2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim. Avcılar Hospital'a gitmeyi düşünüyorum. İçinizde giden var mı?

Merhaba arkadaslar dr geliyorum bu ikili test kafami kurcaladi doktor daha once muayenede her seyin cok guzel oldugunu soylemisti 10 gun once burun kikirdagi olusmus ense kalinligi cok iyi demisti ama testte sole bisi var
Bicohum risk.1:1597
Double test.1:269
Age risk.1.701
Trisomy 13/18+nt.1:10000
Doktorun burda ustunu cizdigi risk double test 1:269 sinirda dedi 1.270 risk altinda demek ama seninkide sinirda cikmis dedi ayrintili ultrason onerdi bende zaten aklimdaydi dedim
Merak etme merak edikecek bisi yok ama yinede ayrinyiliya girmen getekiyor dedi ikili test yapan ve sonucu alan arkadaslar bi yardimci olur musunuz

Ben değerleri hatırlamıyorum
Yeşil Sarı ve Kırmızı vardı
Senin Sarıda sanırım ama korkma, kırmızı bile olsa bu keisn bi şey değil ihtimal
Detaylıya herkes zaten giriyo 5.ayda sen sadece biraz daha erken girreceksin

Canim en altta rek kutucuklari var ama kagit fotokobi oldugu icin ne renk oldugu gozukmuo below cut off yazan kutucuk isaretli ingilizcem de yok renk siralamasi nasildi onu hatirliyor musun?

detaylı dediğiniz renkli doppler dimii

Öyle sanırım
Bana 5.ay için detaylı ultrason randevusu al dediler
Canim en altta rek kutucuklari var ama kagit fotokobi oldugu icin ne renk oldugu gozukmuo below cut off yazan kutucuk isaretli ingilizcem de yok renk siralamasi nasildi onu hatirliyor musun?

Yaş riskiniz mi var acaba ?
Ama merak etmeyin ablama direk down dediler zeka küpü bi yeğenim oldu
Bunlar kesin sonuç değildir, olasılıktır diye de yazıyo tahlilin altında

evet banada 5. ay ıcın verdıler renklı doppler aynı sey ozaman

Canını sıkma hayırlısı haktan doktorunda önemsenecek birşey olmadığını söylemiş çok şükür.Bende yarın gidicem bakalım hayırlısı olsun

BENCE HİÇ MORALİNİ BOZMA DERİM GÖR BAK ULTRASONA GİRİP ÇIKTIKTAN SONRA BOŞA EVHAM YAPMIŞIM DİYECEKSİN HİÇBİRŞEY NET DEĞİL ÇÜNKÜ YANLMA PAYLARI VAR

Sevgili gebeler benim gibi bel ağrısı çeken ve doktoru ile görüşmüş olan varmidir aranizda? Kontrolume daha 2 hafta var da, ,kuyruksokumumda fena bi ağrı gece bi taraftan diğerine dönemez oldum(

yadim 32 csnim risk 35 den sonra basliyor die biliyorum

Sevgili gebeler benim gibi bel ağrısı çeken ve doktoru ile görüşmüş olan varmidir aranizda? Kontrolume daha 2 hafta var da, ,kuyruksokumumda fena bi ağrı gece bi taraftan diğerine dönemez oldum(

çok şiddetli olmasada bende bel agrısı var gece benim de biraz canımı acıttı.

BENCE HİÇ MORALİNİ BOZMA DERİM GÖR BAK ULTRASONA GİRİP ÇIKTIKTAN SONRA BOŞA EVHAM YAPMIŞIM DİYECEKSİN HİÇBİRŞEY NET DEĞİL ÇÜNKÜ YANLMA PAYLARI VAR
Ins oyle olur ikili test yapan arkadaslar bu renk kuticuklarinin sirasini bana binyazabilirler mi lutfen

Canım ben bilgisayar mühendisiyim açıktan alımlara başvuru yapıyorum ama torpilim yok o yüzden ne olur bilemem Merkezi atamalarda kasım ayında bakalım artık hayırlısı.Senin branşın ne?
Ben fen bilgisi öğretmeniyim,benim bu aralar tercihler başlıcak.. Ikimiz için ve tüm atama bekleyenler için hayırlısı

Oyle dedi ama icimede kurt dusurdu aminosenteze gerek yok ama ayrintiliya girmn gerekir sinirda dedi
ayrıntılı ultrasona zaten girecektik canım.Organ gelişimini izleyecekler.Aman içinde bir can taşımak çok zor sürekli kaygılar içindeyiz.Hayırlısıyla kavuşsak şu mis kokululara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…