2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana Dr 8.haftam bittiğinde folik asit i kesti. Decavit verdi. Ama ben kullanmıyorum. Bana daha önceki hamileligimde elevit bir ayda 4 kg aldırdı. Polen bal kullanacağım
Kansızlık için de kereviz çıksın. Saraçoğlu nun kürünü uygulayacagim

Bana da dun biraktirdi elevit verdi ilk hamileelgimde de kullanmistim kilo aldirmadi
bir de kanim iyi cikmasina ragmrn ferro sanol verdi baska bir dr a teyit ettirince baslarim ilk hamileligimde yine kanim iyiydi ve hic demir ilacina gerek yok demişti dr.

Awez maşallah ın var. Çok iyi. Ben hamile olmama gerek yok hep kan değerim genelde düşük. Polen ictigim zaman normale dönüyor.

Awez maşallah ın var. Çok iyi. Ben hamile olmama gerek yok hep kan değerim genelde düşük. Polen ictigim zaman normale dönüyor.
Benim oglumda hep diyetim vardi zor bir hamilelik gecirdi diy et e uydugum icin kanim hep iyiydi.vitaminler de kilo yapmadi.simdi diyetim vs yok ama ben ogrendigim andan itibaren zararlı gidalari sekeri cikolatayi kestim duzenli et yemeye basladim bence o yuzden.

Normalde de yani hamile olmadan da ben her gun sut icen sofrada mutlak bir kase yogurt yiyen biriyim cay kahve cok cok az icerim abur cubur almam kisi tahin pekmezle geciririm.bence onlarin etkisi.tek skintim kirmizi et sevmiyorum ama yemek icin ugrasiyorum yiyemezsem bakliyat yapiyorum.mevsimi olmayan sey de yemem.bence biraz beslenme aliskanligina bagli.bekarligimda hic yemeye icmeye dikkat etmezdim siselerce kan ilaci icmek zorunda kaldim minik camin icinde olanlardan

Kırmızı et benim kan grubuma yaramıyor. Beyaz et balık yemem gerek. Ama polen kan degerlerimi düzeltiyor şu 3 ay dolsun başlayacağım

A rh+ canım. Alerji bende de var ama stres olduğumda gün yüzüne çıkıyor. Polen alerji yapmadı bana

Senin kan grubuna kırmızı et şifa. Ben tavuk pek sevmem balık severim. Oğluma hamileyken cinekop bolluğu vardı. Bakalım bu sene inşallah bol bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…