2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım çok heyecanlıyım ailecek herkes haber bekliyor soran sorana bende diyorum herkese toplu mesaj atıcam :)
Tüp bebek topiginde çogu kişinin erkek çıktı bakalım senin bebiş ne olcak kaçta yarın randevun.
Dün geceki depremi hissettinmi ben uykumdan uyandım resmen etejer titriyordu seslice.sonrada 2 3 saat uyku tutmadı

günaydın kızlar, hafta sonu neden bu kadar jet gibi geçiyo uykuya doyamıyorum hiç hafta sonu 3 gün olmalı bence :/

günaydın arkdaslar benimde size danısmak istedigim birsey var ben son adet tarihime göre 16 haftalık hamileyim ama ultrasando 15 haftalık olarak gözüküyor simdi ben neye göre hesaplayacagım

günaydın arkdaslar benimde size danısmak istedigim birsey var ben son adet tarihime göre 16 haftalık hamileyim ama ultrasando 15 haftalık olarak gözüküyor simdi ben neye göre hesaplayacagım

adet tarihine göre hesaplıyormuşsun canım

Afedersiniz ama bu tür sorular baskı kurmuyor mu insanların üstünde. Rabbim kimseyi bu soruyla muhattap bırakmasın.
Yanlış anladın baskı kurmak için sormadım, ben de hamileyim hamile olan birini anlarım.aldırmayacaksın diye düşündüğüm için test sonucunu kafana takma diycektim.
Amin, inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…