2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooooo bune böyle amelyat parasımı alıyolar git devlette bedavaya yaptır ne gerek var bu kadar para dökmeye

ha pardon detaylı ultrasonmuş benim aklım ikili teste gitti bende 180 tl ye randevu aldım özel muayenehaneden

Bende de cut off sınırının altında çıkmıştı iyiydi yani

Merhaba Mart anneleri umarim iyisinizdir bebeklerinizle birlikte..
13+3 gunluguz ve hala karnim cikmadi bu ikinci gebeligim oglum 2 yasinda :) Ilkinde de ayni olmustu ve rahim agzina dikis atildi (serklaj) bebeğim cok asagidaydi. Ve birkac hafta sonra karnim birden cikti!! Kontrole gidiyorum simdilik normal gozukuyor diyor doktorum ama yinede korkuyorum ya bundada olurmu diye...

Benim kafam karıştı bu testlerden
2 li ve 3 lü yaptırdım
Detaylıya git dediler

Bi de dörtlü duymuştum bu ne zaman ki ?
Bi şeker yüklemesi deniyodu ?
Merhaba kizlar..ben de mart ayi bebegimi kucagima almaya umit ediyorum. Bir zamandir okuyordum ama ilk defa yaziyorum..ilk 3 ayi atlatmadan yazmaya cekindim, hikayemiz olayli biraz..
Sizinle su linki paylasmak istedim http://www.jinekolognet.com/gebelik-izlem.asp
Bircok soruma cevabi buldum burda...hayirli hamilelikler diliyorum, masallah hepimize

Ya kızlar ben sürekli aranızda parasal olarakonuşmalarınızı okuyorum.ve bir şey anlamıyorum.sizin bağlı bulunduğunuz bir sigorta kurumu mu yok ondan mı bu fiyatlar böyle yüksek.yani ben Gaziantep'te oturuyorum sami konukoğlu hastanesi var özel gaziantebin en büyük özel hastanelerinden diyebilirim.ben ilk kızıma hamileyken sigortalıydım şimdide bağkurlu her neyse doktora her girişimde 50 lira ücret ödüyorum sma onun dışında ikili teste 20 lira ödedim ki ikiliye ilgisi yok o ücretin kan aldıran herkesten alıyorlar bu ücreti hatta 5 liraydıda yükselmiş fiyat. Detaylı yani renkli doblere girdim 5. Ayımda ücretsizdimyaptırdığım hiç bir şeyden ücret almadılar?yani diğer hastanelerde de öyle medical park primel hiçbirinde böyle fiyatlar yok.6 sene önceydi doğumumda da 200 lira ödedik ama o zamana göre bile çok para değildi.

Şehir farkı bence
İstanbul'da özeller çok pahalı
Testler için devlete gitmekte fayda var

istanbulda en kıytırık özel hastane uçuk fiyatlar istiyor ssk nın veya bagkurun olması pek onemlı degıl ozel saglık sıgortanın olması lazım. bebegım dogar dogmaz kısmet olursa ozel saglık sıgortası yaptırıcam. kendıme yaptırmadıgıma cok pismanım

Şehir farkı bence
İstanbul'da özeller çok pahalı
Testler için devlete gitmekte fayda var
Şehirden dolayı böyle farklı olabileceğini düşünmemiştim.kızkardeşlerimde adana dalar metro hastanesine gittiler hiç paradan söz etmediler ki paralı yaptırmalarda testlerini mutlaka haberim vardı.benim yalnız şimdi hatırladım doktorum şeker yüklemesini burada ücretli yapıyorlar medikalpark a git hiç ücret ödemezsin demişti.bende medikalparkta yaptırdım hatta eşim kızdı cüzü bir ücret için niye başka bir hastaneye gidiyorsun bildiğin hastane dururken demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…