aman allah korusun canım bende çok titizimdir ama çocuğumdan değerli değil dikkatli ol birsüreamin inşallah korusun rabbim ama ben hiç akıllanmıyorum evde iş olunca piskolojim bozuluyomuş gibi sinirleniyorum şimdi çok mutluyum tertemiz evim bundan önceki bebeğimi yorganları havalandırdım taşıdım 12 taneydi kaynanam bişey olmaz biz odun taşıyoduk diyodu bende bişey olmaz derken cinsiyetini öğrenmeye giderken kalp atımının durdunu öğrendim
off çok korkuyorum aşırı çatlamaktan yaa
evet canım ilk çocuk bende beyaz tenliyim belli olmaz diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyoruminşallah çatlamazsın iç karnın büyükse çatlamazsın ben kapalı olduğum için fazla takmıyorum bide beyaz tenliyim ilkden doğum anına kadar kırmızı olsada doğumdan 2 sene sonra bembeyaz oluyo fazla takmıyosun alışıyosun senin ilk çocuk heralde ben alıştım korkmuyom artık :)
amin inşallah korusun rabbim ama ben hiç akıllanmıyorum evde iş olunca piskolojim bozuluyomuş gibi sinirleniyorum şimdi çok mutluyum tertemiz evim bundan önceki bebeğimi yorganları havalandırdım taşıdım 12 taneydi kaynanam bişey olmaz biz odun taşıyoduk diyodu bende bişey olmaz derken cinsiyetini öğrenmeye giderken kalp atımının durdunu öğrendim
yok hiç belirti vermedi ne agrı ne kanama sadece göğüslerim acısı geçti dolgunluğunu bırakdı bide normal insana dönmüştüm hiç aşermiyodum bianda geçti belirtilerim 3 hafta karnımda ölü kalmış pozitif düşünmez lazım hayattaallah korusun ya böyle şeyler duyunca korkmaya başlıyorum belirti yok bişi yok ordamı ogrenıyorsun allah korusun hepimizin bebekelrini
Ayyy cok kotuyok hiç belirti vermedi ne agrı ne kanama sadece göğüslerim acısı geçti dolgunluğunu bırakdı bide normal insana dönmüştüm hiç aşermiyodum bianda geçti belirtilerim 3 hafta karnımda ölü kalmış pozitif düşünmez lazım hayatta
Bu da güzelmiş,200-250 normal benim için.ben kraftın rumba dıe bır modelı vardı yanlıs hatırlamıosam http://www.e-bebek.com/kraft-rumba-park-yatak_KRA-1507940 güzeldi 250,00 tl
ArAbasına puset diyorlarmış ben de yeni öğrendim.chicco liteway puset 400-450 yazıp duruyorsunuz ben de puset ne pahalı bu ne ya diyordum sürekli, baktım meğer bildiğin bebek arabasıymış o....
ben puseti market sepeti gibi olan saplı şeylerden sanıyodum
Sevindim :)Günaydın
Kontrolden geliyorum
Bebeğim hareketliydi çok şükür ama cinsiyetini göstermedi, edepli çocuk : D
3 lü test için kan verdim
3 gün sonra sonuç çıkacakmış
Hayırlısı olsun hepimiz için
Sevindim :)
Ben de 10 gün sonra gidicem 3lü için.özledim meleğimi
Akıntı normal diyorlar.ama sarı olması nasıl yorumlanıyor bilmiyorum.Koku olup olmadığını takip et ama.kızlar sarı akıntı normal mi 13. haftaydayım napsam ki doktora gitsem mi
kızlar sarı akıntı normal mi 13. haftaydayım napsam ki doktora gitsem mi
Benimki geçende şu eşi denen şeyin arkasına saklandı :) doktoru bile güldürdü.Hayırlısı olsun hepimiz için
3 gün sonra çıkacak sonuçlarım
Elleri ayakları kıpır kıpırdımaşallah
Enfeksiyon olabilir belki
Sarı-yeşil renkte demişlerdi bi topikte
ÇOK ŞİRİN:)bu kızımın odası üst kısmı yatak odamda :)
şaka yapıyosun bunlar iyice saçmalamaya başladılar yaaGeçen günkü dr. kontrolümü pek sevgili muhasebecilerimiz yıllık iznimden kesmişler , bu şirkette sağlıklı bir gebelik geçirmek yalan olcak sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?