Kadınlar klübünde var bununla ilgili konular bi bak istersen.nub bebegin cinsel organının ilk hali popoya paralel olunca kız 40 derecelik açıyla olursa erkek oluyor.tabi usg resmindeki bebegin pozisyonu görebilme açısından önemli.Meraba canım bende 13.haftanın içindeyim geçen hafta kontrole gittiğimizde göstermedi benim bebiş öğrenemedik perşembe günü ikili trama testimin sonucunu alıcam da bu nub denilen ne oluyo hiç duymadım daBide erkek veya kıza göre beta hcg değerlerinin nasıl olması gerekiyo
aynen bizde ayağımızn altında yakınlarda bi doktor olsun istedik :) senin branş neBn de gideblrm o zamn acil bisey oldgnda faln
hapşırdığımda bendede oluyordu doktora sordum rahim büyüdüğü için baskı yapıyormuş normal dedi telaşe gerek yok yani:)Aynen banada oluyor dedigin gibi aniden kalkınca sağ tarafım ağrıyor hatta bugün öyle bir hapşurdumki nasıl bir ağrı girdi.bişey olmaz diye ümid ediyorum
Bn ingilizceciym ahmed arifte 2 yil once gelmstm siverege sen ?aynen bizde ayağımızn altında yakınlarda bi doktor olsun istedik :) senin branş ne
anladım şimdi çok teşekkürler.Kadınlar klübünde var bununla ilgili konular bi bak istersen.nub bebegin cinsel organının ilk hali popoya paralel olunca kız 40 derecelik açıyla olursa erkek oluyor.tabi usg resmindeki bebegin pozisyonu görebilme açısından önemli.
2 lideki bhcg 50 nin altıysa erkek olma ihtimali artıyor 30 un altıysa bu ihtimal daha çok artıyor.
yanlız bunların bilimselligi yok tersi çıkanda var sonuçta.
Hemde nasıl ben ilk gebeliğimde böyle bir şey yaşamamıştım.bu gebeliğimde sağa sola çok yavaş dönmek zorunda kalıyorum kapı çaldı yada telefon biraz hızlı kalkayım yerimden bir kasığıma batma giriyor yerimde dönüp kalıyorum sonra yavaş yavaş geçiyor.sol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii
Anldm insllh sen de atanrsn :) bn de gecen yil esimi getrmistm es durumyla dogu gorevimzi yapip gitcez insllh bizm taraflra :)benim branş fen ve teknoloji. eşim atandı 2yıl önce ben evlenip geldim buyıl benimde atanma durumum var bakalım beklemedeyiz
canım benim ilk gebelikte 4 ay bitene kadar hiç karın yoktu bbildiğin dümdüzdü hiç sorun etme ilk gebeliklerde geç çıkıyor rahim kaslarının sıkı olmasıyla alakalıymış o durum...Gunaydin kizlarrr
Sabah kalktim gene gobegim inmis sabah paikolojim bozuluyo yainmesin artik bisi mi var ki acaba diyorum hep sizde nasil durumlar
maşallah canım senin cinsiyet bellimi diğer kuzular kızmı merak ettim : )Benim 2 gundur gobek aldi basini gidiyor 3.gebelik olmasindan midir acaba gobegimi sigdarimiyorum bir yere
rahim duruşuna göre cinsiyet nasıl oluyor canım sağda yada soldaysa şeklindemi değerlendiriyoruz? birde benim kese yuvarlak görünmüyo pek ama kız çıktı, bende hiç bi yöntem tutmuyor zaten benim 2. kız ters olacak biraz heralde : )Gerçi rahim içindeki duruşu ve kesenin yuvarlak olması kız ihtimalinide gösteriyor ama .ilk bebeginmi
ikili test sonucundaki freebetahcg değerine göre bakılıyor canım herkeste tutmuyor sanırım ama 50 üzeri kız 50 nin altı olursa erkek deniliyor ...Meraba canım bende 13.haftanın içindeyim geçen hafta kontrole gittiğimizde göstermedi benim bebiş öğrenemedik perşembe günü ikili trama testimin sonucunu alıcam da bu nub denilen ne oluyo hiç duymadım daBide erkek veya kıza göre beta hcg değerlerinin nasıl olması gerekiyo
bizimde niyetimiz o :) memnunuz burdan kalabildiğimiz kadar kalıp bi kerede bizim o taraflara gitmek istiyoruzAnldm insllh sen de atanrsn :) bn de gecen yil esimi getrmistm es durumyla dogu gorevimzi yapip gitcez insllh bizm taraflra :)
Anladım canım ben çalışmıyorum şuan o yüzden boş vaktim oldukça alırım elime diye düşündüm :) evde ipim vardı oda pembeydi artık ne olursa kız yada erkek evde kullanırım zaten öyle ahım şahım battaniye olmıcak örnek çıkarmayı bilmiyorum kafama göre yapıyorum öyle :))Sağ ol sana da hayırlı sumalar
Ne güzel vaktin varsa
Ben ömrümde bi kez yaptım yeğenime :) onu da tam hatırlamıyorum yelek yapmıştım lif örneğine benzer bişeydi
Şimdi çalışıyorum vaktim de yok
Ama odası için keçeden süsler düşünüyorum
Ben battaniye düşünürsem sanırım sarı yaparım iki cinse de uyar diye
Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar dayanamadım 15 gün daha bekleyemedim ve doktora gittimBebegim çok iyi şükür. Boyu 12-13 cm olmuş 140gram bi de Ve de hislerim beni yaniltmadi kızımız olacak hayırlısiyla
Canım güzel haberler almışsın çok şükür :) Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama kız olunca erkek,erkek olunca kız istenir sanırım tabii önce sağlıklı olsunlar :) decavit ilacı için mi öyle dedi canım ben hala içemiyorum da eğer öyleyse ben bu dediklerini zaten yiyorum her hafta.. Neyse canım tekrardan gözün Aydın :)iyi akşamlar koşturmalı bir günün ardından anca girmeye fırsat bulduk.dr.umuza gittik bizim hastanede zam yapmış 38 di 52 olmuş muayene ücreti.
dr.a gitmeden arkadaş aradı rüyasında görmüş kızım oluyormuş bana ne kadar şanslısın diyormuş hatt
neyse gittik dr.a baktı gelişimi yine önde değiştircem artık tarihi hep önde çıkıyor sata göre 15+0 ken 16+2 çıktı .
bir prensesin var bir de prens gelirse iyimi olur dedi büyük ihtimal erkek ama bir dahaki kontrole kadar yinede alışveriş yapma dedi.
yine folik asit ve pıhtılaşma ignesine devam dedi.vitamini sordum günde 1 bardak yoğurt 1 bardak süt haftada 1 balık ve kırmızı et yiyorsan sorun değil dedi.
4 lü testi istedi ama ben istemedim birdahaki ay kan hapı ve ayrıntılı usg isteyecekmiş .
bizden bukadar .
kocaman olmuş ama bebiş 145 gr mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?