2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bende yarın gidicem sence söylerim artık cinsiyetini

Günaydın herkeseee...Mutlu haftalarr..
ya o kadar merak ediyorumkiiii 26 sında randevumm.bekleyemiyorum o zamana.görmek istiyorum.nasıl diye merak ediyorum.

Hanimlar Günaydın bebislerinizin cinsiyetini 13. Haftada ogrenen varmi ?

Günaydın kızlar benim ikili test sonucum hala çıkmamış 15 gün olacak nerdeyse... Öncekinde 1 haftada almıştım neden böyle oldu ki siz kaç günde aldınız?

Günaydın herkeseee...Mutlu haftalarr..
ya o kadar merak ediyorumkiiii 26 sında randevumm.bekleyemiyorum o zamana.görmek istiyorum.nasıl diye merak ediyorum.
Günaydın canım bende çok özledim yavrumu yarın görcem inşallah az kalmış seninde azıcık sabır :)

Hanimlar Günaydın bebislerinizin cinsiyetini 13. Haftada ogrenen varmi ?

bende tam 13 te öğrendim.%90 dedi .sonradan değişmez İnşallah annem kayınvaldem yanımdaydı alıştırdılar kendilerini.bide bana ultrasonu açar açmaz söyledi.nub felanda gözükmüyordu.sadece bebek ayaklarını kaldırmış diye:)

Benim de üşendiğim oluyo

Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bende yarın gidicem sence söylerim artık cinsiyetini
Teşekkür ederim canim aminSöyler artık sana da Allah gönlüne göre verir inşallah haberlerini beklioyorum

Evet cnm vitamin ilacı için dedi

Herkese mutlu huzurlu iyi haberlerle dolu bir hafta diliyorum.
öğretmen arkadaşlarında yeni egitim ögretim yılı hayırlı olsun
bu sene öglenciyim ben henüz evdeyiz kapıcı ekmek getirirse kahvaltı yapıcaz

Günaydın arkadaşlar:))

kızlar felaket uykum var hemen akşam olsun istiyorum(bu arada c.tesi dr'um aradı ikili testim çıkmış sonuçlar gayet guzel dedi:)ay sonu randevum var 30 eylüle daha çok varrrrrrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…