arkadaşım ne dediki sana doktor?Amin iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun... cvs testi sonucu gelen genetik sonuç iyi ama doktorum telde çok olumsuz konuştu. Eyüp Ekicininde konuşmaları aklımdan çıkmıyor... Tek kızdığım üniversitedeki dr. lerin ultrason sonucuna göre herşeyi kötü görüp istedikleri cvs nin sonucu olumlu olsa bile halen olumsuz davranmaları... Allaha havale ettim. Eyüp Ekiciyide duymuşsunuzdur belki..güven veren bir doktor ama bilmiyorum çaresizlik bu demek olsa gerek.
Bnmki de buyudu 36 skiyo artk 37 aldim gecen gun de bn de tuzlu mu yiyorum bu ayaklr niye boyke oldu diyip duruydum :)fatmaipek .!.:Kızlar ayakları büyüyen varmı
Ayaklarım şiş degil tuzlu yemiyorumda ama ayakkabılarım ayagımı sıkıyor göbek büyümeden ayaklar büyüdü bende
Evet cnm biliyrm giden arkdslr da var nasil iyi mi bn hic gitmedm desedef tıp merkezinde sibel hanım var sibel sak
Eger gördügüm nubsa erkege benziyor.2li testte bhcg kaç çıktıSelam anneler,
Oncelikle Allah herkese hayirli, saglikli bebisler nasip eylesin. Bizim nubumuz bu :)
Gerçi rahim içindeki duruşu ve kesenin yuvarlak olması kız ihtimalinide gösteriyor ama .ilk bebeginmi
Allah gönlüne göre versin cnm inşallah en kısa zamanda ögrenirsin cinsiyetiniikinci bu, bir tane kizim var. ikili testin sonucunu almadim.
Tesekkur ederim. Saglicakla gelir hepimizin bebisleri insallah.Allah gönlüne göre versin cnm inşallah en kısa zamanda ögrenirsin cinsiyetini
Eger gördügüm nubsa erkege benziyor.2li testte bhcg kaç çıktı
steteskopla bebegimizin kalp atışını duyabilir miyiz?
Amin iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun... cvs testi sonucu gelen genetik sonuç iyi ama doktorum telde çok olumsuz konuştu. Eyüp Ekicininde konuşmaları aklımdan çıkmıyor... Tek kızdığım üniversitedeki dr. lerin ultrason sonucuna göre herşeyi kötü görüp istedikleri cvs nin sonucu olumlu olsa bile halen olumsuz davranmaları... Allaha havale ettim. Eyüp Ekiciyide duymuşsunuzdur belki..güven veren bir doktor ama bilmiyorum çaresizlik bu demek olsa gerek.
Allah gönlüne göre versin cnm inşallah en kısa zamanda ögrenirsin cinsiyetini
Bence erkek :)Selam anneler,
Oncelikle Allah herkese hayirli, saglikli bebisler nasip eylesin. Bizim nubumuz bu :)
Cok gecmis olsun canim seninki senin yorulmana izin vermicek anlasilan annesi bu erkek bebekler anneyi anne karnindayken dusunmeye basliyir :)Herkese selamlar yarin is basi yapacaktımki yine lekelenmem oldu ve doktor yolu gözüktü bana :s
Cok bise anladigimdab degil canim ama bajinca erkek geldi neden se :)Bu da benim miniğimin ultrason görüntüsü
Burda 12+5
Doktor baktı ama göremedi
2 hafta sonra gidecem kontrole 17 hafta olmuş olacak
O zamam belli olur
Şimdilik bi tahmini olan var mı
Cok gecmis olsun canim seninki senin yorulmana izin vermicek anlasilan annesi bu erkek bebekler anneyi anne karnindayken dusunmeye basliyir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?