İnşallah canım en kısa zamanda soğursun inşallah.... Üzüldüm sadece sana kendini kötü hissettirdiğim için üzüldüm başka birşeyden değil canım herhalde hamilelikten alınıyoruz herşeye :)Çok tesekkur ederım olgunlugun ve anlayısın için canım..umarım amacımı asmadan ve senı uzmeden anlatabılmısımdır hissettiğimi..Duan için de tesekkur ederım...Umarım Allah yardım eder de soguyuverırım şu meretten..
Canım ben de çalışıyorum aynı zamanda İSG uzmanıyım çalışan bir bayanı sırf hamile diye işten çıkartamazlar yasalar bu durumda bizim arkamızda ve doktora gidiş saatlerinde sana ücretli izin vermekle yükümlüler hiç canını sıkma.kızlar selam topiğe görünce yazayım dedim bende 12.haftalık gebeyim ve sanıyorum 1 mart gibi bebiş gelicek allah izin verirse yalnız stresten nasıl doğucak bilmiyorumçalışıyorum hamile olan bayanın yerine girdim 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim işverenim duyarsa demedk laf bırakmaz bana ne yapıcam bilmiyorum çalışmam da gerekli akıl verin bana yoksa stresten ölüp gidicem
İnşallah canım en kısa zamanda soğursun inşallah.... Üzüldüm sadece sana kendini kötü hissettirdiğim için üzüldüm başka birşeyden değil canım herhalde hamilelikten alınıyoruz herşeye :)
Canım ben de çalışıyorum aynı zamanda İSG uzmanıyım çalışan bir bayanı sırf hamile diye işten çıkartamazlar yasalar bu durumda bizim arkamızda ve doktora gidiş saatlerinde sana ücretli izin vermekle yükümlüler hiç canını sıkma.
Mobinge bile maruz kalsa söke söke hakkını alır öncelikle kendimize inanmalıyız bence.Arkadasımız işten cıkarılmaktan zıyade mobbinge maruz kalacagını dusunuyorumus gibi geldi bana..Ve o kosullarda calısmak yerıne işten cıkayım dıye dusunuyoru anladıgım kadarıyla..ama gercekten yenıden iş bulma meselesı var tabi
Mobinge bile maruz kalsa söke söke hakkını alır öncelikle kendimize inanmalıyız bence.[/QUO
Her türlü hak alınır, ortada yasa var elbette..mesele o strese tahammul etmek, özellikle de hamıleyken..Ama tabı haklısın haklarımızı bılerek ozguvenle yaklasırsak ısveren de gerı adım atabılır tabi..
benden önceki bayan 7 aylık hamile ve hamile kaldı diye neler söylendi yapıldı hala da yapılmakta arkadaşlar anlayışı sıfır olan bir insan peki ben 4.ayımda ayrılsam yine haklarımdan yararlanabiliyormuyum son 90 güne bakılıyormuş sanırımMobinge bile maruz kalsa söke söke hakkını alır öncelikle kendimize inanmalıyız bence.
Canım defacto da ben de elbise aldım Cumartesi günü ve 50 lira çok güzel ve kaliteli hamile elbisesi değil ama hamile elbisesi gibi oldu göbüşüm belli oluyo giydiğimde :))defacto da canımm
Canım ben de çalışıyorum aynı zamanda İSG uzmanıyım çalışan bir bayanı sırf hamile diye işten çıkartamazlar yasalar bu durumda bizim arkamızda ve doktora gidiş saatlerinde sana ücretli izin vermekle yükümlüler hiç canını sıkma.
Ayyy çok şeker güle güle kullan canım :)annesinin kuzusu
annesinin kuzusu
hayırlısı bakalım arkadaşlar eski patronum hafta ortası beni görüşmeye çağırdı :) inanılır gibi değil
Ayy bu pantolon benımıstedıgımden nette gorup cok begenmıstım hemen gıdıp almalıyım=)) cok cıcılerannesinin kuzusu
sakın ayrılma planlanmayan gebelikmydi? ne derse desin iştende çıkaramaz seni çıkartırsa şikayet edersin, umrunda olmasn ne dediği lafları fln haklarını almak içinde sabret 7.aya kadar art niyetli değilsinki bilmeden girmişsin ee Allah verdiyse bebişi adam istediği kadar kudursun boşver sık dişini hakları al öle bırakcanm bir sene felan ben bakıcam katiyen konuşmaz benimle öyle bir insan ilk görüşmeye geldiğimde çocuk düşünmüyorsan gel demişti benden önceki kız şuan 7.ayında ve raporlu ben onun yerine geleli 2 ay oldu bunu söylersem anlayışlı olmayı bıraktım bir ton laf yapar göbeğim çok belli olmadan ayrılmayı düşünüyorum ama bu seferde haklarımdan yararlanamıycam
bendee bendeee iş yerınde gıymek ıcın oyle uzun sıyah ve beyaz yada düz olacak sekılde baska renk ıstıyorum hırkalarlada gıyerız bırde üst bol ve uzun seyler kısın tayt ıle gıyebılmek ıcın=)Güzelmiş güle güle kullan.
Ben resimsiz siyah- ve beyaz arıyorum , sonbahardada hırkalarla giyebileceğim.
Görürseniz haber ediverin bu çalışan gebeye :):)
bizim iş yerinde de 7 çalışanız benle birlikte 3 kişi hamile 1i son ayına girdi işten ayrıldı, ben ve diğer arkasaşım 2ay arayla gidicez 1 kişide devlete geçti gitti kısmet bu işler hamile olmadanda güzl iş bulp gidende oluyo kimse kimsesin kölesi değil. işsizde çok eleman bulur elbet sennde yerine hiç sıkma canınıncanm bir sene felan ben bakıcam katiyen konuşmaz benimle öyle bir insan ilk görüşmeye geldiğimde çocuk düşünmüyorsan gel demişti benden önceki kız şuan 7.ayında ve raporlu ben onun yerine geleli 2 ay oldu bunu söylersem anlayışlı olmayı bıraktım bir ton laf yapar göbeğim çok belli olmadan ayrılmayı düşünüyorum ama bu seferde haklarımdan yararlanamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?