çıktıevet en ınce ve en hafıfını ıcıyorum ama zaten astım oldugumdan hepsı aynı siddette dokunuyor..yanı zaten nefes alamıyorum..derler ya ınsanın kendıne verdıgı zararı baska kımse veremez..
Ben zaten bir miktar kilolu oldugumdan biraz kilo almısım da gobegım cıkmıs gıbı duruyor..hiç belli değil hamile oldugum..ben de belli olsun ıstıyorum hemen
Bense kilo vermiştim , bulantılardan.
Kızımda 20 kilo ile kapattım , bakalım bunda nasıl olacak :)
İlkini ben de 16 kiloyla kapattım..hem de sımdıkınden 10 kılo daha fazla hamıle kalmıstımşimdi tam formuma kavustum, hamıle kaldım çok şükür..uc aydır da ıkı kılo almısım..bu sefer guzel kapatıcaz ınsallah..kilodan zıyade gaz karnı var di mi
tamamdır haberleselimsayımız iyiyse olabilir aslında ama ilerleyen zamanlarda olması tercihim, hem iş hayatı hemde şu 3,4aylık süreçteki halsizlikler vs. benm için zor oluyr biraz, diğer arkadaşlardanda cvp bekleyelim ilerde yaparız bi plan
AHAHAHAHAHyaa sorma bu gaz meselesi ne olacak bilmiyorum , olur olmadık yerlerde sıkıştırıyor
Sadece sen filmini izleyenler bilir , kadın mağazada hamile kıyafti deneyecek satış temsilcisinin yanında kaçırıyor , o sahbe aklıma geliyor gülüyorum :):):)
Canımmm lütfen içmeyin yaa lütfen size tanıdığım birinin yaşadığı olayı anlatmamı istermisiniz çok acı bir olay benimle yaşıt olan çok samimi görüştüğümüz arkadaşım anneside benim annemin çok yakın arkadaşı normalde benim annemde sigara kullanıyormuş o zamanlar ama hamile kalınca canı çok istemesine rağmen hiç 1 tane bile sürmemiş ağzına beni düşündüğü için ama arkadaşı ferya teyzem günde yarım paket kadar tüketiyormuş ne olacak sanki doktor birşey demiyor izin veriyo falan diyormuş.. Seneler geldi geçti bundan yaklaşık 8 sene önce yani 17 yaşındayken oğlu hastalanmaya başladı ve çiğerlerinden doktoru inanamamış sigara içmediğine ama arkadaşım ağzına dahi sürmezdi sigara ki zaten kaç yaşındaydı ki sigara içmek için ... 2 aylık tedavi sonunda kanser olduğu meydana çıktı( ve 1 sene içinde akciğer kanserinden vefat etti sebebi ise annesinin hamileyken sigara içmesiydi ( ferya teyzem hala perişan durumda hiçbir özel hayatı yok dışarı adımını atmıyor ve hep kendini suçluyor ölene kadarda bunun pişmAnlığıyla yaşamak çok zor ( belki bana kızacaksınız ama ben bebeklerinizi düşünüyorum benim anlattığım bu olaydan ders alıp içmekten vazgeçin diye belki hemen göstermez etkisini ama seneler geçtikten sonra bile çocuğunuzun ömründen çalmayın kıyamam ben onlara sen bizden daha mı çok düşünüyorsun diyebilirsiniz belki ama siz bile zor nefes aldığınızı söyLüyorsunuz o ne yapsın onun bol oksijene ihtiyacı var bunları düşünerek içmeyin en azından
Hayırlısı olsun hakkında.Gunaydin kizlar bugun ikili test icin hastanedeyim benisim buyumuss oyy bi zipladi doktor hoppp dedi :) ve tahmini geliyor % 51 kiz :) ayy hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?