2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar mutlu pazarlar nasılsınız bakalım. ben bu ara bebeği hissetmiyorum sanki gece yatarken solumda duruyodu sola yatamıyordum ama bu gece hissedemedim nereye gitti bu bebiş :) sizdede böyle oluyormu

günaydın kızlar mutlu pazarlar nasılsınız bakalım. ben bu ara bebeği hissetmiyorum sanki gece yatarken solumda duruyodu sola yatamıyordum ama bu gece hissedemedim nereye gitti bu bebiş :) sizdede böyle oluyormu

Deneyimli arkadaslar,
Sanki bisey hissediyorum.hani parmaklarimizi masaya vururuz ya ..oyle bisey.cok derinlerden geliyor.cok az.
gaz mi diye dusunuyorum.yada bilincaltim.hissetmek cok istedigim icindir belki

Allah yardımcın olsun canım. Sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan.derdi veren Allahım dermanını da verir inşallah en yakın zamanda yine yüzün güler. Dualarımız seninle

Deneyimli arkadaslar,
Sanki bisey hissediyorum.hani parmaklarimizi masaya vururuz ya ..oyle bisey.cok derinlerden geliyor.cok az.
gaz mi diye dusunuyorum.yada bilincaltim.hissetmek cok istedigim icindir belki
Gaz degildir cnm bebek hareket ediyordur sadece daha kasları gelişmediginden daha hafif hissediliyor

Eger gördügüm nubsa erkege benziyor.2li testte bhcg kaç çıktı
Meraba canım bende 13.haftanın içindeyim geçen hafta kontrole gittiğimizde göstermedi benim bebiş öğrenemedik perşembe günü ikili trama testimin sonucunu alıcam da bu nub denilen ne oluyo hiç duymadım da Bide erkek veya kıza göre beta hcg değerlerinin nasıl olması gerekiyo

Allah yar ve yardimcin olsun canim benim inan cok uzuldum dualarimdasin insallah yarin hayirli hbrler alirsin

sol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii

sol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii
Aynen banada oluyor dedigin gibi aniden kalkınca sağ tarafım ağrıyor hatta bugün öyle bir hapşurdumki nasıl bir ağrı girdi.bişey olmaz diye ümid ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…