Konuşucam cnm saat 2 de randevum var ikili için ultrasondan öylesine baktı sabah ense kalınlığı 1.6 çıktı herşey normal görünüyor dedi bide renkli dobler le bakacak organlarına falan saat 2 de o zaman sorarım geldiğimde yazarım cnm.inş bu arada hayırlı haberlerle dönmek nasip olur
bana 10 gün sonra çıkar dediler :OSelam kızlar. Bizimki de büyük ihtimalle erkekmiş. İkinci erkek olacak yani. 13+6 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı ölçümü normalmiş kan sonucunu 3 gün sonra alacağız.
bana bağdaş kurmuş bebek kordon var arada dediSelam kızlar. Bizimki de büyük ihtimalle erkekmiş. İkinci erkek olacak yani. 13+6 çıktı ultrasonda. Ense kalınlığı ölçümü normalmiş kan sonucunu 3 gün sonra alacağız.
okey anladım cnm umarım temiz çıkarnormale göre erken ama babamda şeker hastalığı var genlerimizde olduğu için erken yapılmasını önerdi dr.
bişe olmaz ne olcak ben röntgen bile çekildim haberim yoktu hamileymişimKızlar ben geçende tramvaya bindim kullandığım araç değil normalde ama olacak ya ve güvenlik kapısından geçtim sizce bir kereden bir şey olur mu hani kendimi avutmaya çalışıyorum sonuçta hamileliğini geç öğrenip sürekli geçenlerde olmuştur herhalde.aslında kafama pek takmıyorum ama aklıma gelinceye içimi kemiriyor.
Teşekkür ederim canım Allah bebişlerimizi korusunbişe olmaz ne olcak ben röntgen bile çekildim haberim yoktu hamileymişim
Kızlar ben geçende tramvaya bindim kullandığım araç değil normalde ama olacak ya ve güvenlik kapısından geçtim sizce bir kereden bir şey olur mu hani kendimi avutmaya çalışıyorum sonuçta hamileliğini geç öğrenip sürekli geçenlerde olmuştur herhalde.aslında kafama pek takmıyorum ama aklıma gelinceye içimi kemiriyor.
Teşekkürler içim rahatladıGebeler güvenlik kapılarından geçemez: Güvenlik kapıları metal detektörü barındırırlar. Herhangi bir röntgen ışın söz konusu değildir. Bu nedenle güvenlik kapılarından geçmek sakıncalı değildir.
Not: internetten alıntıdır :)
rica ederim, ama şöyle bir durum var ben yine de geçmiyorum alışkanlık :)Teşekkürler içim rahatladı
Kızlar ben geçende tramvaya bindim kullandığım araç değil normalde ama olacak ya ve güvenlik kapısından geçtim sizce bir kereden bir şey olur mu hani kendimi avutmaya çalışıyorum sonuçta hamileliğini geç öğrenip sürekli geçenlerde olmuştur herhalde.aslında kafama pek takmıyorum ama aklıma gelinceye içimi kemiriyor.
rica ederim, ama şöyle bir durum var ben yine de geçmiyorum alışkanlık :)
Kız kardeşimizde iki oğlu var gayet memnun hayatından güzel diyor.benimde bir kızım var birde oğlum olsun isterim sağlıklı sıhhati ama doktorum 12 haftalıkken kıza benzetti bekleyip göreceğiz.Ben de kaç kere geçtim ne yazık ki. Ama aynı yazıyı ben de internetten okudum içim rahatladı :)
İki erkek büyütmek nasıl bir duygu acaba? Yaşayıp göreceğiz artık.
Aminnn canım inşallah.kanaman mı oldu canım anlamadımTesekkür ederim bur_mus canım..Allah sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin. Kanamalar sancılar normalden fazla Dr kontrolleri , hiç önemli değil ama maddi sıkıntı lar..herseye razıyım ama buna sükür
SIddetli baş ağrısı çeken var mı benim gibi
zonkluyor ve geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?