2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 10+0 oldum.. Hayirlisiyla saglikli bi şekilde doğarlar insallah..

amınn inşşş =) senınlede aynıyız ozaman =) nasıl bi sıkayetın varmı senın bulantı vs gıbı ? benım gogus uclraı fena sızlıyor ya sızdede oylemıı?

Bana folik asit de içeren imom verdi doktorum ve doğuma kadar kullanıcaz dedi.. Bir de ferrum demir ilacı. Sabahları da tiroid için alıyorum ilaçla hamilelik geçiricem

amınn inşşş =) senınlede aynıyız ozaman =) nasıl bi sıkayetın varmı senın bulantı vs gıbı ? benım gogus uclraı fena sızlıyor ya sızdede oylemıı?

Bende bütün hamilelik belirtileri var.. En basindan beri bulanti ilerleyen günlerde kusmaya kadar vardi.. Ve en basindan beri goguslerim oldukça hassas ve giderek artiyor sanirim..

Merhaba kızlar 11+3 te kontrole gittim bebişimin boyu 4.2 cm o yüzden 1 eylül de gidicez ikili test için birde bebişim hiç oynamıyordu doktor herşey normal uyuyor dedi ama benim içim rahat etmedi sonra nette baktım çoğunlukla uyuyorlarmış.Benimle aynı durumu yaşan var mı aranızda?

Benim de rahimde kanama alanı var. İğne oldum iki kere ve progestan verdi. Dinleneceksin dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Slm kızlar ıkıli testi yaptıran varmı ? bebegin ense kalınlığı ve bizden alınan kanla mı formulize ediyolar ?

Benim de rahimde kanama alanı var. İğne oldum iki kere ve progestan verdi. Dinleneceksin dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Canim bendede kanama alani var iki yerde ben crinone jel kullaniyodum devam et dedi igne vermedi yatmami soyledi ayin 3 unde kontrolum var beklemedeyim

Canım boyu 25.32 ama kilosu nu soylemedi bidahakine sorarım cumartesi tekrar randevum var. Ben her hafta gidiyorum dr sizlerde oylemisiniz yoksa bi ara kanamam oldu ondan beridir mi sıkı takip ediyor
Canım boyu 25.32 ama kilosu nu soylemedi bidahakine sorarım cumartesi tekrar randevum var. Ben her hafta gidiyorum dr sizlerde oylemisiniz yoksa bi ara kanamam oldu ondan beridir mi sıkı takip ediyor
canım merhaba benim de doğumum 19 Mart inşallah aynınız da yorumunu görünce şaşırdım Pazartesi kontrole gitmiştim boyu 2.66 cm di. Sen 25 li rakamlar yazmışsın biz de mi problem var sen ne zaman gitmiştin?

Kızlar merhaba bulantı kanama ağrı sancı yok çok güzel bir hamilelik geçiriyorum derken kum döktüğümü öğrendim bol su içerek geçirirsin dedi doktor tüp bebek doktorum da haftaya tekrar tahlil yaptırmamı istedi. Böyle bi durum yaşayan var mı?

yok bi problemmm korkma.seninki cm li onlarin soyledigi mm olmali

Canim bendede kanama alani var iki yerde ben crinone jel kullaniyodum devam et dedi igne vermedi yatmami soyledi ayin 3 unde kontrolum var beklemedeyim
Bana da yat dinlen sadece dedi canım ama aklıma takıldı doktora da sormayı unuttum. Hiç mi dışarı falan çıkmamak, bi yere ne bileyim bir markettir, bir akşam yemeğidir gitmemek mi lazım. Hiç mi kalkmayacağız yani onu merak ediyorum

Benim ablamında böbreginde taş çıkmış arada yolculuk yapmak sıkıntı oluyor sadece doguma az kaldı sayılır ekim sonunda

Bana yürüyüş yapma dedi sadece.genellikle yatar sekilde ol agir kaldirma falan dedi ben 5 gundur çıkamadım disari ama evde ufak tefek seyler icin kalkiyorum hep yatmakta iyi degildir herhalde kisa sureli seylerdende bisey olacağını zannetmem ama telefon la sor dr una.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…