2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gayt i caım, benim bebeğin boyu 61mm ken ense kalınlığı 1.8di 1/9000 çıktı ultrasn riski

Okuldan geldim oglen sag tarafimda tam boyle yan tarafimda bi agri bi saata yakin kaldi kivrandrcsk sekilde degil ama arada sizinde oluyor mu Rahim bu haftalardami cikiyordu

ay bu çok güzelmiş fiyatı nedir bende oda yapıcam yatak odam çok küçük böyle bi beşik arıyorum ilk başlar için linki varmı

Evet ordan aldım baya indirimliymiş neyse ki
Tanesi 140 ken iki taneyi 115 e almış olduk
Ben yeni başlayacağım birçok yerde duydum bu markayı önerdiklerini
Umarım sonuçlarından bizde memnun kalırız
İnşallah faydası olur çatlamak istemiyorum bende hayırlısı artık

Karnımda bi karıncalanma hissediyorum göbek deliğimin sol alt çaprazında ne ola ki bu

amannn halı falan yıkamaya ne gerek var bırak kalsınnn... illa da yıkansın diyosan ver temizlemeye tanesi max 20 liraya yıkıyorlar, kafana şüphe soktuğuna değmez

Okuldan geldim oglen sag tarafimda tam boyle yan tarafimda bi agri bi saata yakin kaldi kivrandrcsk sekilde degil ama arada sizinde oluyor mu Rahim bu haftalardami cikiyordu
Canım ağrılar normal bana da oluyor ara sıra rahmini hissediyor musun ben sabah yatakta sırtüstü yattığımda elime geliyor ama hala yukarı çıkmadı

Detaylı için bişey dediler mi size
Bana doktorum detaylı burda yok şimdiden randevu ara, 5.ayda yaptırman lazım dedi ama ?

Bana doktorum detaylı burda yok şimdiden randevu ara, 5.ayda yaptırman lazım dedi ama ?

ben doktora 23 eylülde idicem, gittiğim hastanede randevular çokerkenden doluyor, detyalı ultrason için 20. haftaya mı randevu alsam, doktora sormayı beklersem randevu kalmayacak da...

biryerde de 22. haftadan sonra kalp iyi şekilde incelenebilir diyordu, bilmiyorum kiii

Bende baktım ama anlamadım
17 diyende var 23 diyende
Bu aralıkta olması lazım sanırım
Bende 20.haftamı hesaplayıp öyle almayı düşünüyorum

Kızlar SGK Decavit'in ücretini karşılıyor mu?

Doktora gitmeden önce bitecek elimdeki paket, karşılıyorsa sağlık ocağına yazdırayım da alayım bari

Bana bişi demedi.3 lüyü yaptığı gün sorayım.hangi haftalar diye.
tıp fakültesinde yaptırıcam kısmetse.perinatologlar oluyor orda.
Randevu gerekirse alırım.

DETAylı ultrason dediğin renkli doppler değil mi bana 5. ayımın bittigi gune randevu verdıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…