2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam topiğe görünce yazayım dedim bende 12.haftalık gebeyim ve sanıyorum 1 mart gibi bebiş gelicek allah izin verirse yalnız stresten nasıl doğucak bilmiyorum çalışıyorum hamile olan bayanın yerine girdim 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim işverenim duyarsa demedk laf bırakmaz bana ne yapıcam bilmiyorum çalışmam da gerekli akıl verin bana yoksa stresten ölüp gidicem

Kesinlikle En tatlı 2. dönem

İzle o zaman tam hamimelere göre bir film fakat biraz duygusal-dram tarzı.

Sakin ol önce , ve işverene biran evvel söyle .

Biliyorsun ki hamile bir bayanı işten çıkaramazlar , çıkarsalar bile ( başka bahaneler bulup) tüm haklar sende , söke söke alıyorsun. Onun için arkana yaslan , konuşmanı hazırla Dr.undan da hamile olduğuna dair yazını al ( yazı al diyorum çünkü bize söylemedi diye aksini idda etmesin diye ) ve söyle.

Bu arada bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın umarım , aramıza hoşgeldin.

Bu arada göbekler ne durumda

Benim inanılır gibi değil ama belli oldu kendini gösteriyor , kızımda 5,5 ayıma kadar gebelik giysisi giymemiştim. Sanırım bu sefer erken başlıcam. :)

İlkinden kalan göbekle birleşti ilkinde de hemen çıkmıştı bunda da öyle oldu.. 11 haftalık ama gören herkes hamile olduğumu anlıyo.. 4-5 aylık gibi

Bu arada göbekler ne durumda

Benim inanılır gibi değil ama belli oldu kendini gösteriyor , kızımda 5,5 ayıma kadar gebelik giysisi giymemiştim. Sanırım bu sefer erken başlıcam. :)

sizin ıkıncı gebelık oldugundan belkı hemen cıkmıs olabılır dımı. benım ılk gebelıgım ve eskı pantolonlarımı gıyemıyorum bellerı sıkıyor ve hamıle pantolonu aldım onlarda ayarlı oluyorya lastık kısmı , bırde zaten sıskınlık vs de oluyor sabah sıkmasa ogleden sonra pantolon fena yapıo benı , sıskınlık harıcı bellı olan hep orda duran artık sabahları duz olmayan bı gobegım var bıraz ama erken degıl mı bılmıyorm , kılo dicem 1 kılo aldım cunku

dert etme işlerine yaradıkları kadar seviliyosun özel sektörde oyüzden hamile olmamış olup 2 gün hastalansanda laf ederler, bebeğin daha önemli şuanda laf ederlerse de verirsin cvbını kimseye ezdirme kendini, doğumdan sonra işe dönücekmisin sen mi bakıcaksın? öğrenmelerini beklemeden bence git konuş patronunla

canm bir sene felan ben bakıcam katiyen konuşmaz benimle öyle bir insan ilk görüşmeye geldiğimde çocuk düşünmüyorsan gel demişti benden önceki kız şuan 7.ayında ve raporlu ben onun yerine geleli 2 ay oldu bunu söylersem anlayışlı olmayı bıraktım bir ton laf yapar göbeğim çok belli olmadan ayrılmayı düşünüyorum ama bu seferde haklarımdan yararlanamıycam

kızlar heryerde indirim var. dün 10 tl.ye hamile tshirt lerinden aldım.çokta güzel lastikli pantalonlar vardııı...
tshirt üstünde annesinin kuzusu yazıyor ve bi bebekle kuzu var.çok tatlıııı

Canım bende tiryakiydim ve hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kestim.. Herşey kafada bitiyor... Kötü niyetli değildi yazdıklarım eğer ben böyle bir yazıyı görmüş olsaydım içime sinmezdi sigarayı içmek ... Tabikide hiç kimse çocuğuna bile bile zarar vermek istemez senin kendi bileceğin iş ama dediğim gibi kafanda bitirirsen içmezsin ....

İlkinden kalan göbekle birleşti ilkinde de hemen çıkmıştı bunda da öyle oldu.. 11 haftalık ama gören herkes hamile olduğumu anlıyo.. 4-5 aylık gibi

Sonuçda bebişler daha ufak ama plasenta gelişmeye başladım rahim büyüdü , kese bebek gaz derken evet bir göbek oluştu :)
Senin baya varmış benim haftama göre fazla değil.

Tam tersi ilkinde geç çıktı bunda erken çıktı. Kiloyla alakalı olmasa gerek bende iki kilo verdim çünkü. :S

Nasıl rahat hissediyorsak öyle giyinelim , penye elbiseler lastikli taytlar vs , rahat bir zamanda hamilelik geçircez , tadını çıakrtalım :)

kızlar heryerde indirim var. dün 10 tl.ye hamile tshirt lerinden aldım.çokta güzel lastikli pantalonlar vardııı...
tshirt üstünde annesinin kuzusu yazıyor ve bi bebekle kuzu var.çok tatlıııı
Hangi markada ?

çok teşekkür ederim canım keşke konuşulabilecek insanlar olsalar inanın bu kadar stres yapmazdım

Canım iyiniyetli oldugunu bildiğimi bastan soyledım zaten..ben boyle bır yazıyı gormesem de içime sinmiyor zaten içmek..elbette kafada bitiyor, ama ben butun sulalem akcıger hastalıgından ölmesıne ragmen, annem ılerı derecede koah olmasına ragmen, kendim akcıgerımıın %70ini kullanamıyor olmama ragmen bırakamadım..bu bana azap veren bir durum..herkesın bagımlılık durumu farklı..benım ıcın 30 taneden 8-9a düşürmek bile cok zor..umarım senın gibi bir gun kafamda bitiririm....bir gun sıgaranın kokusuna bıle dayanamaycak hale gelmeyı kımse benım kadar ısteyemez emın ol...ama benım de kötü bir nıyetım yoktu sana cevap yazarken..gercekten ıkazların ıcın tesekkur ederım..

Dogru dıyorsun rahat rahat gıyınmelıyız, ben 2 aylık gobek cıkmaz sanıyordum ıste kulaktan duyma laflar var bıde ılk gebelıkte karın cıkmaz ole hemde 2 aylık fln dıe aklımda ole kaldı heralde :)

ne yazıkkı bende saglam bır sıgara ıcıcısıydım, hıc mıde bulantım fln yok sıgara ıse canım cekıyor bldıgın ıcmıyorum ben bebegım 4 haftalık olmamıstı ogrendıgımde duyar duymaz bıraktım zor mu evet canım cekıyor ıcmek ıstıyorum hıc agzıma surmedım , ama senı anlıyorum onun yarattıgı streste ayrı bişe ıcmemenın ve sucluluk duygusunun.ama en ezından sole bıse yapabılırsın yemek sonrası cok can ceker ya 1 sabah kahvaltı sonrası ogle yemek sonrası 1 aksam yemekten sonrada 1 tane gunde 3 e de dusurebılırsın kesın kural koyarsın bu konuda kendıne beynınıde buna yonlendırırsın 3 ogun yemekten sonra ıcme hakkıım var dıe ıns öğğğğ gelır sıgaradan ıcmezsın canım

çok teşekkür ederim canım keşke konuşulabilecek insanlar olsalar inanın bu kadar stres yapmazdım

GErcekten cok zor bır durum Allah yardımcın olsun..keşke daha vıcdanlı ınsanlar olsaydı, konusarak çözerdin..Ben ilk hamılelıgımde 3 aylıkken işsiz kalmıstım ve sonrasında hamıle oldugum ıcın kımse iş vermedı ve işsiz gecırdım hamılelıgımı..baya zor oldu Umarım aynı şeyi yasamazsın..umarım burdan ayrıldıgın takdırde işe girebilirisin..Çalışmak zorunda değilsen de hiç sıkıntı etme, bırak işi arkadasım..Stressiz bir hamılelık gecırmen cok onemlı

Anladım arkadaşım ben seni üzmek istememiştim zaten ama üzdüysemde özür dilerim bu şekilde olduğunu bilemezdim keşke yazmasaydım benimkide düşüncesizlik kusuruma bakma Rabbim versin inşallah o sigaradan tiksinmeyi nefret etmeyi içine tekrar kusuruma bakma ...

Onu yapmaya calısırken bır baktım kı yıne 8 olmuş gunluk adet..şimdi daha da kısmaya calısıyorum..günde üç taneye dusursem zaten hiç içmiyor sayacagım kendımı..çok tesekkur ederım önerin için canım

canm şuan bana kimse iş vermez ki çalışmam da gerekiyor ki haklarımı alabileyim doğumdan sonra bilmiyorum gerçekten çok çaresizim burda anlatarak biraz rahatlamak istiyorum yoksa anlamıyor kimse beni birde malum duygusallık her gece ağlıyorum

Çok tesekkur ederım olgunlugun ve anlayısın için canım..umarım amacımı asmadan ve senı uzmeden anlatabılmısımdır hissettiğimi..Duan için de tesekkur ederım...Umarım Allah yardım eder de soguyuverırım şu meretten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…