Günaydın kızlar benim ikili test sonucum hala çıkmamış 15 gün olacak nerdeyse... Öncekinde 1 haftada almıştım neden böyle oldu ki siz kaç günde aldınız?
Çok uykum var
Günaydın...
İnşallah canım çok heyecanlıyım ailecek herkes haber bekliyor soran sorana bende diyorum herkese toplu mesaj atıcam :)Teşekkür ederim canim aminSöyler artık sana da Allah gönlüne göre verir inşallah haberlerini beklioyorum
Tüp bebek topiginde çogu kişinin erkek çıktı bakalım senin bebiş ne olcak kaçta yarın randevun.İnşallah canım çok heyecanlıyım ailecek herkes haber bekliyor soran sorana bende diyorum herkese toplu mesaj atıcam :)
aaaaaa dün gece deprem mi oldu ?Tüp bebek topiginde çogu kişinin erkek çıktı bakalım senin bebiş ne olcak kaçta yarın randevun.
Dün geceki depremi hissettinmi ben uykumdan uyandım resmen etejer titriyordu seslice.sonrada 2 3 saat uyku tutmadı
Bursada oldu cnm ilçesinde ama bizde hissettikaaaaaa dün gece deprem mi oldu ?
çok geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesinBursada oldu cnm ilçesinde ama bizde hissettik
ben 1 haftada aldım
3 günde aldım hem 2 li hem 3 lünün sonucunu
günaydın arkdaslar benimde size danısmak istedigim birsey var ben son adet tarihime göre 16 haftalık hamileyim ama ultrasando 15 haftalık olarak gözüküyor simdi ben neye göre hesaplayacagım
sendromsuz bir pazartesi diledim ama sanırım ben yakalandımPazartesi sendromuna mı yakalandınız kızlar....
Yanlış anladın baskı kurmak için sormadım, ben de hamileyim hamile olan birini anlarım.aldırmayacaksın diye düşündüğüm için test sonucunu kafana takma diycektim.Afedersiniz ama bu tür sorular baskı kurmuyor mu insanların üstünde. Rabbim kimseyi bu soruyla muhattap bırakmasın.
günaydın arkdaslar benimde size danısmak istedigim birsey var ben son adet tarihime göre 16 haftalık hamileyim ama ultrasando 15 haftalık olarak gözüküyor simdi ben neye göre hesaplayacagım
Umarım pazartesi sendromudur. 28 saat derse gireceğim umarım kazasız belasız ağrısız sızısız başarılı bir yıl olur. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun.Pazartesi sendromuna mı yakalandınız kızlar....
bizim 15gunde çıkıcak ankaraya gönderiliyormuş o yüzden bekliyoruzBu işte bi iş var ben hastaneyi arayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?