2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman allah korusun canım bende çok titizimdir ama çocuğumdan değerli değil dikkatli ol birsüre

off çok korkuyorum aşırı çatlamaktan yaa

inşallah çatlamazsın iç karnın büyükse çatlamazsın ben kapalı olduğum için fazla takmıyorum bide beyaz tenliyim ilkden doğum anına kadar kırmızı olsada doğumdan 2 sene sonra bembeyaz oluyo fazla takmıyosun alışıyosun senin ilk çocuk heralde ben alıştım korkmuyom artık :)

evet canım ilk çocuk bende beyaz tenliyim belli olmaz diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum

allah korusun ya böyle şeyler duyunca korkmaya başlıyorum belirti yok bişi yok ordamı ogrenıyorsun allah korusun hepimizin bebekelrini

allah korusun ya böyle şeyler duyunca korkmaya başlıyorum belirti yok bişi yok ordamı ogrenıyorsun allah korusun hepimizin bebekelrini
yok hiç belirti vermedi ne agrı ne kanama sadece göğüslerim acısı geçti dolgunluğunu bırakdı bide normal insana dönmüştüm hiç aşermiyodum bianda geçti belirtilerim 3 hafta karnımda ölü kalmış pozitif düşünmez lazım hayatta

Ayyy cok kotu bende korkuyorum iste ... Karnim dun aksam davul gibiydi bugun sanki sönmüs gibi diye uzuluyorum sabahtan beri bide bunu okudum simdi iyice korktum

ben kraftın rumba dıe bır modelı vardı yanlıs hatırlamıosam http://www.e-bebek.com/kraft-rumba-park-yatak_KRA-1507940 güzeldi 250,00 tl
Bu da güzelmiş,200-250 normal benim için.

chicco liteway puset 400-450 yazıp duruyorsunuz ben de puset ne pahalı bu ne ya diyordum sürekli, baktım meğer bildiğin bebek arabasıymış o....

ben puseti market sepeti gibi olan saplı şeylerden sanıyodum
ArAbasına puset diyorlarmış ben de yeni öğrendim.

Sevindim :)
Ben de 10 gün sonra gidicem 3lü için.özledim meleğimi

16 haftama gircem göğsüme hala dokunamıyorum çok acıyo doktora sormayı da unuttum ama bu beni sevindiriyor bebeğimin iyi olduğunu gösteriyo kendimce çok seviyorum bebeğimi allahım hepimizin bebeğini bağışlasın bizlere tamamına erdirsin inşallah

Bende böle bişeye heves ediyorum kızımın büyüyen beşiği var onun odasını genç odası yaptım ama üst kısmını çıkarıp yatak odama koydum odasında yatmıyor yanımızda yatıyo 1 odada 2 beşik olcak yani buyüzden küçük bişeyler bakmaya çalışıyorum tekerlekli heryere geziyomuş

Geçen günkü dr. kontrolümü pek sevgili muhasebecilerimiz yıllık iznimden kesmişler , bu şirkette sağlıklı bir gebelik geçirmek yalan olcak sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…