2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kadınlar klübünde var bununla ilgili konular bi bak istersen.nub bebegin cinsel organının ilk hali popoya paralel olunca kız 40 derecelik açıyla olursa erkek oluyor.tabi usg resmindeki bebegin pozisyonu görebilme açısından önemli.
2 lideki bhcg 50 nin altıysa erkek olma ihtimali artıyor 30 un altıysa bu ihtimal daha çok artıyor.
yanlız bunların bilimselligi yok tersi çıkanda var sonuçta.

Aynen banada oluyor dedigin gibi aniden kalkınca sağ tarafım ağrıyor hatta bugün öyle bir hapşurdumki nasıl bir ağrı girdi.bişey olmaz diye ümid ediyorum
hapşırdığımda bendede oluyordu doktora sordum rahim büyüdüğü için baskı yapıyormuş normal dedi telaşe gerek yok yani:)

benim branş fen ve teknoloji. eşim atandı 2yıl önce ben evlenip geldim buyıl benimde atanma durumum var bakalım beklemedeyiz

anladım şimdi çok teşekkürler.

sol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii
Hemde nasıl ben ilk gebeliğimde böyle bir şey yaşamamıştım.bu gebeliğimde sağa sola çok yavaş dönmek zorunda kalıyorum kapı çaldı yada telefon biraz hızlı kalkayım yerimden bir kasığıma batma giriyor yerimde dönüp kalıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor.

Gunaydin kizlarrr

Sabah kalktim gene gobegim inmis sabah paikolojim bozuluyo ya inmesin artik bisi mi var ki acaba diyorum hep sizde nasil durumlar
canım benim ilk gebelikte 4 ay bitene kadar hiç karın yoktu bbildiğin dümdüzdü hiç sorun etme ilk gebeliklerde geç çıkıyor rahim kaslarının sıkı olmasıyla alakalıymış o durum...
Benim 2 gundur gobek aldi basini gidiyor 3.gebelik olmasindan midir acaba gobegimi sigdarimiyorum bir yere
maşallah canım senin cinsiyet bellimi diğer kuzular kızmı merak ettim : )

Gerçi rahim içindeki duruşu ve kesenin yuvarlak olması kız ihtimalinide gösteriyor ama .ilk bebeginmi
rahim duruşuna göre cinsiyet nasıl oluyor canım sağda yada soldaysa şeklindemi değerlendiriyoruz? birde benim kese yuvarlak görünmüyo pek ama kız çıktı, bende hiç bi yöntem tutmuyor zaten benim 2. kız ters olacak biraz heralde : )

ikili test sonucundaki freebetahcg değerine göre bakılıyor canım herkeste tutmuyor sanırım ama 50 üzeri kız 50 nin altı olursa erkek deniliyor ...

Bende sabah gidiyorum kızlar ikili teste inş hayırlı haberlerle dönmek nasip olur.dualarınızı bekliyorum

Gunaydin arkadaslar. Bu gun ikili testimin sonucunu alacagim insallah risk dusuk cikar da derin bir nefes alirim ruyalarima giriyor artik. 12+5 de doktorum ense kalinligini 1.6mm olcup gayet iyi demisti. İyi bir deger mi ki bu?? Anne olmak be zormus hatta anne adayi olmak bile

Anladım canım ben çalışmıyorum şuan o yüzden boş vaktim oldukça alırım elime diye düşündüm :) evde ipim vardı oda pembeydi artık ne olursa kız yada erkek evde kullanırım zaten öyle ahım şahım battaniye olmıcak örnek çıkarmayı bilmiyorum kafama göre yapıyorum öyle :))

Kızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittim Bebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bende yarın gidicem sence söylerim artık cinsiyetini

günaydın kızlar güzel haftalar. geniz tıkanıklığından sabaha kadar uyuyamadım sabahları öğürmemde cabası haftaya kötü başladım hayırlısı bakalım

Canım güzel haberler almışsın çok şükür :) Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama kız olunca erkek,erkek olunca kız istenir sanırım tabii önce sağlıklı olsunlar :) decavit ilacı için mi öyle dedi canım ben hala içemiyorum da eğer öyleyse ben bu dediklerini zaten yiyorum her hafta.. Neyse canım tekrardan gözün Aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…