ya cnım normalde de sürekli kilo alıp verdiğim için vardı bende beyaz tenliyim çok belli olmuyor ama iyice kötü olmayım diye bacaklarıma da sürüyorum abartıyorum biraz ama :):)Bende göğüs için alayım
ya cnım normalde de sürekli kilo alıp verdiğim için vardı bende beyaz tenliyim çok belli olmuyor ama iyice kötü olmayım diye bacaklarıma da sürüyorum abartıyorum biraz ama :):)
umarız işe yarar :)Bende sürmeyi planlıyorum doğrusu :)
evet resmen ayakları yukarda duruyordu :) minnoşun
umarız işe yarar :)
Biz elimizden geleni yapalım dagerisi nasip
canım iki ayrı doktorda erkek dedi ama farketmez sağlıklı olsunda .. yarın güzel haberlerini bekliyoruz olumlu düşün cnmGenital bolgesine dikat ettinmi belli olabilir buyuk ihtiml.benimde yarin dr günüm kesinlesecek inş yarin tabi benim heyecanim kanama alani kapanip kapanmadigi konusunda :s
aynen canımBiz elimizden geleni yapalım dagerisi nasip
canım iki ayrı doktorda erkek dedi ama farketmez sağlıklı olsunda .. yarın güzel haberlerini bekliyoruz olumlu düşün cnm
öncelikle kolay gelsin kendini fazla yorma cuma günü bende yaptım kasıklarım ağrıdı sabaha kadar inş rabbim korusn bebeklerimiziselamın aleyküm canlar 3 gündür temizlik yapıyodum gelemedim ama arada baktım dip köşe eşim ırım kırım etsede az yardım etti bütün camları sildim fazla uzanmadan halılar yıkandı fazla ağırlaşmadan yapmak istedim allaha şükür az kaldı ama ben bittim çok yorgunum bu arada bebişim oynamaya başladı çok şükür yer değiştiriyomuş gibi içim bir tuhaf oluyodu ki yorgunlukdan heralde daha hissetmiyom şuan inşallah bebebge bişey olmamıştır dua edin kızlar bulantılar geçtiği için bebeğin varlığını unutuyorum allahım sen koru bebeklerimizi :)
inşallah canım yaa dilediğin gibi olur yarın yazarsın bizeKesinlikle temennimiz o kiz erkek benim icinde farketmez ki ilk bebekim olacak :) iyi seyler duyacagim diye dusunuyorum hep ins kapanmistir kanama alani bemde normal hayatima donerim isime gucumede
canım iki ayrı doktorda erkek dedi ama farketmez sağlıklı olsunda .. yarın güzel haberlerini bekliyoruz olumlu düşün cnm
selamın aleyküm canlar 3 gündür temizlik yapıyodum gelemedim ama arada baktım dip köşe eşim ırım kırım etsede az yardım etti bütün camları sildim fazla uzanmadan halılar yıkandı fazla ağırlaşmadan yapmak istedim allaha şükür az kaldı ama ben bittim çok yorgunum bu arada bebişim oynamaya başladı çok şükür yer değiştiriyomuş gibi içim bir tuhaf oluyodu ki yorgunlukdan heralde daha hissetmiyom şuan inşallah bebebge bişey olmamıştır dua edin kızlar bulantılar geçtiği için bebeğin varlığını unutuyorum allahım sen koru bebeklerimizi :)
aynı şekilde canım ekimin 6 gibi yine kontrolüm var o zaman yine sorucam :)Bende emin olmak istiyorum ekimin 1 de çağırdı doktor merak ediyorum bana 14+5 di heralde %99 erkek dedi ama yine insan inanamıyor :)
Bende emin olmak istiyorum ekimin 1 de çağırdı doktor merak ediyorum bana 14+5 di heralde %99 erkek dedi ama yine insan inanamıyor :)
Biz elimizden geleni yapalım dagerisi nasip
off çok korkuyorum aşırı çatlamaktan yaaBen kızımda badem yagı bebe yagı kullandım ama ne yaparsam yapım son ay çatır çatır çatladım karnım üstten alttan şimdide genital bölgeme doğru çatlamaya başladım bebek çok aşağıda hissediyorum nasip
Ben kızımda badem yagı bebe yagı kullandım ama ne yaparsam yapım son ay çatır çatır çatladım karnım üstten alttan şimdide genital bölgeme doğru çatlamaya başladım bebek çok aşağıda hissediyorum nasip
amin inşallah korusun rabbim ama ben hiç akıllanmıyorum evde iş olunca piskolojim bozuluyomuş gibi sinirleniyorum şimdi çok mutluyum tertemiz evim bundan önceki bebeğimi yorganları havalandırdım taşıdım 12 taneydi kaynanam bişey olmaz biz odun taşıyoduk diyodu bende bişey olmaz derken cinsiyetini öğrenmeye giderken kalp atımının durdunu öğrendimöncelikle kolay gelsin kendini fazla yorma cuma günü bende yaptım kasıklarım ağrıdı sabaha kadar inş rabbim korusn bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?