canım içini ferah tut pozitif düşün dikkat ettiğin sürece allahın izniyle bişey olmaz hayırlı bir şekilde kucaklarımıza alıcaz inşllah efham yapıyoruz çünkü anneliğe adım attıyoruz güzel düşünmek lazım bebeklerimiz için :)Ayyy cok kotubende korkuyorum iste ... Karnim dun aksam davul gibiydi bugun sanki sönmüs gibi diye uzuluyorum sabahtan beri bide bunu okudum simdi iyice korktum
doktora gittim aktif kanaman yok dedi.lekenin de nedenini anlayamadı ama her ihtimale karşı iğne yaptı sonra da kesildi bişey gelmedi ama yinede korkuttu.çok geçmiş olsun cnmCanim soyle benim kanamam 23 agustos aksami birden bire ve cok oldu hastaneye gittim igne serum derken kesildi kanama ertesi gune 2 gun hastanede yattim ondan sonran dahada kanamam olmadi ama icerdir kese arkasinda buyuk kanama alani varmış ve o hala kapanmadi 2 gun sonra kontrolum var en son durum ozaman belli olacak.sen doktorunu ara ve durumu anlat derim ihmal etme
ÇOK ŞİRİN:)
yok hiç belirti vermedi ne agrı ne kanama sadece göğüslerim acısı geçti dolgunluğunu bırakdı bide normal insana dönmüştüm hiç aşermiyodum bianda geçti belirtilerim 3 hafta karnımda ölü kalmış pozitif düşünmez lazım hayatta
yok hiç belirti vermedi ne agrı ne kanama sadece göğüslerim acısı geçti dolgunluğunu bırakdı bide normal insana dönmüştüm hiç aşermiyodum bianda geçti belirtilerim 3 hafta karnımda ölü kalmış pozitif düşünmez lazım hayatta
kızkardeşimle bende öyleymişim ona benim beşiği vermişler bana çingene beşiği yapmışlar yatak odasına :):):)süs ama işte arada hevesleniyo yatmak için ama işte çişide öğrendi gecede aglıyo gelirse yanımızda bebek geldiğinde onu odasına yatırıp bebeği yanıma alırsam ayrımcılık olur heralde birde kıskanmaması için 2 beşik bir oda
doktora gittim aktif kanaman yok dedi.lekenin de nedenini anlayamadı ama her ihtimale karşı iğne yaptı sonra da kesildi bişey gelmedi ama yinede korkuttu.çok geçmiş olsun cnm
13 haftalık olmam lazımken 9 haftalık kalmış allahımı seveyim demekki rabbim alçakmış sevgisini hiç vermedi çok şükür üzüldüm ama alışamamıştım :)Kaç haftalıktı canım bebiş
13 haftalık olmam lazımken 9 haftalık kalmış allahımı seveyim demekki rabbim alçakmış sevgisini hiç vermedi çok şükür üzüldüm ama alışamamıştım :)
canım ya ben bi idrar vereyim o zaman bend tırstım şimdi
Her banyodan sonra bebe yagi kullan cok arkadas kullandi hic catlamadi malesef ben 2.gebeligimde ogrendim 2.gebelikte bile catlama oliyomus kullandim onceki catlaklarimin disinda catlagim olmadi banada ebe arkadasim soylemistievet canım ilk çocuk bende beyaz tenliyim belli olmaz diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum
şaka yapıyosun bunlar iyice saçmalamaya başladılar yaa
bi acayiğler yani allaha havale ediyorumHemde çok... bu ülkede yasa var hak var hukuk var , kimseye hakkımı bırakmam.
Yasa gebe işçinin 7,5 saat çalışması gerek diyor ben 9,5 saat çalışıyorum gıkımı çıkarmıyorum.. ama zorluyorlar..
CANIM BEN DALİNİN BEBEK YAĞINI ALDIM DAHA DÜN KULLANMAYA BAŞLADIMdalin ve nivea kullananlar var aramızda akşam çarşıya çıkacağım bende bakayım ozaman
CANIM BEN DALİNİN BEBEK YAĞINI ALDIM DAHA DÜN KULLANMAYA BAŞLADIM
n11 den mi aldın canımÖlçümlerin iyi sanırım
Benimde 1,8 mm ve 73 mm idi
İyi çıktı sonucum ama yaş vs. herşeyi hesaplıyorlar
Site adı yasak sanırım özelden yazarım isteyen herkese
Krem lierac önerdiler bana
Eczane 200ml için 140 TL dedi
Kampanya buldum 200+200 ml 115 TL ye aldım
kızlar aranızda minerallı su içen varmı hergün
n11 den mi aldın canım
geçen hafta aldım bende kullanmaya başladım iyi gibi şuan.doktorum lierac önerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?