2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kilo almıyım dıe meyve yıyorum mesela saat 4 gibi filan yemekden 2- saat sonra

Aynen canom normalide 2 saat sonra yemek aslinda birde yatmadan yarim saat once fln sutn ice bilirsin ben simsi şeye sardim havuç,nor lahana,domates salatalik ,salatasina farkettimki bagirsaklarimida çalıştırıyor

Medical Park burda da var ve ücretsiz hiç bişeyi yok
İlginç

ben de şehir ve /veya hastane farkı diye düşünüyorum. Ben 4 boyutlu usg için 200 tl vereceğim mesela. gittiğim hastanede normal doğum 800 sezeryan 1000 epidural 1200 miş. Küçük bi ilde yaşıyorum burdaki tüm özel hastane fiyatı bu. muayene ücreti 45 tl.
istanbuldan yazan arkadaşlar genelde daha yüksek fiyatlardan bahsediyor.

Doğumunu nerde yapmayı düsünüosun ? gittigin hastane varmı anadolu yakasında

Ben Kartal'ın bir ilçesinde oturuyorum , Kartal-Umut Hastanesi- Dr. Şeyma ARAZ'a gidiyorum canım.
Çok methini duydum , hem evime hem işime yakın olması da tercih sebebim oldu.

Eyrana Keşke sizlerin bahsettiğiniz rakamlara bizde gitsek , maalesef İstanbul aldı başını gidiyor...

Ben Kartal'ın bir ilçesinde oturuyorum , Kartal-Umut Hastanesi- Dr. Şeyma ARAZ'a gidiyorum canım.

bende ataşehir de oturuyorum. kontrollerimi devlette yaptırıyorum ama dogum konusunda kararsızım sezeryan olsa devlette yaptırırım dogum hastanesınde halam calısıyor ama normal dogumu epıdural ıstıyorum onuda devllette yapmıyorlar aslında normal dogumdanda korkmuyorum acısı nasıl bılmıorum ondan herhalde :)

O hastanede bi o dr iyi zaten bende oraya yakin oturuyorun daha once gitmiştim seyma hanima.

ben periantoloji bölümünü göremedim telefonla mı randevu aldınız yada bizzat giderek mi ?

Ben sormadım eşim sormuş
Telefonla sormuş ama randevu almadık
Önce kadın doğum bölümüne randevu almanız lazım, Dr. yönlendirecek demişler
Haftam dolmadı diye gitmedim henüz

Kızlar ikili test sonucum çıkmış. Sizler yorumlar mısınız?

f beta hcg: 18,9 ng/ml 0,46 düzeltilmiş mom
PAPP-A 4,22 mlU/ml 1,04 düzeltilmiş mom
CRL: 70,5 mm
Nuchal translucency 1,40 mm
Nasal bone (+)
Kombine risk <1:10000 Cutt off değerinin altında
İkili test <1:10000 Cutt off değerinin altında
Yaş riski 1:522
Trisomy 13/18+NT <1:10000 Cutt off değerinin altında

Ben sormadım eşim sormuş
Telefonla sormuş ama randevu almadık
Önce kadın doğum bölümüne randevu almanız lazım, Dr. yönlendirecek demişler
Haftam dolmadı diye gitmedim henüz
bende bugün araştırdım İstanbul da avrupa yakasında oturuyorum, Medicana İnternational da 2'li teste 360+muayneye 130 tl bayıldıktan sonra detaylı ultrasonu devlette yaptırma kararı aldım açıkcası .. Kanuni sultan süleyman hastanesi yakın bana ama önce kadın doğuma görünceksin eğer dr gerek görürse periontolog randevusu alabiliyosun.Öyle ben geldim hadi bakın detaylıya diyince almıyorlarmış Sanıyorum diğer devlet hastaneleri de böyle Napıcam bilemiyorum..

"gizems, post: 36950455, member: 127941"]Kızlar ikili test sonucum çıkmış. Sizler yorumlar mısınız?

f beta hcg: 18,9 ng/ml 0,46 düzeltilmiş mom
PAPP-A 4,22 mlU/ml 1,04 düzeltilmiş mom
CRL: 70,5 mm
Nuchal translucency 1,40 mm
Nasal bone (+)
Kombine risk <1:10000 Cutt off değerinin altında
İkili test <1:10000 Cutt off değerinin altında
Yaş riski 1:522
Trisomy 13/18+NT <1:10000 Cutt off değerinin altında[/QUOTE]
Sonucun cok iyi hayirli olsun, saglikla kucagina almayi Allah nasip etsin sana ve tabi hrpimize

Pardon doğru yazımı Perinatoloji drsi de Perinatolog :)

Aynı şekilde medipolde ilk muayenede kan+idrara 240 tl bayılınca bende testlerimi devlette yaptırmaya başladım
Detaylı randevusu burda yok, araltırmayı dneiyorum bakalım

Aynen canom normalide 2 saat sonra yemek aslinda birde yatmadan yarim saat once fln sutn ice bilirsin ben simsi şeye sardim havuç,nor lahana,domates salatalik ,salatasina farkettimki bagirsaklarimida çalıştırıyor

süt ilk zamanlar iciyordum ama su anda agzıma surmuyorum havuc gecen bende aldım bi güzel soydum yedım dun aksam da mor lahana onu bi guzel limonladım yagladım koydum dolaba bırde her oglen mutlaka yesıl salata yıyıorum yemekde allahtan abur cubur gun ıcınde yemıyorum ama hamburger asla hayır dıyemedıgım sey hafta da bır kere yıyorum oda hafta sonları :d

Aynı şekilde medipolde ilk muayenede kan+idrara 240 tl bayılınca bende testlerimi devlette yaptırmaya başladım
Detaylı randevusu burda yok, araltırmayı dneiyorum bakalım
Yine iyiymiş Medicana benden ilk testler için 800 tl istedi tabi muayne zaten sgk lı için 130.. Bende evin oradaki poliklinikte ücretsiz yaptırmıştım. Ama 2li önemli olduğu için paraya kıydık açıkcası.. Allah yardımcımız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…