çok faydalı diye duydum o yüzden sordum emin olmak için bende içiyorum haftada 3 gün falanben hergün kola içerdim şidmi ofiste kola yok, çay yok ben de mecbur maden suyu içiyorum hergün, bari zararı yok diye
Selam bayanlar
Hastaneden geldim , kan sonuçları cuma çıkacak ama ultrasyon değerleri şöyle NT : 1.3mm CRL : 71mm
Normal değerlerini bulamadım karşılaştırmak için.
Bu arada Allah devlet hastanesine gitmekte mecbur olanların yardımcısı olsun.
hadi ya çatlak kremleri o kadar pahalı mı ? bana badem yağı hakiki zeytinyağı öneren de oldu işe yarıyormu
ay bu çok güzelmiş fiyatı nedir bende oda yapıcam yatak odam çok küçük böyle bi beşik arıyorum ilk başlar için linki varmı
İnşallah faydası olur çatlamak istemiyorum bende hayırlısı artıkEvet ordan aldım baya indirimliymiş neyse ki
Tanesi 140 ken iki taneyi 115 e almış olduk
Ben yeni başlayacağım birçok yerde duydum bu markayı önerdiklerini
Umarım sonuçlarından bizde memnun kalırız
amin inşallah korusun rabbim ama ben hiç akıllanmıyorum evde iş olunca piskolojim bozuluyomuş gibi sinirleniyorum şimdi çok mutluyum tertemiz evim bundan önceki bebeğimi yorganları havalandırdım taşıdım 12 taneydi kaynanam bişey olmaz biz odun taşıyoduk diyodu bende bişey olmaz derken cinsiyetini öğrenmeye giderken kalp atımının durdunu öğrendim
Karnımda bi karıncalanma hissediyorum göbek deliğimin sol alt çaprazında ne ola ki bu
Canım ağrılar normal bana da oluyor ara sıra rahmini hissediyor musun ben sabah yatakta sırtüstü yattığımda elime geliyor ama hala yukarı çıkmadıOkuldan geldim oglen sag tarafimda tam boyle yan tarafimda bi agri bi saata yakin kaldi kivrandrcsk sekilde degil ama arada sizinde oluyor mu Rahim bu haftalardami cikiyordu
Ayyy ciddi misin canımmmbebeğin hareketleri canım, ne olacak ki başka:)
bebeğin hareketleri canım, ne olacak ki başka:)
Detaylı için bişey dediler mi size
Bana doktorum detaylı burda yok şimdiden randevu ara, 5.ayda yaptırman lazım dedi ama ?
Ayyy ciddi misin canımmm
yakınıp duruyorum kaç gündür niye herkes hissediyor ben hissetmiyorum diye bugün başladı daha
ben doktora 23 eylülde idicem, gittiğim hastanede randevular çokerkenden doluyor, detyalı ultrason için 20. haftaya mı randevu alsam, doktora sormayı beklersem randevu kalmayacak da...
biryerde de 22. haftadan sonra kalp iyi şekilde incelenebilir diyordu, bilmiyorum kiii
Bana bişi demedi.3 lüyü yaptığı gün sorayım.hangi haftalar diye.Detaylı için bişey dediler mi size
Bana doktorum detaylı burda yok şimdiden randevu ara, 5.ayda yaptırman lazım dedi ama ?
ben doktora 23 eylülde idicem, gittiğim hastanede randevular çokerkenden doluyor, detyalı ultrason için 20. haftaya mı randevu alsam, doktora sormayı beklersem randevu kalmayacak da...
biryerde de 22. haftadan sonra kalp iyi şekilde incelenebilir diyordu, bilmiyorum kiii
ultrason kağıdında boyu ne diye yazıyor canım.gayt i caım, benim bebeğin boyu 61mm ken ense kalınlığı 1.8di 1/9000 çıktı ultrasn riski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?