- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Günaydın arkadaşlar. Okulun ilk gününden bağırmaktan karnıma basınçlı ağrılar girdi bu öğrenciler beni erkenden kolaylıkla doğurttururlar :)
Betahcg 50 nin altında ysa erkek diyolar
Canım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende yarın gidicem sence söylerim artık cinsiyetini
Günaydın herkeseee...Mutlu haftalarr..
ya o kadar merak ediyorumkiiii 26 sında randevumm.bekleyemiyorum o zamana.görmek istiyorum.nasıl diye merak ediyorum.
ben varım 12de öğrendim ben erkek dedi doktorumuzHanimlar Günaydın bebislerinizin cinsiyetini 13. Haftada ogrenen varmi ?
Bende merdivenlerden zor çıktım izdihama ugramamak için özellikle teneffuslerde çok dikkat etmemiz lazimGünaydın arkadaşlar. Okulun ilk gününden bağırmaktan karnıma basınçlı ağrılar girdi bu öğrenciler beni erkenden kolaylıkla doğurttururlar :)
Hanimlar Günaydın bebislerinizin cinsiyetini 13. Haftada ogrenen varmi ?
Günaydın canım bende çok özledim yavrumu yarın görcem inşallah az kalmış seninde azıcık sabır :)Günaydın herkeseee...Mutlu haftalarr..
ya o kadar merak ediyorumkiiii 26 sında randevumm.bekleyemiyorum o zamana.görmek istiyorum.nasıl diye merak ediyorum.
Hanimlar Günaydın bebislerinizin cinsiyetini 13. Haftada ogrenen varmi ?
3lü sonucun iyi çıkmış sevindim :)
Bebe yağına devam ama unutuyorum çok.
Genelde banyodan sonra süreyim diyorum ama artık çalıştığım için yorgunluktan unutuyorum her şeyi.yatmadan önce falan süreyim bari.
Göğüslere de sürelim.benimkiler şimdiden çok büyüdü.
Teşekkür ederim canim aminCanım benim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende yarın gidicem sence söylerim artık cinsiyetini
Evet cnm vitamin ilacı için dediCanım güzel haberler almışsın çok şükür :) Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama kız olunca erkek,erkek olunca kız istenir sanırım tabii önce sağlıklı olsunlar :) decavit ilacı için mi öyle dedi canım ben hala içemiyorum da eğer öyleyse ben bu dediklerini zaten yiyorum her hafta.. Neyse canım tekrardan gözün Aydın :)
ben 1 haftada aldımGünaydın kızlar benim ikili test sonucum hala çıkmamış 15 gün olacak nerdeyse... Öncekinde 1 haftada almıştım neden böyle oldu ki siz kaç günde aldınız?
bana 14. haftada yüzde 80 kız dedi perşembe kesinleşir bakalım hayırlısıHanimlar Günaydın bebislerinizin cinsiyetini 13. Haftada ogrenen varmi ?
Kızım da freebeta 65 olup oğlumda 85 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?