- 7 Eylül 2014
- 80
- 70
- 23
- 38
Allah yardımcın olsun canım. Sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan.derdi veren Allahım dermanını da verir inşallah en yakın zamanda yine yüzün güler. Dualarımız seninleAmin iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun... cvs testi sonucu gelen genetik sonuç iyi ama doktorum telde çok olumsuz konuştu. Eyüp Ekicininde konuşmaları aklımdan çıkmıyor... Tek kızdığım üniversitedeki dr. lerin ultrason sonucuna göre herşeyi kötü görüp istedikleri cvs nin sonucu olumlu olsa bile halen olumsuz davranmaları... Allaha havale ettim. Eyüp Ekiciyide duymuşsunuzdur belki..güven veren bir doktor ama bilmiyorum çaresizlik bu demek olsa gerek.
Gaz degildir cnm bebek hareket ediyordur sadece daha kasları gelişmediginden daha hafif hissediliyorDeneyimli arkadaslar,
Sanki bisey hissediyorum.hani parmaklarimizi masaya vururuz ya ..oyle bisey.cok derinlerden geliyor.cok az.
gaz mi diye dusunuyorum.yada bilincaltim.hissetmek cok istedigim icindir belki
Brbisdir o bebistir. :)Deneyimli arkadaslar,
Sanki bisey hissediyorum.hani parmaklarimizi masaya vururuz ya ..oyle bisey.cok derinlerden geliyor.cok az.
gaz mi diye dusunuyorum.yada bilincaltim.hissetmek cok istedigim icindir belki
Gaz degildir cnm bebek hareket ediyordur sadece daha kasları gelişmediginden daha hafif hissediliyor
Su soguk degilmiKızlar nasılsınız biraz geçte olsa deniz sezonunu açtığım için mutluyuz biz
Ege canım sonuçta biraz soğuk ama girince alışıyorsun gibi klasikleşmiş bir söz söylimSu soguk degilmi
valla biz bu konuyu baya araştırdık bizde 3-4 arkadaş gidiyoruz nihai kararımız sibel hanım memnunuz ilgileniyor bayaEvet cnm biliyrm giden arkdslr da var nasil iyi mi bn hic gitmedm de
Meraba canım bende 13.haftanın içindeyim geçen hafta kontrole gittiğimizde göstermedi benim bebiş öğrenemedik perşembe günü ikili trama testimin sonucunu alıcam da bu nub denilen ne oluyo hiç duymadım daEger gördügüm nubsa erkege benziyor.2li testte bhcg kaç çıktı
Allah yar ve yardimcin olsun canim benimHerkese tekrar merhaba,
Bayadır uğrayamadım. Geçen pazartesi ikili test için dr ye gittiğimde ultrasonda dr bakarken ve biz büyük bir heyecanla beklerken dokturun beyin dokusunda bir sıkıntı var, beyinde oluşmayan bir boşluk var, gebeliğin sonlandırması gerek rapor yazalım demesiyle yaşanan hayal kırıklığı ve bir hiç....Hiç sesimi çıkarmadan şok olmuş şekildeodadan çıkarken, çıktığım anda kafama dank etmesi ve yaşanana ağlama krizleri... Hemen sağlıkçı bir ablamı arayıp başka iyi bir prof araştırdım ve ertesi gün Eyüp Ekiciye gittim. Çocuklar mucize aramayın lafıyla artık herşeyin bittiğini kesin olarak anladım. Ertesi gün psikolojimi hazırlayıp Ankara üniv. hastanesine gittiğimde radyologların incelemeleri sonucu cvs istemeleri karından girerek alınacak kordon bağı kanının labaratuvara göndermesi ve bitmek bilmeyen 72 yıl gibi gelen 72 saatlik süreç.... Mailime gelen bebeğin kromozomlarında bir sıkıntı olmadığını gösteren gen labaratuvarından aldığım mail ve kısa süre için yaşanan mutluluk ancak sonrasın yine benden bu testi isteyen şahsiyet olan doktorumun sanki bu testi hiç istememiş gibi ümitsiz konuşması.... Allah beni bir daha asla üniversite hastanesine düşürmesin heleki Ankara üniverstesine hiç. Beni denek gibi kullandıklarını düşünüyorum... Yarın gittiğimizde herşey belli olacak ve bebeği alacaklar.. Allah kimseye böyle bir belirsizlik ve sonunda bir hiçlik duygusu yaşatmasın... Kelimeler kifayetsiz kalıyor işte... Sdece doktorumu ve Ankara üni. Allaha havale ediyorum.
Bn de gideblrm o zamn acil bisey oldgnda falnvalla biz bu konuyu baya araştırdık bizde 3-4 arkadaş gidiyoruz nihai kararımız sibel hanım memnunuz ilgileniyor baya
Aynen banada oluyor dedigin gibi aniden kalkınca sağ tarafım ağrıyor hatta bugün öyle bir hapşurdumki nasıl bir ağrı girdi.bişey olmaz diye ümid ediyorumsol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?