- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
doğru dikkat etmemiz gereken o kadar çok şey varki Allah a emanet yaşıyoruz :)bence asıl tehlike cep telefonlarımız.. sürekli kulaklık kullanmamız lazım.
Bende kilo almıyım dıe meyve yıyorum mesela saat 4 gibi filan yemekden 2- saat sonra
Şehirden dolayı böyle farklı olabileceğini düşünmemiştim.kızkardeşlerimde adana dalar metro hastanesine gittiler hiç paradan söz etmediler ki paralı yaptırmalarda testlerini mutlaka haberim vardı.benim yalnız şimdi hatırladım doktorum şeker yüklemesini burada ücretli yapıyorlar medikalpark a git hiç ücret ödemezsin demişti.bende medikalparkta yaptırdım hatta eşim kızdı cüzü bir ücret için niye başka bir hastaneye gidiyorsun bildiğin hastane dururken demişti.
hemde öyle böyle ücret değilMedical Park burda da var ve ücretsiz hiç bişeyi yok
İlginç
ben de şehir ve /veya hastane farkı diye düşünüyorum. Ben 4 boyutlu usg için 200 tl vereceğim mesela. gittiğim hastanede normal doğum 800 sezeryan 1000 epidural 1200 miş. Küçük bi ilde yaşıyorum burdaki tüm özel hastane fiyatı bu. muayene ücreti 45 tl.Şehirden dolayı böyle farklı olabileceğini düşünmemiştim.kızkardeşlerimde adana dalar metro hastanesine gittiler hiç paradan söz etmediler ki paralı yaptırmalarda testlerini mutlaka haberim vardı.benim yalnız şimdi hatırladım doktorum şeker yüklemesini burada ücretli yapıyorlar medikalpark a git hiç ücret ödemezsin demişti.bende medikalparkta yaptırdım hatta eşim kızdı cüzü bir ücret için niye başka bir hastaneye gidiyorsun bildiğin hastane dururken demişti.
hemde öyle böyle ücret değil
Doğumunu nerde yapmayı düsünüosun ? gittigin hastane varmı anadolu yakasında
Ben Kartal'ın bir ilçesinde oturuyorum , Kartal-Umut Hastanesi- Dr. Şeyma ARAZ'a gidiyorum canım.
Çok methini duydum , hem evime hem işime yakın olması da tercih sebebim oldu.
Ben Kartal'ın bir ilçesinde oturuyorum , Kartal-Umut Hastanesi- Dr. Şeyma ARAZ'a gidiyorum canım.
Çok methini duydum , hem evime hem işime yakın olması da tercih sebebim oldu.
ben periantoloji bölümünü göremedim telefonla mı randevu aldınız yada bizzat giderek mi ?Aksaray - Fatih civarı
ben periantoloji bölümünü göremedim telefonla mı randevu aldınız yada bizzat giderek mi ?
Ya kızlar ben sürekli aranızda parasal olarakonuşmalarınızı okuyorum.ve bir şey anlamıyorum.sizin bağlı bulunduğunuz bir sigorta kurumu mu yok ondan mı bu fiyatlar böyle yüksek.yani ben Gaziantep'te oturuyorum sami konukoğlu hastanesi var özel gaziantebin en büyük özel hastanelerinden diyebilirim.ben ilk kızıma hamileyken sigortalıydım şimdide bağkurlu her neyse doktora her girişimde 50 lira ücret ödüyorum sma onun dışında ikili teste 20 lira ödedim ki ikiliye ilgisi yok o ücretin kan aldıran herkesten alıyorlar bu ücreti hatta 5 liraydıda yükselmiş fiyat. Detaylı yani renkli doblere girdim 5. Ayımda ücretsizdimyaptırdığım hiç bir şeyden ücret almadılar?yani diğer hastanelerde de öyle medical park primel hiçbirinde böyle fiyatlar yok.6 sene önceydi doğumumda da 200 lira ödedik ama o zamana göre bile çok para değildi.
bende bugün araştırdım İstanbul da avrupa yakasında oturuyorum, Medicana İnternational da 2'li teste 360+muayneye 130 tl bayıldıktan sonra detaylı ultrasonu devlette yaptırma kararı aldım açıkcası .. Kanuni sultan süleyman hastanesi yakın bana ama önce kadın doğuma görünceksin eğer dr gerek görürse periontolog randevusu alabiliyosun.Öyle ben geldim hadi bakın detaylıya diyince almıyorlarmışBen sormadım eşim sormuş
Telefonla sormuş ama randevu almadık
Önce kadın doğum bölümüne randevu almanız lazım, Dr. yönlendirecek demişler
Haftam dolmadı diye gitmedim henüz
Pardon doğru yazımı Perinatoloji drsi de Perinatolog :)bende bugün araştırdım İstanbul da avrupa yakasında oturuyorum, Medicana İnternational da 2'li teste 360+muayneye 130 tl bayıldıktan sonra detaylı ultrasonu devlette yaptırma kararı aldım açıkcası .. Kanuni sultan süleyman hastanesi yakın bana ama önce kadın doğuma görünceksin eğer dr gerek görürse periontolog randevusu alabiliyosun.Öyle ben geldim hadi bakın detaylıya diyince almıyorlarmışSanıyorum diğer devlet hastaneleri de böyle Napıcam bilemiyorum..
bende bugün araştırdım İstanbul da avrupa yakasında oturuyorum, Medicana İnternational da 2'li teste 360+muayneye 130 tl bayıldıktan sonra detaylı ultrasonu devlette yaptırma kararı aldım açıkcası .. Kanuni sultan süleyman hastanesi yakın bana ama önce kadın doğuma görünceksin eğer dr gerek görürse periontolog randevusu alabiliyosun.Öyle ben geldim hadi bakın detaylıya diyince almıyorlarmışSanıyorum diğer devlet hastaneleri de böyle Napıcam bilemiyorum..
Aynen canom normalide 2 saat sonra yemek aslindabirde yatmadan yarim saat once fln sutn ice bilirsin ben simsi şeye sardim havuç,nor lahana,domates salatalik ,salatasina farkettimki bagirsaklarimida çalıştırıyor
Yine iyiymiş Medicana benden ilk testler için 800 tl istedi tabi muayne zaten sgk lı için 130.. Bende evin oradaki poliklinikte ücretsiz yaptırmıştım. Ama 2li önemli olduğu için paraya kıydık açıkcası.. Allah yardımcımız olsun .Aynı şekilde medipolde ilk muayenede kan+idrara 240 tl bayılınca bende testlerimi devlette yaptırmaya başladım
Detaylı randevusu burda yok, araltırmayı dneiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?