2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım, yine hayırlı haberlerle gel inşallah:)

Selam kızlar. Bizimki de büyük ihtimalle erkekmiş. İkinci erkek olacak yani. 13+6 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı ölçümü normalmiş kan sonucunu 3 gün sonra alacağız.

Kızlar ben geçende tramvaya bindim kullandığım araç değil normalde ama olacak ya ve güvenlik kapısından geçtim sizce bir kereden bir şey olur mu hani kendimi avutmaya çalışıyorum sonuçta hamileliğini geç öğrenip sürekli geçenlerde olmuştur herhalde.aslında kafama pek takmıyorum ama aklıma gelinceye içimi kemiriyor.

bişe olmaz ne olcak ben röntgen bile çekildim haberim yoktu hamileymişim

Gebeler güvenlik kapılarından geçemez: Güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.

Not: internetten alıntıdır :)

Teşekkürler içim rahatladı

Ben de kaç kere geçtim ne yazık ki. Ama aynı yazıyı ben de internetten okudum içim rahatladı :)

İki erkek büyütmek nasıl bir duygu acaba? Yaşayıp göreceğiz artık.

OTE="Sezel, post: 36948517, member: 607180"]rica ederim, ama şöyle bir durum var ben yine de geçmiyorum alışkanlık :)[/QUOTE]
Ben de geçmiyorum bu arada

Ben de kaç kere geçtim ne yazık ki. Ama aynı yazıyı ben de internetten okudum içim rahatladı :)

İki erkek büyütmek nasıl bir duygu acaba? Yaşayıp göreceğiz artık.
Kız kardeşimizde iki oğlu var gayet memnun hayatından güzel diyor.benimde bir kızım var birde oğlum olsun isterim sağlıklı sıhhati ama doktorum 12 haftalıkken kıza benzetti bekleyip göreceğiz.

Aminnn canım inşallah.kanaman mı oldu canım anlamadım Bence hiç geriyi düşünme artık hepsi geride kaldı kaç kez deneyip bebeğine hala kavuşmayan o kadar çok kişi var ki tanıdığım çok şükür ki hamileyiz :) sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin allahım :)

Kızlar yaş riskim 1/555 çıkmış Diğerleri 1/10000 curt öf sınırının altında diyor.sizin sonuçlar nasıldı. Korumalı miyim suan bilemiyorum.ikili testte kombine risk önemlidir diyolar ama bilemiyorum.dua edin lütfen bebegime

İstanbul için Detaylı usg ile ilgili ufak bir fiyat araştırması yaptım.

Şöyle :

Özel üsküdar Hastanesi : 120.-TL
Delta Hospital - Maltepe : 250.- TL
Şifa Hastanesi - Ataşehir : 538.-TL
Lifemed - Bağdat Cad. : 500 .- TL
Fetus - Bağdat Cad. : 260.- TL

SIddetli baş ağrısı çeken var mı benim gibi
zonkluyor ve geçmiyor

Benimde dönem dönem oluyor aktardan çin yağı adı altında mentollü bir yağ aldım başıma sürüyorum geçiyor , kızımdada kullanmıştım , çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…