2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım en kısa zamanda soğursun inşallah.... Üzüldüm sadece sana kendini kötü hissettirdiğim için üzüldüm başka birşeyden değil canım herhalde hamilelikten alınıyoruz herşeye :)

Canım ben de çalışıyorum aynı zamanda İSG uzmanıyım çalışan bir bayanı sırf hamile diye işten çıkartamazlar yasalar bu durumda bizim arkamızda ve doktora gidiş saatlerinde sana ücretli izin vermekle yükümlüler hiç canını sıkma.

Arkadasımız işten cıkarılmaktan zıyade mobbinge maruz kalacagını dusunuyorumus gibi geldi bana..Ve o kosullarda calısmak yerıne işten cıkayım dıye dusunuyoru anladıgım kadarıyla..ama gercekten yenıden iş bulma meselesı var tabi

Mobinge bile maruz kalsa söke söke hakkını alır öncelikle kendimize inanmalıyız bence.

Mobinge bile maruz kalsa söke söke hakkını alır öncelikle kendimize inanmalıyız bence.
benden önceki bayan 7 aylık hamile ve hamile kaldı diye neler söylendi yapıldı hala da yapılmakta arkadaşlar anlayışı sıfır olan bir insan peki ben 4.ayımda ayrılsam yine haklarımdan yararlanabiliyormuyum son 90 güne bakılıyormuş sanırım

bende bir sigara içicisiydim.testte ikinciyi çizgiyi görünce bıraktım.Gerçi çok içmiyodum zaten.amaa ne ruh halim nede midem sigaraya uygun değil.sudan bile tiksinmişkenn..
Vallahi tiksinmeyen güzelce yemek yiyebilen rahat gezebilen arkadaşlar özenilesi bi durum:) hepsine Maşallah
sigara içen anne adaylarınında bir an evvel bırakması dileğiylee.Allah yardımcınız olsunnn

Aynen arkadaşın dediği gibi. Eğer olduki çıakrttılar ve anlattın çıkmakdan ücretli izin paralarını ve tüm haklarını vermek zorundalar.

sakın ayrılma planlanmayan gebelikmydi? ne derse desin iştende çıkaramaz seni çıkartırsa şikayet edersin, umrunda olmasn ne dediği lafları fln haklarını almak içinde sabret 7.aya kadar art niyetli değilsinki bilmeden girmişsin ee Allah verdiyse bebişi adam istediği kadar kudursun boşver sık dişini hakları al öle bırak

bendee bendeee iş yerınde resımlı gıyemem
Güzelmiş güle güle kullan.

Ben resimsiz siyah- ve beyaz arıyorum , sonbahardada hırkalarla giyebileceğim.

Görürseniz haber ediverin bu çalışan gebeye :):)
bendee bendeee iş yerınde gıymek ıcın oyle uzun sıyah ve beyaz yada düz olacak sekılde baska renk ıstıyorum hırkalarlada gıyerız bırde üst bol ve uzun seyler kısın tayt ıle gıyebılmek ıcın=)

bizim iş yerinde de 7 çalışanız benle birlikte 3 kişi hamile 1i son ayına girdi işten ayrıldı, ben ve diğer arkasaşım 2ay arayla gidicez 1 kişide devlete geçti gitti kısmet bu işler hamile olmadanda güzl iş bulp gidende oluyo kimse kimsesin kölesi değil. işsizde çok eleman bulur elbet sennde yerine hiç sıkma canının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…