Bende 10+0 oldum.. Hayirlisiyla saglikli bi şekilde doğarlar insallah..
Hala yokKizlar kac gundur giremedim miskamberden hbr varmi ? Kac gundur giremedim
amınn inşşş =) senınlede aynıyız ozaman =) nasıl bi sıkayetın varmı senın bulantı vs gıbı ? benım gogus uclraı fena sızlıyor ya sızdede oylemıı?
Cok sagol canim bnmHala yokPazartesi gelir diye bekliyoruz...
Benim de rahimde kanama alanı var. İğne oldum iki kere ve progestan verdi. Dinleneceksin dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım boyu 25.32 ama kilosu nu soylemedi bidahakine sorarım cumartesi tekrar randevum var. Ben her hafta gidiyorum dr sizlerde oylemisiniz yoksa bi ara kanamam oldu ondan beridir mi sıkı takip ediyor
canım merhaba benim de doğumum 19 Mart inşallah aynınız da yorumunu görünce şaşırdım Pazartesi kontrole gitmiştim boyu 2.66 cm di. Sen 25 li rakamlar yazmışsın biz de mi problem varCanım boyu 25.32 ama kilosu nu soylemedi bidahakine sorarım cumartesi tekrar randevum var. Ben her hafta gidiyorum dr sizlerde oylemisiniz yoksa bi ara kanamam oldu ondan beridir mi sıkı takip ediyor
canım merhaba benim de doğumum 19 Mart inşallah aynınız da yorumunu görünce şaşırdım Pazartesi kontrole gitmiştim boyu 2.66 cm di. Sen 25 li rakamlar yazmışsın biz de mi problem varsen ne zaman gitmiştin?
canım önceki hamileliğimde 6. ayımda diş çekilmesi olmuştu bana vermişti dr kullanmazsam erken doğum riskim vardı şimdi ellerinden öper bi kızım varDoktor bana agumentin diıe bi ilaç verdi diş için.kulanana varmı? bide minoset plus var .kararsızımmmm
Değil mi yoksa o kadar fark olamazyok bi problemmm korkma.seninki cm li onlarin soyledigi mm olmali
canım önceki hamileliğimde 6. ayımda diş çekilmesi olmuştu bana vermişti dr kullanmazsam erken doğum riskim vardı şimdi ellerinden öper bi kızım var
Ben aqumentin kullandım canımDoktor bana agumentin diıe bi ilaç verdi diş için.kulanana varmı? bide minoset plus var .kararsızımmmm
Bana da yat dinlen sadece dedi canım ama aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum. Hiç mi dışarı falan çıkmamak, bi yere ne bileyim bir markettir, bir akşam yemeğidir gitmemek mi lazım. Hiç mi kalkmayacağız yani onu merak ediyorumCanim bendede kanama alani var iki yerde ben crinone jel kullaniyodum devam et dedi igne vermedi yatmami soyledi ayin 3 unde kontrolum var beklemedeyim
Benim ablamında böbreginde taş çıkmış arada yolculuk yapmak sıkıntı oluyor sadece doguma az kaldı sayılır ekim sonundaKızlar merhaba bulantı kanama ağrı sancı yok çok güzel bir hamilelik geçiriyorum derken kum döktüğümü öğrendim bol su içerek geçirirsin dedi doktor tüp bebek doktorum da haftaya tekrar tahlil yaptırmamı istedi. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bana da yat dinlen sadece dedi canım ama aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum. Hiç mi dışarı falan çıkmamak, bi yere ne bileyim bir markettir, bir akşam yemeğidir gitmemek mi lazım. Hiç mi kalkmayacağız yani onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?