2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy cok kotu bende korkuyorum iste ... Karnim dun aksam davul gibiydi bugun sanki sönmüs gibi diye uzuluyorum sabahtan beri bide bunu okudum simdi iyice korktum
canım içini ferah tut pozitif düşün dikkat ettiğin sürece allahın izniyle bişey olmaz hayırlı bir şekilde kucaklarımıza alıcaz inşllah efham yapıyoruz çünkü anneliğe adım attıyoruz güzel düşünmek lazım bebeklerimiz için :)

doktora gittim aktif kanaman yok dedi.lekenin de nedenini anlayamadı ama her ihtimale karşı iğne yaptı sonra da kesildi bişey gelmedi ama yinede korkuttu.çok geçmiş olsun cnm

süs ama işte arada hevesleniyo yatmak için ama işte çişide öğrendi gecede aglıyo gelirse yanımızda bebek geldiğinde onu odasına yatırıp bebeği yanıma alırsam ayrımcılık olur heralde birde kıskanmaması için 2 beşik bir oda

Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah dikkatli olmak lazım.

kızkardeşimle bende öyleymişim ona benim beşiği vermişler bana çingene beşiği yapmışlar yatak odasına :):):)

doktora gittim aktif kanaman yok dedi.lekenin de nedenini anlayamadı ama her ihtimale karşı iğne yaptı sonra da kesildi bişey gelmedi ama yinede korkuttu.çok geçmiş olsun cnm

tesekkur ederim sanada gecmis olsun.
Kanaman durmus bebek te iyi demekki
Korkma Allah in izniyle birsey olmaz.
ben 7 -8 haftalikkendi sanirim 10 gun boyunca az az kanamam olmustu ozaman icerde kanama alani yoktu simdi olmus ama cok sukur bebekim iyi,korkma oyüzden sejin kanamanda yok leke olmus gecmis ignede vuruldun yinede dinlenmeye dikkat et

evet canım ilk çocuk bende beyaz tenliyim belli olmaz diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum
Her banyodan sonra bebe yagi kullan cok arkadas kullandi hic catlamadi malesef ben 2.gebeligimde ogrendim 2.gebelikte bile catlama oliyomus kullandim onceki catlaklarimin disinda catlagim olmadi banada ebe arkadasim soylemisti

şaka yapıyosun bunlar iyice saçmalamaya başladılar yaa

Hemde çok... bu ülkede yasa var hak var hukuk var , kimseye hakkımı bırakmam.

Yasa gebe işçinin 7,5 saat çalışması gerek diyor ben 9,5 saat çalışıyorum gıkımı çıkarmıyorum.. ama zorluyorlar..

Bende şimdi doktordan geldim bir hafta gerideydi haftasını tamamlamış çok şükürki 12+6 olduk. Herşey yolunda dedi ikili testte ense ölçümü şu falan demedi 10 gün sonra çıkar dedi. Çok büyümüş hayretler içinde kaldım sürekli hareket ediyordu ama hep poposu dönüktü cinsiyeti ile ilgili bişey diyemedi o yuzden :) Burda okuyordun özelde ikili test pahalı diye bende hazırlıklı gitmiştim çok az bir fiyat söylediler çok şaşırdım hastaneden hastaneye değişiyor demekki..

bi acayiğler yani allaha havale ediyorum

n11 den mi aldın canım
geçen hafta aldım bende kullanmaya başladım iyi gibi şuan.doktorum lierac önerdi bana

Kizlar ben ikili test icin gittigimde oradaki doktora beslenme ile ilgili bazi seylerde sordum genelde istahsiz oldugumu ve acana dogrumu besleniyorum diye dusundugumu söyledim istersen sana liste vereyim hem rahat olur hemde duzenli beslenir fazlada kilo almaz (ki daha almadim kilo yarin anlicaz:) ) bebek icinde faydali seyler yemis olursun dedi az cok uymaya calısiyorum sizinle de paylasmak istedim

n11 den mi aldın canım
geçen hafta aldım bende kullanmaya başladım iyi gibi şuan.doktorum lierac önerdi bana

Evet ordan aldım baya indirimliymiş neyse ki
Tanesi 140 ken iki taneyi 115 e almış olduk
Ben yeni başlayacağım birçok yerde duydum bu markayı önerdiklerini
Umarım sonuçlarından bizde memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…